8

Грамотност?

преди 3 години

"ПрЕдобие", "прЕцелили"... Щом са ви възложили да превеждате пропагандата на либерал-фашистката хунта, поне не ставайте смешни, за да не се лишите от хонорарчето.А по повод пасквилчето да цитирам "Хамлет" на Шекспир: "The lady doth protest too much, methinks". Казано е за всички, които се престарават с "опроверженията".

7

До 2

преди 3 години

Всъщност , оригиналната статия е на интервюта и журналистическо разследване на " Политико" . Чети и световните новинарски сайтове.

6

А сега сериозно

преди 3 години

И кво се оказа ? Че привържаниците на тая QAnon. са фенове на комуниста Бърни. И всичките все готини хора според медиите. ХА??? Ми нали тая QAnon я пиписвахте на феновете на Тръмп бе? А и оня с овчия кожух и рогата щял да свидетелсва пред конгреса срещу Тръмп. Да не говорим за оня Съливан и тайфата му дето провокираха нахлуването,- та привържаниците на Тръмп ги сваляха от прозорците и защитаваха полицията от тях. Съвсем им цъфнаха на демократите режираните постановки!

5

Анонимен

преди 3 години

Баси, никога няма да си върна минутите, които загубих, за да прочета това нещо

4

Бау

преди 3 години

конспирацията има силата да накара простоват човек да се почувства знаещ, специален,успял и част от нещо голямо. Религиите са на същия принцип.

3

Ха ха ха

преди 3 години

Ами, докато има балани да вярват на небивалици, ще има тарикати които да ги манипулират.

2

накратко

преди 3 години

Лошия Тръмп-това е!

1

Кръстьо

преди 3 години

Хайнрих Химлер - Една лъжа, каза 100 пъти, става истина (за тези, на които са им промили мозъка). Щоуто на изборите продължава в САЩ и във всички присъединени към тях територии ...