55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65 Много точно казано. Иначе се смея с глас когато някой тролчета наричат мислещите хора, бай *** и не осъзнават, че те са такива

54

Анонимен

преди 3 години

Промишленото производство ще бъде разрушено, образованието провалено, здравеопазването съсипано. Увеличаване на безработицата, бедността и като резултат - социални вълнения. Осъществяване на глобалната цел - преустройване на икономиката на базата на шестия модел (industry 6.0) на производство, основаващ се на наслагване на материал (пример, 3D принтер), а не на отнемане(студена обработка) както е сега, пълна автоматизация и роботизация с мащабно освобождаване на работна ръка и, като следствие, прекрояване на политическата карта на света.

53

Анонимен

преди 3 години

Всичко си е много целенасочено. Ако някой си мисли, че нещата в глобален план се случват случайно, трябва да помисли пак.

52

Анонимен

преди 3 години

Комунизмът на Сталин беше много просто нещо: решаваше се какво е необходимо да се произведе и построи, планираше се в съответствие с ресурсите и парите и ако е възможно се даваше за производство, като на работниците се казваше - ето за заплати, ето материали и ресурси, планирано е за толкова и толкова време - действайта, ваша работа как, ако го свършите по рано или с по малко разходи парите които остават си ги раздавате за заплати.

51

Анонимен

преди 3 години

Животът никога няма да се върне към счупеното състояние на нормалност, която доминира преди кризата, защото епидемията е точка на основен обрат на нашата глобална траектория. Светът, какъвто го познавахме в първите месеци на 2020 година, повече го няма. Той е разми в пандемията.

50

Анонимен

преди 3 години

Що не можете да пътувате свободно сега бе, демократчета?!Нали преди лошите комунисти не ви даваха! Уф ся като ви измислят имунизационни паспорти и като не можете да бачкате свободно на господарите си в чужбина. Ще ви пукат ушите, за да ходите да ви боднат.

49

Анонимен

преди 3 години

Изумяват ни както стремителността, така и неочакваният характер на тези изменения. В съвкупност те водят до изменения в пъти с кумулативен ефект и непредвидени резултати. Така се формира нова нормалност, която радикално се различава от тази, която ние оставихме назад. Много наши убеждения и мнения за това, какъв трябва да е светът, се рушат

48

Анонимен

преди 3 години

Клаус Шваб придава много голямо значение при установяването на новия световен ред на младежта, на нейния радикализъм. Той смята, че именно младото поколение ще бъде катализатор на промените в борбата срещу: Климатичните промени Половото неравенство Екологичните реформи Правата на ЛГБТ-общността

47

Анонимен

преди 3 години

До ДЖОБДай да ти ги скрием уГЗ!Там ще е най-сигурно!

46

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКато се почне от 11 септември 2001 до сега, не е имало една спокойна година. То не бяха атентати,ислямисти, птичи,свински вирус, ебола,антракс пращаха с писма,луда крава, света свършва няколко пъти, сега отново вирус. Чакам скоро и изънземните да кацнат------Мда, така ще е занапред. Свиквайте. Демокрацията и либеррастията искат жертви. Нали искахте да пътувате свободно из западния трудов лагер и мрънкахте, че има режим на тока и банани само на Нова Година. Е, сега има всичко.

45

СПАЗВАНЕТО

преди 3 години

На мерките само вреди и отлага с месеци и години неизбежното преболедуване по естествен път този грип вирус. Не са нужни ваксини, а трябва да премахнат всички мерки.

44

ДЖОБ

преди 3 години

До Анонимен-39. Чиповете ще се съхранява в задния ти джоб, казвет че бил достатъчно дълбок...

43

Анонимен

преди 3 години

Като се почне от 11 септември 2001 до сега, не е имало една спокойна година. То не бяха атентати,ислямисти, птичи,свински вирус, ебола,антракс пращаха с писма,луда крава, света свършва няколко пъти, сега отново вирус. Чакам скоро и изънземните да кацнат

42

Анонимен

преди 3 години

То много лесно могат да си нагласят числата както на тях им изнася.Това е като бг реалити шоу където има сценарии и се спазва.

41

Анонимен

преди 3 години

Впрочем маските са дюшеш за крадци и терористи, но странно защо няма кражби и терористи, като с маска никой не може да те разпознае и осъди.

40

Анонимен

преди 3 години

Икономиката на Русия работи, всички индустрии в страната работят, Русия разработи имунитет на населението с нисък процент на заболеваемост в сравнение с други страни. Русия е на 60-то място по общ процент на заболеваемост за една година в света на 100 хил. души население. Никога не са били въвеждани строги мерки, и в най-тежките моменти мерките бяха винаги пожелателни и за кратко маски в магазините и на обществени затворени места.

39

Анонимен

преди 3 години

Забелязахте ли като почна пЛандемията, как изчезнаха и терористи и бежанци и всичко

38

Stoyanov

преди 3 години

Айде стига вече бе, "яко ще се мре, очакваме 3 вълна, сега и тоя очаквам ръст, вие трябва да бъдете съдени за масова психоза над населението.

37

Анонимен

преди 3 години

До ЩАБ-ът Що бе малко ли опасни болести има, ама ти си се тъпчеш и пиеш като прасе

36

Анонимен

преди 3 години

Каква трета вълна от Европа чакаме ужасени да ни залее, какви мутирали страховити вируси треперим да не ни убият...Колко още ще продължава този психо терор?!...От около 2 седмици в Европа има ЗНАЧИТЕЛНО и ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ на бройките. От над 280 000 на ден, сега са около 130 000, днес-като гледам данните-ще са под 100 000. Това е близо тройно по-малко. Тука управляващи и медии,не само че не спират,а постоянно засилват плашещите и страховити "прогнози". За да се пъчат после, как са ни спасили.