271

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Здравният министър не...лъже.Той е на директно...управление от централата на ГЕПИ и е много...съвестен. (платено...съобщение от централата)

270

Анонимен

преди 3 години

"Здравният министър обаче допълни, че той не провежда разследване, това било в компетенцията на МВР."Тогава защо отправяш твърдения от името на МВР бе жалка тиквена марионетко?Ти знаеш ли изобщо на кой ресор си министър?

269

Анонимен

преди 3 години

Дори и младежът,синът на Президента да е бил на частно парти това не влиза в правомощията на това нищожество Ангелов да го коментира! "Забраняват се частните тържества на групи над 15 човека"

268

Анонимен

преди 3 години

Що лъжиш ба китаец? ша идеш у затвору за нарушаване закона за защита на детито

267

Анонимен

преди 3 години

Айде сега пък щото бил син на президента а другите на кого са синове и по малко ли са виновни щот не са динове на президента дали ще е син на президента или не просто е няма контрол тези дето в автобудите са с маски под носовете по малко виновни ли са

266

Анонимен

преди 3 години

"професор"Костадин Ангелов се оказва поредният Подлоган наричащ себе "лекар"! Сега би трябвало да си хванеш дърмите и да си подадеш ОСТАВКАТА!

265

Анонимен

преди 3 години

След тази опашата лъжа вече нямам грам доверие на цайсатата ***. Този е завършен лъжец.

264

Козяк

преди 3 години

за 290. Събуди се за момент и се огледай. Ти се намираш в България, кой министър си е подал оставката у нас освен ако Бойко не го изпрати в пустинята? Та и този тепигьоз ще кърпи докато не дойде отнякъде бухалката!

263

Анонимен

преди 3 години

Така били са 14 души при позволени 15 не в заведение и не е бил арестуван нито отвеждан гнус голяма с тия лъжци.

262

Анонимен

преди 3 години

Я МВР да каже нещо за онези които в същата нощ се бяха барикади рали на един друг купон. Колко от тях бяха доведени в районното?

261

Анонимен

преди 3 години

Е то на лицето на Ангелов му пише, че е мазна мисирка !

260

Хахах

преди 3 години

Президента който не харесвам, ако чете може спокойно да осъди Министър Ангелов за оповестяване на данни на МВР,както и за обвинения чрез медиите. Много е глупав този Ангелов.Прокуроре къде се криеш???

259

бобчо

преди 3 години

Абе ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ Борисов легнал настрани на спалнята, гол ( сто процента и пиян) с пистолет на нощното шкафче, а в чекмеджето пълллно с евраци и златниии кюлчета! Уау!! И Вие имате куража да говорите за Президента какво правел ПЪЛНОЛЕТНИЯ му син, който дори не живее при баща си! Мноого сте нагли, от кой ли сте се научили????

258

Брей

преди 3 години

Аз не харесвам президента,но Министър Ангелов може да си подаде оставка и да бъде осъден,защото издава оперативни данни на МВР по медиите.Ангелов осъзнай се да си Министър е много отговорно,това не ти е махалата.Как може да оповестяваш следствени данни за което и да е лице ,гражданин на Р.България. Твоето престъпление е по-голямо от лапешката история на някой си.

257

Ангелов

преди 3 години

Ангелов май става за клюкарка.Той може да бъде също да бъде наказан ,защото издава оперативни данни от МВР. Оставка на Министър Ангелов.

256

Ме

преди 3 години

Не е работа на Министър на Здравеопазването да се занимава с клюки.Хора вече не издържам и се махам. Не бива който и да е да нарушава правилата,но тук имаме Министри които за нищо не стават.

255

Анонимен

преди 3 години

Само да отбележа, че в нормалните демокрации е от голямо значение, дали ръководните фигури имат здрави и щастливи семейства. Ако един човек, може да се грижи адекватно за семейството си, той ще може да ръководи и държавата. Не може от някой, който предава жената, която му е родила деца за някаква златотърсачка и децата му се щурат немили-недраги, да се очаква да е оговорен за други хора. Както се казва, семейството е като една фирма, която или ще просперира или ще фалира, в зависимост от шефа.

254

бобчо

преди 3 години

Герберчета, искам да Ви кажа, че синът на г-н Радев не живее при него, а при първата съпруга на Президента! Също така синът - Георги има навършени 18 години живее отделно от баща си и за мен Президента няма нищо общо със случая!

253

До Чебурашка

преди 3 години

"Българският офицер приятелю не се държи като мошеник на дребно и крадлив старшина артелчик."-----Всъщност Радев се държи на ниво. Виж, другият "генерал", дето му туриха едни пагони за цвят, се държи точно както си описал - като мошеник на дрембо и крадлив *** артелчик.Явно си от близкия му кръг и много добре му познаваш навиците.

252

До Чебурашка

преди 3 години

"Не са пили само, замеряли са минувачите с камъни и бутилки."------Ти ли им ги занесе, че знаеш какво са хвърляли? В никоя новина в момента не го пише, значи трябва да си или от дилърите или от участниците.