20

Анонимен

преди 3 години

До 23хахахамайтапчия.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Гледам обявите за апартамент на село в Германия за 30000.Нещо послъгваш ми се струва.

18

До 14

преди 3 години

Баце, айде спри се! И аз купих къща на село до Драгоман се намира. 85 000 евро, а оценката на банката беше точно 145 000. Изобщо не ме бъркат някакви 300лв. месечно за отопление или някакви майстори. Да не говорим, че аз може да съм програмист, ама ремонтите си правя сам. Тези къщи ги купуваме млади семейни хора със семеен доход над 15000лв.. Изплащаме за 2-3-4 години и забравяме.

17

Анонимен

преди 3 години

аэ си купих апартамент в село в германия эа 30к евро, има си всичко и природа, в българия все нещо не е наред, я отоплението, я спира тока, я има мангоси..

16

Кашчей

преди 3 години

Това на снимката да не е на баба Яга къщурката, и тя ли е закъсала в кризата?

15

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-далече от Бойко, толкова по-близко до Свободата. Не гледайте материалните неща, че по селата няма удобства и асфалт, важното че няма диктатура и затова духът ви на село може да укрепне свободен и як, като желязо.

14

123

преди 3 години

Е то не остана село без шведи... Като се излъчи репортаж от голямо село с училище - само шведчета... Не, благодаря!

13

:)

преди 3 години

По селата са останали само команчи и бг-алкаши. Да живееш на село е направо приключение. Дивия Запад е детска градина сравнен с булгаристанското село.

12

Анонимен

преди 3 години

В родното село на прародителите ми, през 2 двора има една стара къща съборетина, даже и аз не знам кога е била изоставена - аз съм на 45.Миналото лято дойдоха някакви - млади хора - мъж и жена. Купили я, много ентисиазирани, много въодушевени: "Ние тук ще живеем". После докараха някаква машина, някакви работници - разчистиха двора. Два месеца по-късно пак дойдоха за 15 минути. И толкова.

11

Съгласен съм

преди 3 години

И продължавам, с описаното. След двора с оградата, което са си доста пари, продължаваш с доставката за отоплението. Дали дърва/което е все по-трудно/или вариант палета, всяка пролет трябва да го осигуриш, свалиш, подредиш. Вариант газ са си 300-400 лв. на месец, ако не искаш да студуваш. А майсторите за ремонтните? Такива няма! Ако правиш всичко сам, не трябва да работиш друго нещо. И още и още. Който няма къща не знае за какво става въпрос.

10

анонимен

преди 3 години

Гледайте да купувате къщи с по-малки дворове. Аз имам няколко с по 2,5 декара и като приключа от единия край с копането и плевенето, в другия вече пак мене чака.

9

Анонимен

преди 3 години

На село единствения шанс да ядеш "пържоли" е да си ги метнеш сам. В града можеш да избираш в коя кръчма да идеш :) Хем да ти е близо. А и няма да се осмърдиш на дим :)

8

Анонимен

преди 3 години

успех с братята на село

7

русенец

преди 3 години

В кои села са се вдигнали цените на имотите? В Северна България цяло село можеш да си купиш за без пари.

6

Селянин

преди 3 години

Има що-годе прилични села, но да не се обобщава. Има напълно негодни за нормален живот, населени с ***. Ще ти оглозгат имота до тухла. Има умиращи с двайсетина старци, без инфраструктура. Там няма какво да чакаш да се случи. Последният старец просто ще изгаси лампата. Та, може и да има, но със сигурност са по-скоро изключения. Казва ви го човек живял на село.

5

Анонимен

преди 3 години

Имат мераци хората, докато не разберат какъв дебел кoчан е къщата с двор, особено стара. Там започваш централно с покрива, после дограма, ток, вик... Накрая преди да се самоубиеш идва ред на двора и оградата. И така са минали пет години, а от романтиката е останал само ревматизма, хернията и болките в ставите. А честито!

4

Шоп

преди 3 години

След половин година ще се псуват, че са ги купили.

3

дон Пиетро

преди 3 години

Селската кооперация,сервират ли ракия и котлети да идвам на вересия.А обадете се

2

Анонимен

преди 3 години

Много повече от 20% скочиха. В момента няма село до около 50км от София (добре изглеждащо, планинско), в което да няма поне 20 новодомци млади специалисти. И ние тази седмица финализираме втора сделка за къща до София. Рай е там.

1

Анонимен

преди 3 години

Абе соцаджиите нали много милеете по комунизма. Айде по селата и го възраждайте там.