50

Анонимен

преди 3 години

До спряха три тв канала: заради свободата на словото, затова.

49

Спряха 3 тв канала

преди 3 години

Защо не казвате че в Украйна спряха 3 опозиционни телевизии по нареждане на САЩ. Защо криете и мълчите.!?

48

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам на това Русия кипи. Историята и днес показва, че шарените революции се правят отвън, с пари за група метежници, предшествано от икономически натиск. Льошката приключи курса. Да върви при ребятата и да се мъчи с тях да живее дружно за срока. Т.е. и той вече си има други проблеми, и на господарите му вече не им върши работа. Така че чакаме заместника му и играта продължава.

47

Проф Марко Тотев

преди 3 години

Нека му извадим статиите за последните 15 г от Москва .... колко интересни неща ще цъфнат. Кой му е плащал също е интересно. То бива първа втора професия в света, ама мак толкова първа ...

46

Спряха 3 тв канала

преди 3 години

Защо не казвате че в Украйна спряха 3 опозиционни телевизии по нареждане на САЩ. Защо крилете и мълчи те.!?

45

пияница мистик

преди 3 години

Пyтлерасчетa, свършва му времето на кървавото джудже. И Фигуранта няма да има втори мандат....мъкааааа, мъка иде за вас

44

Аз

преди 3 години

Не знам ама Юри Борисов дето е дясната ръка на Николай Малинов изпратил дъщерите си да учат в Страсбург))Цирк)

43

Анонимен

преди 3 години

Чавдарчето да си хвърли дипломата за джуналис. Да се нарече пиндостански лакей.

42

Анонимен

преди 3 години

Нахални е незаконен син на Елцин

41

Зозо

преди 3 години

До антизападопоклонникБърка ме много. Защото те ми се бъркат в България над сто години. ***, ватирани.

40

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникНавални е представял концепция, даже с нея се явяваха на местните избори и печелеха места. Тази концепция обаче не предвижда дворци на Геленджик и убийства на политически противници, а това е неприемливо за Отровителя и хората около него.

39

Анонимен

преди 3 години

Мир,любов и дружба между народите,а на Навални му е малко затвора,трябваше повече да го затворят,че ни писна да го показват като мечка на панаир!

38

антизападопоклонник

преди 3 години

До Зозо,Тебе това какво те бърка? Това трябва да го бърка руснаците! Те да му мислят! Не, че Навални е предтставил някаква концепция, стратегия или програма за развитие на Русия, при условие, че случайно се добере до властта там, ама иска властта!

37

Анонимен

преди 3 години

Мдаааа. ИСТИНАТА винаги намира начин да излезе наяве.

36

Анонимен

преди 3 години

Силно облъчвате и много досаждате! "Властта много губи позиции" - значи все пак властта Е ИМАЛА позиции"! И какво е одобрението на нашата власт???

35

Да, ама...

преди 3 години

Почитаемият журналюга пропуска срамежливо да допълни, че каквито и мошеници да са съратниците на Вова от кооператива "Озеро", обсебил властта в Русия, поне си наемат способни политтехнолози. Тъжната истина е, че в момента няма реална политическа алтернатива на този режим в Русия. КПРФ и "Справедливая Россия" са путински пуделчета, либерастията има подкрепа до 2-3%. Основната част от населението са смачкани примирени бедняци. Горката Русия, все същото тегло влачи от векове.

34

Анонимен

преди 3 години

Гледам пуснали са *** срещу Русия и в частност срещу Путин в Тубата да ръсят лъжи,ама нещо руснаците не искат нов комунизъм и НавалниРуснаците се напатиха и преживяха много трагедиии вече над 30 години,а над 30 милиона през управлението на Чубайс и елцин умряха от глад,а други от войни и други убийства на външни сили срещу Русия,да не са балами пак да върнат Навални и комунистите на власт?Неодавна затвориха руски деца в зали за игра и ги запалиха живи , просто беше потресаващо какви садисти

33

Зозо

преди 3 години

Блатная никога няма да се оправи. Винаги роби, крепостни, колхози, роби на комунизма, роби на Путин....

32

Объркал се е

преди 3 години

Но как да каже милия гризач на сиренце при всичката тази наша "свобода" на словото:"От успехите на Путин им писна на всички конкуренти на Русия!"И как да го каже а?:)

31

Шесто чувство

преди 3 години

ДОстрояването на Северн поток е почти накрая! - И вие ли го усещате?