137

Анонимен

преди 3 години

Защо в Китай няма такава пропаганда или в Япония

136

да бе

преди 3 години

тоя сексолог да каже за изследванията , че там в мозъка им липсва някакво бяло в-во около мантията , на шизофрениците пък им е повече серотонина , пък на левичарите им са обърнати полукълбата , дефект в геномите и ги удря в психиката , но това не мога да приема , че се опитват да правят диктат на базата на обърканата си сексуалност ами и *** да почнат

135

Ямболски цървул

преди 3 години

Правете разлика между хомофоб и хомосексуалистофоб!....Стига сте размивали значения и да правите опити за пропаганда на обратните!

134

Ами ако

преди 3 години

Ами ако гейоовете и лезбиищата и разни други агресивни наклонности създадат диктатура над нормалните хора. Създадат концлагери за хетеро и там да ги таковата докато влязат в питя.Леле леле мале.

133

Анонимен

преди 3 години

ДОЛУ СОДОМИЯТА

132

Анонимен

преди 3 години

Дали хомосексуализмът и подобните (транс) са психични отклонения? Не знам. Знам само, че след като някой си смени пола, вероятността да извърши опит за самоубийство нараства 19 пъти. Не с 19%, а 19 пъти. Т.е. има нещо, което не ме убеждава, че е нормално, каквото и да означава "нормално".

131

преди 3 години

Непрекъснатото търсене на жертви и разделението на обществото на групи по полов, етнически и други непроменими белези не води до нищо добро.Защо непрекъснато се говори за гейовете а не за изчезващото семейство от мъж и жена ?Защо не се обърне внимание на количеството разводи и защо те се случват ?Защото общество изградено на базата на здраво семейство е силно и трудно за управление. Хората които имат семейства знаят за какво говоря. Бездетните управници в Европа - не !

130

АнонимеН

преди 3 години

ТЕМАТА ГЕЙ Е ОТДАВНА ИЗТЪРКАНА :DНО В ТОЗИ САЙТ НА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 3 ПЪТИ СЕ ПОСТВА :D------------ИЗВОДА Е ЯСЕН :D КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РЕКЛАМА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РЕКЛАМА

129

Диана

преди 3 години

До ЗАЩОТО !Развратът присъства винаги в една разпадаща се империя - той води до упадък /или може би е симптом на упадъка - няма какво да правят хората, скучаят и си търсят развлечения, като развратът е много близко до човека с неговата инстинктивна същност/...Независимо дали става въпрос за разврат между половете или хомосексуализъм или скотоизъм /разврат с животни!/ или каквито и да е други сексуални извращения...Трудът е създал човека и всеки, който не се труди деградира към маймунския свят

128

ГосТ

преди 3 години

"Не е кастриран!Подложен е на химическа кастрация" добре.

127

ГосТ

преди 3 години

А принципно Изтока винаги е бил по цивилизован от Запада. Например в Русия е имало ренесанс, за разлика от Англия. Но това не означава, че Изтока трябва да наруши правата на човека, като даде повече гласност и повече права на обратните.

126

има разлика

преди 3 години

До ГосТНе е кастриран!Подложен е на химическа кастрация,която е вид лечение!И е обратима!

125

преди 3 години

Отново ни се горови като че ли някой знае истината и се чуди защо ние не я проумяваме. Колко обрадни са били убити през последната година в България защото са обратни ?Това ли е нетолерантността за която говорите ?В ИТ бранша обратните се смятат за божества. Търсят ги под дърво и камък и като ги назначат с тях се хвалят месеци наред. Къде точно е нетърпимостта ?Нетърпимостта е към нормалното семейство от мъж или жена. Нетърпимост има и ако един обратен реши да стане нормален.

124

Лелеле....

преди 3 години

,,Едно е да преспиш с овца, а друго си овен да те ...." .....Това ми го каза овчар работил в ДЗС Мокреш преди 1989г.

123

Хетеро

преди 3 години

НЕ БЪРКАЙТЕ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ С ТЕЗИ ПСИХОПАТИ АГРЕСИВНО ДЕМОНСТРИРАЩИ ПО РАЗНИТЕ ПРАЙДОВЕ.Познавам хомосексуални двойки.Дори имам и няколко във фирмата в която работя в момента.Всъщност хомосексуални е имало ПРЕЗ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ на човечеството.И никога не са правили проблеми.Хората са ги приемали и винаги са били толерантни.До скоро когато се появиха тия откачеени търсачи на внимание представящи се за хомо или вегани.Вечно мрънкащи.Вечно търсещи съжаление. Вечно недоволни.Глезлювци.Инфлуенсъри

122

ГосТ

преди 3 години

Виж сясамоубива се след като е бил кастриран. Иначе, да голяма работа е да разбиеш кода. По голяма от тази да пушиш пури и пиеш хенки банистър.

121

Анонимен

преди 3 години

Признайте си бе . Няма страшно .

120

АнонимеН

преди 3 години

МРАВИН И ПЛАНЕТАТА НА ГО-МО-РА ОЩЕ Е НА ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА И СЕДИ ТАМ ОТ 1 МЕСЕЦ!!!ТЪЙ, ЧЕ И ТАЗИ ТЕМАТА Е С ЦЕЛ РЕКЛАМА ТО Е ЯСНО :D

119

Анонимен

преди 3 години

Продължавайте в съшия дух и още по-изнендани ще ставате.Едно е да имаш някакви сексуални влечения различни от масовите,но ЛГБТ истерията ,феминизма,екоталибанщината или т.н. НЕОМАРКСИСТИ достигнахте невиждани нива на извращенията.А пък Тръмп го натакова на комунистите в САЩ.Умря надеждата да го обвинят в организирането на протестите във Вашингтон.Когато е убит някой афроамериканец вой до небето и те са >борци>,когато е убит евроамериканец пълно мълчание,както за застреляната с 18 куршума жена.

118

Анонимен

преди 3 години

Първо са много агресивни към нормалните хора.Второ - има си правила на поведение в едно общество.В Китай е нормално да клекнеш на улицата и да си свършиш работата ако няма тоалетна наллизо и никой няма да се възмути.В Европа не е нормално.Така че както искаме от арабите например да се съобразяват с християнските ценности в Европа.Тка и гейовете или както им се казва трябва да се съобразяват с обществото в което живеят.А те не само не го правят, а искат другите да се съобразяват с тях.