165

Анонимен

преди 3 години

Виновника е само един и се нарича ЧЕЗ Електро разпределение АД.Там работят най тъъпите и наагли нищоправци. Аз лично имам подобен опит с тия мухльовци от ЧЕЗ. Дори се оплаквах на техният омбудсман, който естествено не направи нищо. Дано сега им се подпали чергата на тия капуути.

164

Кой

преди 3 години

Кой Фандъкова, кой е отговорен? Кой е виновен? Имената, имената. Иначе ти ще го отнесеш

163

Анонимен

преди 3 години

WTF

162

Анонимен

преди 3 години

Проблемът няма да се реши с откриването на виновните. Те по всяко време могат да бъдат посочени.Проблемът който лъсна даже от устата на Фандъкова е,ч е става дума за корупция. Корупцията е истинския убиец. Когато се спре даването на пари под масата тогава няма да има виновни

161

В ТЕРИТОРИИТЕ

преди 3 години

на Дивия Запад е имало повече отговорност. Законност НЕ, но се е носила ОТГОВОРНОСТ. С здраве и живот...

160

Анонимен

преди 3 години

Обектите незаконни още от 2016 пък работили до фаталния инцидент.Правете си сметка каква корупция вилнее в СО.Защото само с плащане където трябва незаконното ти обектче оцелява ден след ден, година след година.

159

Unknown

преди 3 години

Доживотен затвор за виновника.

158

Анонимен

преди 3 години

Защо са вземали данъци от незаконен обект и защо са плащани сметки за ток за незаконен обект?

157

А за СОФИЯ КОЙ

преди 3 години

отговаря бе ФАНДЪК? То в цяла София е такова положението. Ти не носиш за нищо отговорност... Само имаш задължение да се усмихваш като боядисат някое училище да се снимаш с другаря Борисов

156

Чудещ се

преди 3 години

А Фандъкова не е ли отговорна за меко казано, нередностите в подопечните й общини? Вие как мислите?

155

атанасов

преди 3 години

Кметът на района е убиеца.Калинка от партията на маджото.

154

LOL

преди 3 години

Това е като кмета на Несебър, дето не бил забелязал, че е построен 10 етажен хотел на дюната, която и точно срещу кметството. Жалка история!

153

Анонимен

преди 3 години

Из Правилник за дейността на Столичен инспекторат:Чл. 15, ал.1. Сектор "Общинска инфраструктура" осъществява системно наблюдение и контрол на състоянието на инженерната инфраструктура (надземна и подземна)Чл. 16, ал.1. Сектор "Контрол на търговската дейност" осъществява контрол по Наредба за реда и условията за извършване на търговска дейност на територията на Столичната община и преместваеми съоръжения. Фандъкова е началник на директора на столичен инспекторат и носи пряка отговорност.

152

ОБЕКТА Е НЕЗАКОНЕН

преди 3 години

с предписание за премахване от 2018г. Как никой не е следил. Хайде да видим , ако някой си постави павилион на булевард, дали няма още на другия ден да дойдат 5 човека и да го питат КВО ПРАИМ СЕГА

151

Анонимен

преди 3 години

Значи, общината Триадица заради един подземен гараж ме привика да доказвам собственост, защото отнякъде са надушили, че нямаме нотариални актове(навремето не е било задължително да се вадят) и специално слезли в катакомбите да ми залепят лист, да се явя в общината и да докажа!, че гаражът е мой. Добре, че моя старец си пази сичко, та мирнаха. Иначе си бяха наточили зъбите да ги заграбват. А тука павилион стои 10 г и не го виждат...

150

Анонимен

преди 3 години

Незаконен кабел от незаконен обект убил 16-годишния Людмил-----Че, то вече кво е законото дето остана в Бг!?

149

Анонимен

преди 3 години

Е кой ти е кандидата за кмет на София? Я да те чуем!

148

Анонимен

преди 3 години

До 157Ами според мен за една врътка от едни 4 г трябва да дойде друг,за да разкрие далаверите на предните. Ако не беше Борисов никога нямаше да разберем,че Доган е хидроинжинер и е взел милиони хонорар от нас. Сега трябва да дойде друг да ни покаже Борисов какво е взел. Ако не е взел нищо после пак ще си го върнем. Какво те притеснява.

147

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов - Бойкикев когато ще излезе и ще поиска оставката на кмета, който е издигнал и който каза, че около тоя обект всичко е законно?Т.е. един път не си свърши работата и един път излъга.Стига само е правил циркове с лодки и е говорил с хора на Маджо от СИК.

146

Анонимен

преди 3 години

Разбирам,че трябва да дойде Манолова или някой от Отровното трио за да оправи София! Хахахаха