45

Премъдър е Радев

преди 3 години

Слушайте го фнимателно ккакво е зарекъл и още предрекъл каквото е низпослал за вас изпълнявайте безропотно за да сте напътени към добруването и вечните благини несретници каквото е рекъл Радев премъдър е той слушайте го герберюги низвергнати недни несретници за да сте напътени..

44

Анонимен

преди 3 години

Айде поредният ялов математик, дето няма деца.

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДайте да спре да се върти земята

42

Анонимен

преди 3 години

До СмяхКви няколко дни, бе слънце? От месец са малките на училище. Напълно достатъчно за покачването на заболелите в момента. А от днес още 3 класа тръгват, след около 20 дни ще видим те с колко ще допринесат.

41

Зоро

преди 3 години

Защо Шабниците не разбират, че училищата сеят заразата. Като един път го разбраха. Защо настъпват два пъти мотиката? Сигурно са от ония 80%. Представителна извадка.А и мотиката не е точно в тяхната глава!

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Пълни глупости. Ти да не си ходил по болниците, да знаеш, че е имало втора вълна. Вярваме на медиите... Не е много умнпо решение

39

Анонимен

преди 3 години

До 29Ясно е, че са. Миналата година си работеше всичко лятото и нещата бяха под контрол. Започна учебнста година и с нея втората вълна. Децата не се пазят изобщо. До нас имам и училище и детска градина. Едно дете няма с маска. Децата го карат безсимптомно и едно е достатъчно да се заразят няколкостотин семейства и това е за едно училище или детсла градина

38

По действит. случай!

преди 3 години

И в нашето семейство се заразихме от десет годишната ми дъщеря в трети клас, и от четирима възрастни и десет годишната ми дъщеря само тя оцеля !!

37

До 11

преди 3 години

До Анонимен 11Не намесвай пенсионерите.Те работеха за тебе когатно ти ходеше прав под масата гледаше нагоре и питаше"Мамо това ли е небето"

36

Анонимен

преди 3 години

До БоянНикой нищо не може да ти гарантира!Даже оня с голямата глава,дето се хвали,че умело управлявал кризата!

35

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тази оаника и всяване на страх. Нали трябваше да сме измрели всички, ако нещата бяха така както го описват продажните медии

34

въпрос

преди 3 години

децата от 2 месеца не са на училище?от вкъщи ли заразяват другите?

33

Смях

преди 3 години

Ами нали училищата отвориха преди няколко дни,как всички продажници като по сигнал взеха да реват в хор за скок на страшната зараза.Олекнахте вече и почти никой не се връзва на т.нар пандемия!

32

Анонимен

преди 3 години

Те понеже отвориха вчера

31

Зоро

преди 3 години

Светнал се е, след 4 месеца. Браво!!!!Не е необходимо да си математик, за да разбереш това.Само хора с две мозъчни клетки не го разбраха. За съжаление управниците са точно такива. Навсякъде. Обаче не правят една и съща грешка два пъти. Защото излитат. А можеше всичко да си работи с нормални мерки. Маски при струпване на хора. Тези, които най реват за "отваряне" точно те ще докарат голямо затваряне, като в Франция, Англия, Чехия. Все държави, които много държаха на образованието.

30

Анонимен

преди 3 години

Те децата го прекараха, не остана кого да заразяват

29

Анонимен

преди 3 години

до 23 : жена ми и малкото дете са с негативен тест но тя има симптоми а аз не. Въобще пълно объркване. Надявам се да нямаме усложнения ноо... дано и при вас да отшумят последствията бързо :)

28

Анонимен

преди 3 години

Амавн бе, все децата ви виновни

27

младеж от герб

преди 3 години

Не ни занимавайте с глупости ! Остана още малко време за пълнене на чекмеджета !.п.с. за нас , важните са нашите шведски избиратели и тяхната многобройна рода !

26

Анонимен

преди 3 години

И в Европа вече взеха да се усещат, че с училищата си го причиняват, ама късно, вече и те се омазаха.