167

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори като тях, както и като Другарките Нинова и Йончева , които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

166

Анонимен

преди 3 години

"Кунчев: Пандемия не може да се спре, дистанцията вече да е 2,5 м"Малко е. Да я направим километър-два направо, та да се заобикаляме един друг от двата края на града.

165

Анонимен

преди 3 години

Предлагам всеки, който отказва да се ваксинира , да се набие на кол, него и до девето коляно. Така де, ние- докторите и управляващите,печелим проценти от продажбата на ваксини, и искаме още и още парички. Важното е да се насажда страх в оФцете, че да ни върви бизнеса. Ай, честито Ви будали, или ще мрeте от вирус, или ще играе сопата!

164

Каймакам ефенди

преди 3 години

Да се съхраняла здравната система, ама чакайте бе, здравната система да не е музей?!

163

анонимен

преди 3 години

Това е копи-пасте, но ми харесва:Кoи ca фирмитe и лицaтa, кoитo внacят фaлшивитe тecтoвe, пaрцaлитe нaрeчeни мacки, вaкcинитe.. Тaм никoя миcиркa нe cмee дa пoпитa. В Итaлия Дoмeникo Aркури (бългaрcкия Мутaфчийcки) e нa кaфe c прoкурaтурaтa зa зaкупeни мacки oт Китaй зa 1 милиaрд и 200 милиoнa ?. Купeни пo 0,02 цeнтa и внeceни пo 0,50 цeнтa.. Cпрaвкa, прeдaвaнeтo Rеpоrt oт 11 януaри.

162

Анонимен

преди 3 години

Дайте да спрем Кунчев и НОЩ.. Ако тях ги махнем , и пландемията ще изчезне...

161

Анонимен

преди 3 години

Когато парите са водещи нещата стават от зле по зле.Тестовете са дране на кожи от хората, които едва свързват двата края.Все повече се уверявам,че тази пандемия определено не решава здравето на хората.Може би е с дългосрочна цел,но ние сме поколението ,което ще плати цената.

160

Мунчев

преди 3 години

Ало---- в Израел ваксинираха и кучетата , А вие се оср....те !

159

Анонимен

преди 3 години

нема пари за FFP2

158

Анонимен

преди 3 години

много приказки и накрая къде са ваксините къде са маските....това заливане всеки ден с нов негативизъм нищо не решава

157

НЕКОЙ

преди 3 години

Държавата ще осигурява ли безплатно ФФП 2 маските ?

156

Лоялен е на....

преди 3 години

..извънземното правителство в сянка --срещу заплащане де...

155

А да стоя на 5-метра

преди 3 години

От магазина без да влизам може ли ? Ако слушам тебе направо да лягам да мра преди да ме е хванал ковида....гиди цепеница ами и попаднахме .....Мангъра обясни какви сте всичките телевизионни звезди... Взимате си дебелите заплати ,пари на карантинираните нема и всичко е чудесно ,на вас не ви пречи .....

154

Анонимен

преди 3 години

Като по време на инквизицията - който не слуша - на кладата. И пак в името на доброто, и пак в името на общото благо. Правителството е пътник, а "щаба" е нищо без ковида. Просто едни натегачи, които ще се спотайват мизерно както и преди, да чакат звездният си час. Никой няма по голяма изгода от ковида, както щаба и правителството. И с един ден да удължат пандемията, за тях този ден е златен. Ако трябва лично ще тръгнат да заразяват хора, само и само да не изтърват кокала.

153

Зоро

преди 3 години

до анонимен Глупостти. Пандемията беше спряна като учениците си стояха вкъщи. Имаше 100 заразени и 9 починали. Или не следиш данните или само правиш вятър.

152

Анонимен

преди 3 години

И ако може, на изборите да идват да гласуват само тези, които са ЗА ГЕРБ!!!!Абе, що не си ***!!!!

151

Анонимен

преди 3 години

Кунчев каза: "Ако досега дистанцията е била 1,5 м, сега трябва да стане 2,5 м, ако сте носили обикновена маска, сега трябва да носите - FF52."Кунчев, искам 5 минути безнаказаност и да си ми в ръчичките! Ще ти се иска да не си се раждал изобщо!

150

Анонимен

преди 3 години

Кунчев ,защо подложихте на висок риск здравето на медицинските специалисти в медицинските кабинети в училищата да правят бързи антигенни тестове на педагогически и не педагогически персонал!?Не трябва ли да правите всичко необходимо да предотвратявате високата смъртност и заболяване на лекари и сестри , а не само избирателно да пазите учителите?!

149

Анонимен

преди 3 години

Още от самото начало доцент Мангъров какво ви казваше?Че не можете да спрете пандемията?Вие не, казвахте че можете (иначе ще мрем яко)!Хайде сега да не му крадете думите и да ги обявявате за свои!

148

555

преди 3 години

Възможно ли е да има толкова негативно мислещи хора ? Защо постоянно намесвате политиката ? Никой от щаба и правителството не иска да ви заразява . Огледайте се-навсякъде- по света е почти едно и също . Недоволството от мерките навсякъде притискат отговорните и ги принуждават да разхлабват мерките. Иначе ще ревнете , че е диктатура