113

Анонимен

преди 3 години

До Мутри вънКви пари бе, ти си безработен?

112

Анонимен

преди 3 години

До ТуристОбаче ако кажеш на *** да кара колело в София, ще почне да ти се подиграва.Затова: яко глоби за бангиите и забрани.

111

Турист

преди 3 години

От няколко години съм във Виена, личната си кола я ползвам няколко пъти в годината, рядко се налага служебно да пътувам извън града с нает автомобил.През другото време използвам колело и/или градски транспорт.Ключа е втова, че градския транспорт е удобен,точен и уреден. Нещо което липсва в София, а да не говорим за другите градове в страната.

110

Мутри вън

преди 3 години

Да се забрани на Борисов да приема закони вече. Искам си парите ! къде са ми парите? мошенници бирници престъпници, военни престъпници, къде са ми парите?

109

F200

преди 3 години

Изходът е да забраним ГЕРБ на 4 април!Гласувай ПРОТИВ ГЕРБ без никакви оправдания!Забравете мързела, забравете безумното оправдание че "нямало за кой да се гласува", излезте и гласувайте ПРОТИВ ГЕРБ без капка на съмнение! Ще продължава да работи против народа !

108

Анонимен

преди 3 години

До Със забраниНяма "безплатни" билети. Само просещите искат "безплатни" неща. Нормалните хора разбират, че те сами са отговорни за набавянето на услуги: срещу заплащане.

107

Анонимен

преди 3 години

До ДокБедни сте защото сте неграмотни и мързеливи, а с такива нормалните общества не се съобразяват.

106

Анонимен

преди 3 години

Да се забранят тъмно сините електорални единици, които горят гуми. Да се забрани ГЕРБ, тъй като позволява на същите индивиди да горят безнаказано каквото са си "набрали".

105

Бай Пешо

преди 3 години

Мръсен въздуха, колите са ви виновни. А ТЕЦ-овете защо горят евро ***? Или там са Граб-ителите на народа

104

Със забрани

преди 3 години

Ясно, но какво стана с безплатните билети и паркинги, или както обикновено само безалтернативно ще забраняваме , пък всеки да се оправя както може.

103

Анонимен

преди 3 години

Да се забрани партия ГЕРБ - най-вредните за здравето на българина

102

Док

преди 3 години

Кметовете да решавали кога....хм... Преди кмета да реши да забранява старите бангииии по улиците, трябва да реши дали иска още един мандат като кмет. Щото текущия ще му е последен. Без значение дали е кмет във София или в Горно Нанадолнище. За пореден път лекуваме симптомите, а не болестта. Караме стари коли, щото сме бедни. Докато не се замогнем, нищо по-различно няма да се движи по улиците. Въпреки всякакви рестрикции и забрани.

101

Анонимен

преди 3 години

Знае се, че автомобилите замърсяват пренебрежимо малко, но пак за тях говорят за имитация на дейност .

100

F200

преди 3 години

Изходът е да забраним ГЕРБ на 4 април!Гласувай ПРОТИВ ГЕРБ без никакви оправдания!Забравете мързела, забравете безумното оправдание че "нямало за кой да се гласува", излезте и гласувайте ПРОТИВ ГЕРБ без капка на съмнение!

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112Не искате да ви вдигат прах с метлите, *** не искате и да стоят без работа, *** не искате и да се учат с вашите деца в едни и същи училища, *** били неграмотни и не ставали за нищо .....Гьостерицата. Само тя ще оправи ***.

98

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност няма друга държава в ЕС, в която ромки с метли да вдигат във въздуха облаци от прах от тротоарите и това да се нарича чистене!

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Ще бутнете на дедо калпака.Сега на 04.04 ще ви смачкаме, а после ще забраним всички бангии, които тровят децата ни.

96

Анонимен

преди 3 години

Не колите са проблем за мръсният въздух а мръсните, прашасали и немити улици, горенето на *** от римляните и мърсогията от строежите.*** за тях никой нищо не прави. Най лесно - колите, глоби , рестрикции.Гледам *** работнички по чистотата, ката размахват нахалос метлите по улиците, какъв прах и мърсотия летят......колите им били виновни.За това вече ще ги бутнем ГЕРБ...

95

Анонимен

преди 3 години

До Хм !?Не, хич нямаше.*** *** как започва да тарикатее като започнат да го дърпат за шаяка: *** да започнели с другите, *** да не пипали "екологичните" метани, *** то е по-лесно да обвиняваме другите .... мдааааааОриент.Нищо, ще ви направим хора, ако трябва и насила.

94

Хм !?

преди 3 години

По-удачно ще е да забранят ГЕРБ! Преди да се появи ГЕРБ с неговия мутренски бизнес да внасят отпадъци нямаше такива проблеми!