453

До 520

преди 3 години

Тук има известно право. Заболяването е ДЕНГА. Ваксината е експериментирана във Филипините, мисля. Провери в тета за " денга" , тав го пише.

452

Анонимен

преди 3 години

"Има ваксини, които водят до това, че когато човек се зарази със заболяването, срещу което е направена ваксината, той го кара по-тежко."Нека Мангъров каже точно кои ваксини визира!Име на ваксина, производител и т.н. А ако сега всички откажат да се ваксинират?ИСКАМ ОТГОВОР, КОИ ВАКСИНИ ВОДЯТ ДО УТЕЖНЯВАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО?

451

Вижте

преди 3 години

Мангъров изчислява смъртността от ковид на 0, 13% като съотношение между починали и общ брой хора в държавата!!!! ДА, АМА НЕ СЕ ИЗЧИСЛЯВА ТАКА! ПРОВЕРЕТЕ САМИ КАК Е! ПОТРЕСАВАЩО НЕВЕЖЕСТВО!!!

450

факт

преди 3 години

6. Щеше да има ефективна система за забрана за продажба на енергийни напитки и алкохол на деца и т.н. и т.н.7. Щеше да има работеща стратегия за намаляването на замърсяването на въздуха, особено в големите градовеТака, и изведнъж изскача някой по ТВ, който обяснява как искал да ти спаси здравето? Знаете ли как се нарича това - ли це ме ри е.

449

факт

преди 3 години

Ако имаше истинска грижа за здравето на хората, щеше да има:1. Минимална пенсия над прага на бедност2. Цигарите щяха да са абсолютно забранени за продажба и употреба (доказан канцероген първа група, според СЗО)3. Както и червеното месо и колбасите (доказан канцероген първа група, според СЗО, заедно с азбеста)4. Храната щеше да се произвежда само по стандарт5. Продавачите на дрога пред училищата щяха да за заловени и наказани

448

Анонимен

преди 3 години

Мангъров, осъзнава ли какво каза?! Че сложилият ваксина кара ковида по-тежко ако го хване! Ще изпратя мнението му до СЗО, Файзер, Модерна и т.н. Ще им искам обяснение!А ако Мангъра лъже, то тогава нека тези компании и СЗО да го съдят! Явно на държавата ни не й стиска да му търси отговорност!

447

Анонимен

преди 3 години

Българските *** наистина са много тъ... пи.Който и да напише нещо против тях веднага регистрират присъствието си с оценка.Явно трябва да им се каже, че не трябва да се издават.

446

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е копейка, а масата българи са прости на гадулки.

445

Анонимен

преди 3 години

Всеки който подкрепя мерките, бих го вкарал в затвор, да не кажа нещо друго!

444

Анонимен

преди 3 години

Калето не го ли спряха?

443

Анонимен

преди 3 години

Той толкова много се е смачкал с глупавите си тези и с слугуването на АБВг3 че не е възможно да бъде смачкан повече.

442

Анонимен

преди 3 години

До МедикНикога не е изчевал грипа, нали бе дофтурче, ама явно си някакво дофтурче менте

441

Анонимен

преди 3 години

Гробари, да вземем да затворим всичко за 30 години, може би?

440

Анонимен

преди 3 години

Мангъра взима тежка дрога, от къде да си купим?

439

Анонимен

преди 3 години

До щабните ***.Колеги, виждам, че пишете изключително много глупости. Отново напомням, че компютърното мастило е много скъпо, особено това за лаптопи. Следвайте стриктно наръчника за ***. В противен случай ще ви орежа надниците.

438

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 515То каквато държавата, такива и троловете - най-големите тъпигьози избрали да им прокарват "ценностите" - в резултата след 30 години квичене на *** срещу Русия и за джендърите, България е най-русофилската и най-хомофобската държава в ЕС, ако бях на шефа им всичките тия щях да ги уволня, сега и за Короната се провалиха да страхуват населението, нема такива простаци...

437

Анонимен

преди 3 години

Ако се водехме по неговия акъл, досега да сме направили 100 хиляди умрели. Щеше да мре народа без да има кой да му вдигне телефона да каже, че е болен, камо ли да му намерят легло в болница. А то самото легло, знаем не лекува! Мангъра също - той може само да си разболее. Или умирате или оживявате, квот тва!

436

Медик

преди 3 години

Сравнение между КОВИД и ГрипНикога не е имало подобна грипна пандемия,каквато е тази от КОВИД.Никога по време на грип не са били задължителни дистанция между хората,носене на маски,проби за заразяване.Никога грипът не е бил заразителен чрез пипане на предмети.Никога вирусът на грипът не е просъществувал до 6 дни по предмети при походящи условия.Никога не се е съобщавало за толкова починали обикновени хора и медици от грип,колкото от КОВИД!!Е къде е мястото за сравнение между двете Мангъров?!

435

Честно казано

преди 3 години

Не виждам какви свободи са ми отнели!!! Абсолютно навсякъде си ходя , верно - с маска, но и без това така си работя. В чужбина - също, но с пср - отрицателен. Къде ивам забрана за ходене??? Бях и на море, семейно, бях и на планина. Нищо не ми липсва. Още не сме се заразили. Само - с маска, когато преценим. Нищо друго.

434

Анонимен

преди 3 години

Сега да обясня на троловете.Хората вече чуха Мангъров, чуха алтернативата на безкрайното плашене. Няма връщане назад. Хората имат глави, да мислят.