120

Цирк бг

преди 3 години

Шоуто трябва да продължи.

119

Европа а

преди 3 години

В Русия вече в молове те може ако искаш дасе ваксинираш, а у нас не се знае кога нормалните хора ще се ваксинират.

118

Bili

преди 3 години

ваксините не са проучени за взаимодействия с лекарства.ваксините не са проучени за ефект върху фертилитет/образуване на плацента.ваксините не са проучени за спиране на разпространение на вируса.

117

д-р ХАУС до 125

преди 3 години

ХАЙДЕЕЕЕ още един вирусулог, на преди всичко антиваксер

116

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирам се само срещу декларация подписана от тоя,, доктор" или някой друг шаман че това с което ме ваксинират няма да ми навреди.

115

Има яснота

преди 3 години

Шурето, бадженака, балдъзата.... - както за всичко друго

114

Анонимен

преди 3 години

Ваксините предпазват няколко месеца. Докато се организират да ваксинират и други, ще дойе ред на първите всксинирани пак да се всксинират.

113

Анонимен

преди 3 години

На простия всичко му е ясно и разбира от всичко. Всеки се опитва да го прецака и излъже.

112

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВАКСИНИРАНЕТО И ТОЙ КАТО ТЮТЮНОПУШЕНЕТО ОПАСНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

111

Анонимен

преди 3 години

За да бъде отговорен, лекарят трябвало да получи писмено подписано от пациента информирано съгласие. Докторе, информираното съгласие от пациента освобождава лекаря от евентуална отговорност. Точно обратното е, информирано и подписано от пациента съгласие се дава, за да може лекарят да бъде безотговорен. След като пациентът се е съгласил писмено за дадена манипулация, същият пациент си поема рисковете.

110

Bili

преди 3 години

пазете си възрастните роднини.нито пфайзер, нито модерна нито астра зенека са проучили "ваксините" при възрастни хора.

109

Майстора

преди 3 години

Потърсете какво е ADE - antibody dependent enhancement. Потърсете какво е станало при изпитанията върху животни предшния път, когато са опитали да направят ваксини срещу коронавирус. И тогава са били с чудесна, превъзходна ефективност при първоначалните тестове. После...

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Това кой го казва?????

107

Bili

преди 3 години

в старческия дом в берлин ваксинирането е правено с придружаващ военен персонал...

106

Bili

преди 3 години

в швеция спряха ваксинирането на медицински служители заради огромен брой нежелани реакции.в германия след насилствено ваксиниране в старчески дом от 31 живущи умират 8...след ваксинация за една седмица....обикновено 1 починал на месец от старост.започнаха съдебни дела - към европейската агенция за лекаства и европейската комисия.това са адвокати и учени и лекари, имащи топки но за тях по новините...тези ваксини изглежда парвят вируса по-ефективен...

105

Анонимен

преди 3 години

Заптиетата ще следят по улиците дали си ваксиниран. Спират те и ако нямаш имунизационен паспорт - глоба. И влизаш в регистър за опасен престъпник. Щото не си боднат и разпръскваш ковида. И жална ти майка - не можеш да работиш, да купуваш, да продаваш, да пътуваш.Хаха, сладури мамини, хубав ли е Новия Световен Ред, а?Как е свободата, а?А демокрацията?А комунистите дето не ви даваха банани целогодино и да пътвате по Западния рай.Ах, какъв ви го сервираха новите господари. Хубаво е, нали?!

104

Анонимен

преди 3 години

Чудя се дали тия про- ковид ваксъри дето пишат по-долу са толкова тъ*и или просто са платени ***. Чудя се, как някой може да е чак толкова промит мозък, че да не се усеща въобще.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110От къде накъде? Задължителната генна терапия е престъпление,независимо,че платените *** и викате ваксина.

102

Анонимен

преди 3 години

Аз пък се мисля, че през март ще има друго - масово политическо на..ране, а не ваксиниране!

101

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането трябва да е задължително!