390

Анонимен

преди 3 години

Като ви построи магистралата до Македония, ще ви ги докара и ваксините.

389

До 443

преди 3 години

Доколкото знам, от Сталин са искали само ''благословия'', но той не я дава - защо, това е друг въпрос.

388

Са

преди 3 години

Език на омразата в.Македония се.появи след.ветото. Освен това историческата комисия бяха стигнали до Гоцев Делчев, което означава.че са минали историята до 1903 и са.се разбрали.А спора за Гоцев Делчев е датата на общото честване, а не какъв е. Има многото,многото гнило нещо. Не знам какво е ,но съм сигурен,че има връзка с парииииии.

387

Влезте

преди 3 години

Проверете тогава изявленията от началото на годината 2020 или.лятото на 2020 ,като не ви харесват похвалните думи на Захариева ,Каракачанов и Бойко от 201о

386

До 439/Аха

преди 3 години

2018 и 2020г. са различни времена, между които има 2 години, а това не е малко време !

385

до Тикволандия

преди 3 години

България не се нуждае от уважението на нищожна Македония!! а *** сърби като започнат производството на Спътник V на кого ще я продават.. на ЕС ли? или на Турция, която също смята да я произвежда хахахахахахахаа видиш ли ще тръгне някой да си купува руска ваксина и няма да си я купи от Русия, а ще тръгне да я взема от някаква Сърбия хахахахахахаха

384

Анонимен

преди 3 години

До 440,,Мераците" за обединение с Югославия са дошли от Сталин,обаче само ако Федерацията е под контрола на Маскве,нещо на което не е бил съгласен Тито,който започва да се отдръпва от СССР ,Сталин усеща и нарежда на нашите да откажат Федерация с Белград.По късно става ясно ,че Тито през цялото време е бил човекът на Чърчил на Балканите!

383

Анонимен

преди 3 години

РСМ не е готова за ЕС, не заслужава повече помощ от България. Достатъчно сме давали, като имат кратка памет и са неблагодарни, си е за тяхна сметка.

382

Анонимен

преди 3 години

Уговорката беше, след като задоволим нашите потребности от ваксини, тогава да изпратим на РСМ. Не е наша вината, че в ЕС, ваксините се бавят. Сърбия е извън ЕС, получава неодобрените от Брюксел, руска и китайска ваксини.

381

Анонимен

преди 3 години

433 В политиката духат много ветрове, отвсякъде, трябва да реагираме, когато се налага. Бяхме твърде дълго толерантни и наивни, да чакаме сърбоманската хунта край Вардар, да изостави македонизма и антибългарската истерия. Но, неби, тя не само се задълбочи, но премина в открита неприязън към България, обещанията не се изпълниха, кражбата на българска история продължи, договорът не се спази. Затова, вето, докато се променят.

380

До 434

преди 3 години

Грешиш, мераците за присъединяване са били на нашите комунисти, но Сталин не се съгласява !

379

Аха

преди 3 години

Много кратка памет имаме ,това е проблема. Как може или по-скоро защо тримата най-големи поддръжници да станат най-големи противници за започването на преговори на Македония с ЕС. Преди малко четох един статия на нашия посланик Ангелов от 2018 г.. Там той хвали президента и премиера на Македония ,колко голям.напредък е имала Македония след договора и колко много са се увеличили двустранно инвестициите.Как се подобрили всички неща. Същия в края на 2020 г. твърди точно обратното.

378

Анонимен

преди 3 години

Македония няма нищо общо с ЕС, че ЕС да "прави нещо за тях". Само замърсяват ефира с претенции.

377

Анонимен

преди 3 години

Правилно, македонците не са ни братя и не заслужават. Ако изобщо им изпратим, не е нужно да е от първите доставки към нас. Да не говорим, че ЕС пък изобщо нямат ангажимент да им дават. Но това е прословутото македонско нахалство в действие.

376

Щщщ

преди 3 години

Сърбите ги ваксинираха 50 г. на гол ***, та се отказаха от род и родина.Объркани хора!

375

Изявление

преди 3 години

Изявление на Захариева: 2018г. Македония е готова да започне преговори с ЕС,2019 Македония е готова да започне преговори с ЕС,началото на 2020 г. Македония не трябва да бъде спиряна от Франция за ЕС заради Албания. Края на 2020 вето за Македония,тя не е готова. Същите изявления са и на Борисов и на Каракачанов. Има нещо много гнило. Може с търсачка в всяка медия да проверите моите твърдения. Да не говорим за коментарите за напредъка след договора от 2017г. Как само за една година 30% ръст....

374

Анонимен

преди 3 години

Сърбия изтъргува 4000 ваксини, с обещанието злобните българомразци от клоаката РСМ, да хвалят ултраса Вучич, като "лидер на Балканите".О, да, Сърбия има претенции към РСМ и още как, за това свидетелства пучът в македонския парламент, организиран от най-високо и с участието на сърби, от Белград и Москва. Да ви е честито братя македонци", сръбското лицемерие. От нас, вето, докато провеждате сръбския македонизъм, срещу България.

373

българия им дава

преди 3 години

тескерета да пътуват и работят в ЕС като български граждани, там ваксини бол.

372

Тикволандия

преди 3 години

До България над всичко: Да, България не е длъжна да предоставя ваксини на Македония. Но ако искаме да ни уважават, трябва този, когото сме избрали за министър-председател да си държи на думата. Щом е обещал - да даде.А в Сърбия до края на тази година се предвижда да започне производството на руската ваксина Спутник V, и имат намерение да я продават на комшиите. А ние къде сме? Пак на опашката, и чакаме да ни доставят.

371

1-n

преди 3 години

мога да ги ваксинирам...с кожената инжекция