78

Анонимен

преди 3 години

Навални първо разби мечтата на Отровителя за спокойни старини в Геленджик, а сега го предизвика да свали маската и направи стратегията му на тиха война невъзможна.

77

Иванчо

преди 3 години

По-голямо световно зло от комунистите няма.Те се появяват като болшевики,като фашисти,като националсоциалисти.За съжеление,най-много комунисти на милион население са в България.Къде вирее комунизма,където народа е най-просЗ и ***.Чао

76

Анонимен

преди 3 години

И Мишо Бирата го умори същия вирус.

75

дългият нос на Путин

преди 3 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

74

Анонимен

преди 3 години

Джуджетата се отличават с голяма отмъстителност, защото смятат че природата ги е ощетила несправедливо. Не можейки да си отмъстят на природата единственото което дава самочувствие и превъзходство на джуджето е да отмъщава на себеподобните. Това е причината след Путин да остава шлейф от мъртъвци.

73

ГосТ

преди 3 години

Два мои коментара са изтрити: би трябвало на абсолютно всеки да е ясно, че за Путин няма абсолютно никакъв смисъл да се занимава с този слаб и компрометиран "опозиционер" с подкрепа от руснаците- 10%. Най малко пък с лекаря "му" . Освен ако не го прави е така,за кеф,но ме съмнява. Този път ще пропусна епитетите за великите хамериканци и тукашните им ратаи.

72

Русия е несигурна

преди 3 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

71

Анонимен

преди 3 години

Диктаторите, когато видят, че властта може да им се изплъзне стават още по-жестоки и параноични. Джуджето знае, че това няма да го спаси, но просто не знае как другояче да реагира. Естествено ще обвини западняцире, чеченците, марсианците и кой ли не, но разбира се дори и най-близките му няма да му повярват.

70

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЕС няма как да е "надежден" партньор на Сталинистка диктатура.

69

Шизи

преди 3 години

До Анонимен 71"Путин .. ако искаше да стъжни живота на лекаря, щеше да му скалъпи едно обвинение и готово."Русофилите по повод на скалъпените съдебни процеси срещу Навални : Путин е император, ако искаше да елиминира Навални щеше да го убие бързо и незабелязано и нямаше да се занимава с циркове със съдебни дела.Навални е агент на Запада.Пак русофилите по повод на убийството на лекаря по заповед на Путин:Путин е император. Ако искаше да стъжни живота на лекаря, щеше да му скалъпи обвинение

68

ГосТ

преди 3 години

Току що по новините Лавров каза: ЕС е ненадежден партньор. Много добре казано. Всъщност вие осъзнавате ли Англия вече не е в ЕС ?

67

Анонимен

преди 3 години

Трябва да сте много кухи за да смятате,че зад тази смърт стои Путин.Тези зад океана няма да спрат с компроматите.Посочете една страна където е стъпил америмански ботуш и местните да са започнали по добър живот.Русия е необятна с много природни богатства,и е много привлекателна за ограбване.

66

Анонимен

преди 3 години

Онова което се опитват да направят в Русия в момента, го направиха в България през 1990 година. И от тогава в България няма оправия и населението само намалява.

65

Перник секта

преди 3 години

Манете го тоя Навални, по добре кажете за лагера за изтезания в Перник срещу неудобни на Борисов и Гешев в "Демократична" България!

64

Анонимен

преди 3 години

Той путин и чръчил и буша и сичките убивът!И ниа сичку знааме оти четеме у компютеро!А дъ видиме сеги къ шъ ни чипирът.Язе нема дъ давъм дъ мъ въсцинирвът!Виъ кфо шъ праите+?Ама дъ казвъте къ дъ съ вардим мкоги ни пръскът самолетете, оти не прудавът ништу за тава.

63

Сата НАТО

преди 3 години

Някой трябва да е разредил новичока поне 1000:1 за да има шанс тоя да оцелееЗащо ?------- Защото те не искат да го убиват. Те просто унижават западняците като тормозят безнаказано техния човек.

62

Анонимен

преди 3 години

Путин е император. Ако искаше да стъжни живота на лекаря, щеше да му скалъпи едно обвинение и готово. Смъртта е работа на опозицията, за да даде по голям фокус към Путин. Абсолютно същия сценарий като при Либия, Египет, Ирак, Чили, Аржентина и така нататък. В Тайланд трябва да целунеш асфалта като видиш краля но това не е проблем за запада.

61

Анонимен

преди 3 години

Няма спор ! Убит е от западняците. за да го припишат на руските служби. Навални откак влезе в затвора схемата им се изгуби.

60

Анонимен

преди 3 години

Путонофилите да се изселят в Русия.

59

Анонимен

преди 3 години

няма спор убит е по заповед на путин. докога нато ще чака докога?