6

Nona

преди 3 години

Щом зависи от тестовете,ясна е работата. Лошото е че при една нулева година,както някои смятат за правилно решение,много трудно ще бъде връщането на навиците за учене/ доколкото са останали все още/Съжалявам и ученици,и учители...

5

Влизаш и четеш

преди 3 години

От нулева година страдат всички - и будните и по-заспалите деца, а и няма нужда. Разбира се, необяснимо беше неистовото желание децата да са в клас. В 21 век детето, което иска да учи влиза в Кан академи и учи. А което не желае, няма да го прави и в клас. Друго е, ако се цели да се угоди на родителите, които искат просто да разкарат децата от вкъщи. Това е трудно да се разбере и от хора като министъра явно, с манталитет Янка Такева.

4

Hdhd

преди 3 години

Както винаги не се знаят какво правят....Има деца и семейства, които са го карали, те смятат на всеки 1-2 седмици да им бъркат ли какво... Ако има болни да си стоят вкъщи и да се лекуват, както ние направихме и не само за короната, но и винаги когато сме били болни. Много е неприятно да си здрав и някой болен да ти се до влачи в работа...

3

kkkkk

преди 3 години

Не пипайте децата *** смотани вече няма кой да тествате и започнахте децата ли ?

2

zeus

преди 3 години

Абе я си бъркайте където слънце не огрява с тези тестове...Като гледам как върви отдалеченото обучение тази година, май е най-добре да я пишете нулева.

1

Анонимен

преди 3 години

Който го боли гърло, кашля, има температура, има сополи - да не ходи на училище! Готово! "Безсимптомно" боледуване няма! Има грешни тестове! Разкарайте се ст това изнудване да правите тестовете си! За да вземе някой комисионна от тях ли е напъна, или за да съберете "случаи" и да ни затворите?