38

Анонимен

преди 3 години

Провалиха се плановете на ЕС да използва визитата на Борел, за да бичува Русия. Ще ви разкрия една тайна за нашите западни партньори: когато не успеят да бичуват, те изпадат в истерия, отбеляза Захарова. Задачата беше да извършат това публично бичуване, което, струва ми се, планираха много внимателно. Тоест да се говори за митинги, да се говори за журналисти, а Навални да бъде основната тема. Не се получи", отбеляза говорителката на руското външно министерство.

37

Анонимен

преди 3 години

Хайко дава 21 милиона евро на белоруската опозиция да свали комунистическия диктатор Лукашенко, а на България защо Хайко не дава 21 милиона да свали комунистическия диктатор Борисов, и на фаолцваген не искаха да направат завод а щехме да им работиме най-ефтино!

36

Анонимен

преди 3 години

При капиталистическото съзнание - чалгаризация, опростачване, наркомания, неграмотност.

35

Анонимен

преди 3 години

Клаус Шваб придава много голямо значение при установяването на новия световен ред на младежта, на нейния радикализъм. Той смята, че именно младото поколение ще бъде катализатор на промените в борбата срещу: Климатичните промени Половото неравенство Екологичните реформи Правата на ЛГБТ-общността

34

Анонимен

преди 3 години

... до каква степен Кремъл смята Европа и нейните представители за пренебрежимо малки.Те в кремъл, много неща смятат за пренебрежимо малки.Затова и няма вече "великий, могучий советский союз"! И не само това.

33

Анонимен

преди 3 години

При комунизма родителите не си колеха децата.

32

Анонимен

преди 3 години

КОВИД-паузата предостави на хората възможността да се замислят какво е истинската ценност, какво може да служи за компас при определяне на движението към прогреса и двигател на това движение. Тук Клаус деликатно призовава за доброволно (ако не - доброзорно) съкращаване на потреблението, за да затегнем пояса. Но върхушката няма да съкращава потреблението си: както плюcка хайвер в Давос, така и ще си продължи. Значи да намалят потреблението си са длъжни 70% от днешните американци и изобщо жителите на Запада. Това е призива на Клаус.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Вие сте жив пример за това какво се случва с "необработеното" комунистическо съзнание: неграмотни, бедни и мързеливи.

30

Мария

преди 3 години

Спрете се бе юнаци, не си ли напълнихте гушите.Престанете да тормозите народите и ги оставете да си гледат нормалната работа.След време ще се чудите къде да се скриете за гподлостиете и престъпленията които сте извъшили спрямо човечеството.

29

Анонимен

преди 3 години

Трябва да ги получим, за да може да си живеем със сезонния грип, условно наричан КОВИД19? Ама поне на мангърчето политика повярвайте, де. В началото вярно казваше сезонен грип.Сега си призна, че грипният вирус е нещо друго, различно от коронавируса!!!

28

Handel

преди 3 години

До Нико:"...и вече са го приели 4 млрд. души."!- я да уточним: милиарда или милиона? Щото 4 милиарда ми се струват множко!"Абе милиард повече, по-малко... на кой му пука? Важното е доакто сме на власт парите да текат и чекмeджетата да се пълнят!

27

Анонимен

преди 3 години

Унижението, което понесе шефът на европейската дипломация Жозеп Борел при посещението си в Русия, напомня до каква степен Кремъл смята Европа и нейните представители за пренебрежимо малки.

26

Анонимен

преди 3 години

Русия трябва да следва демократичния път на Европа и европейскит ценности, и едва тогава може да се превърне в истински приятел на цивилизованата западна демокрация. Ако руснаците отказват това, тогава тяхното съзнание ще трябва да бъде преработено по европейски начин, както се случва с обществото на Украйна, Грузия, а също и частично с Армения.

25

Юпитер

преди 3 години

Отново се започна...трета вълна, четвърта, пета и така до безкрай!Отново трябва да вярваме на нещо и на някой, който си приказва приказки, недоказани и непроверени.Не вярвайте, не се поддавайте, мислете, четете, проявете логика и разум.Българин е измислил компютъра, българин ще ви разкаже.... играта, ако го лъжете и манипулирате.Не желая ваксина,колкото ми е останало на тази Земя да го изживея,като живот, нека е смислено и стойностно.Не желая да управляват мислите ми,емоциите ми и решенията ми.

24

Анонимен

преди 3 години

"Ох,писна ми вече!Вълна от ковид,вълна от ваксини!Кога ще живеем,бе?Сега що не живеете?Само мрънкате, а не правите нищо.Страх ли ви е?То тук си е свободия. Вземете елементарни мерки: маска, дистанция, дезинфектант, и всичко (без легално отворени ресторанти) е на шест!Може да се пътува из България. Ресторантите по хотелите работят, та се пукат.Даже може и извън България: на места с тест или карантина, на места - без такива.

23

Пацак

преди 3 години

Ваксинираните ще имат право вместо маска да носят звънче на носа!

22

Амчъкистанец

преди 3 години

Знайни и незнайни доктори професори доценти бълват всеки ден по нещо дето даже и не разбират!

21

Чоко

преди 3 години

И кво стана в Израел- колкото повече ваксинирани, толкова повече заразени - щото ваксината помагала само и единствено да изкараш болестта по-леко, но не спира заразяването и разпространението на вируса. Демек дори и ваксиниран, пак може да се заразиш и да си заразител..... Ко станА ся? ;-)

20

Нико

преди 3 години

"...и вече са го приели 4 млрд. души."!- я да уточним: милиарда или милиона? Щото 4 милиарда ми се струват множко!

19

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

"ние трябва да получим тези ваксини, за да можем да водим един нормален начин на живот" В смисъл, "ваксините" които не предпазват от разболяване и разпространение? Които имат ХИПОТЕТИЧЕН и недоказуем ефект, който вероятно също ще изчезне след половин година? Трябва да ги получим, за да може да си живеем със сезонния грип, условно наричан КОВИД19? Лелелелеле небето пада небето пада! Купете си чадър, да не ви удари!