96

истина

преди 3 години

Всеки който протестира против Путин отива в затвора. За българските соц русофили Путин е велик. Диктаторите са велики защото са жестоки.За разлика от Русия бат Бойко остави протестиращите да правят блокади, да хвърлят яйца и да крещят колкото си искат. Няма против да му искат оставката. Той им казва че на изборите ще им я даде, и веднага ще си я вземе. Бойко е българофил.

95

Анонимен

преди 3 години

до 92 ,, голата истина" - гол си ,но нямаш нищо общо с истината.

94

Анонимен

преди 3 години

Чета по долу коментиращите...И разбирам защо на следващите избори пак ще сме с мутри, комунисти и ченгета.. А България ще продължава да е мръснаа клоака.Да...природата страхотна...но на нея...и върху нея..мръсотия, комунизъм и мутри.Тези, които защитават Путин...ще са същите, коиъо ще поддържат положениеъо в България, каквото е и в момента.

93

Леле!

преди 3 години

Леле! Колко много русофоби има в Русия!!! Не обичат своя цар Путин и туй то!!!Изненадани ли сте, български русофилчета???!!!

92

Анонимен

преди 3 години

Всичко свърши.Метрото в Москва работи нормално. На Навални ще му бъде отнето руското гражданство и ще бъде пратен армаган на западните си работодатели да му се радват. Те ще го назначат да им сменя памперсите, когато се накакват

91

Kosta

преди 3 години

В двора на Vosnesenskogo алея в Москва е подпалена полицейска кола. Междувременно в така наречените опозиционни обществени репликира снимка на горяща кола с надпис"Нека така да бъде с всеки". Това е откровен призив за нарушаване на законите на Русия.Миналите митинги трудно се наричат организирани, тъй като техните инициатори просто не са участвали в тях. Хората просто не са били отведени от улицата, което също е част от плана на Навални и екипа му.

90

Анонимен

преди 3 години

Голям праз че Москва е в блокада! Америка си закле президента в тотална блакада и полицейски час!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Голям смях с тези митингуващи. Особено с надписите на плакатите, които държат в ръце. Също толкова неграмотни като нашите copocoиди. Един протестиращ в Томск собственоръчно написал на ватман следния текст:ТРЕБУЮ ОПУСТИТь НАВАЛьНОГО!

88

Тонката

преди 3 години

Бойко ако беше като Вовата Путин,Отровното трио сега щеха да живеят в Централния,а Мая в Сливенския:):):):)Бойко обаче е демократ и им гледа сеира докато им свършат яйцата и доматите:):):):)

87

Анонимен

преди 3 години

Най-хубавото в ситуацията е, че Боко Тиквата сега не знае на кой от двамата си господари да служи най-напред. Тръби ли да прокарва, самолети ли да купува по-напред? Ще вземе да стане разноглед и да не може да кара джипката. Сигурно му е много трудно.

86

голата истина

преди 3 години

Ха-ха-ха!3000,40000 всичко е лъжа. Някъкъв сайт дето си смуче от пръстите някъкви цифри. Миналата седмица арестуваните в цяла Русия бяха 600 а не 4000 а тази седмеца протест просто НЯМАШЕ!!!! Затвориха градовете ,блокираха им интернета и горките протестерчета останаха като патета в калчища.Оказа се че повечето хора не могат да отидат на новите сборища без ДжиПи Ес. Разбира сред тях имаше и агенти на ФСБ които ги насочваха в най-различни посоки.Пълен провал на ЦРУ и партньорите.НАТО без нет е аут

85

до 90

преди 3 години

Не се басирай защото ще загубиш! Божков е комбина с БСП и ще реди кабинета както иска. Той загуби с Фигуранта и наля едни пари, но сега чака ресто. А БСП нямат пукната стотинка в касата и търсят спонсори за изборите. Така, че който поръчва музиката той плаща. Божков вкарва негови хора в листите на БСП и се надява да влезе в Парламента през тях. Не си представяйте, че лично той ще бъде депутат.Това няма как да стане понеже е следствен.Но като плати на хора от БСП те ще му играят на хорото с кърпа

84

Тодар Правешки

преди 3 години

Най-великите тайни служби в света, а оставят гадните американци да купуват руснаци на килограм да протестират срещу Вова I-ви!Срамота, товарищи чекисти! Излагате се! Ако другарите Ягода и Берия ви видят от оня свят какви ги вършите, ще потънат в земята от срам и ще наредят да се разправят с вас в най-добрите традиции на НКВД!!! Аматьори!

83

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Да виждате разлика между ЧЕРЕПА и НаХални .....и двамата са борци против тирани и корумпатори чекмеджии ....А и двамата са мушеници!!!!!А Божков каза, че ако не му регистрират партията ще участва с резервна партия....Басирам се, че това ще са републиканците на ЦВИНОКИО!!!!

82

Путин

преди 3 години

Двореца без кръв няма да си дам! ***!

81

ти да видиш

преди 3 години

Никой НАРОД не обича предатели и родоотстъпници продали се за сребърници....

80

Тонката

преди 3 години

А наш Бойко демократ беше наредил на родната полиция да пази палатките на нашите катунари по центъра на София:):):)Всеки опъваше палатка къде си иска и меташе яйца и домати

79

РЕПТИЛ

преди 3 години

Всичко е в ръцете на Русия и руснаците.Ако позволят на тези платени протестъри да вилнеят, Русия ще има съдбата на Ирак, Либия и Сирия (преди намесата на Русия).Руснаците имаха късмет, че ЦРУ и другите служби на САЩ са пълни с некадърници, които ги подцениха в края на 90-те години и по времето на Путин Русия успяха да си възстановят някаква дори и частична независимост.Ако паднат сега, втори шанс няма да има - САЩ ще ги разпарчадосат и изтребят без пощада.

78

Анонимен

преди 3 години

Джуджето се е наакало от страх.

77

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Да виждате разлика между ЧЕРЕПА и НаХални .....и двамата са борци против тирани и корумпатори чекмеджии!!!!!А Божков каза, че ако не му регистрират партията ще участва с резервна партия....Басирам се, че това ще са републиканците на ЦВИНОКИО!!!!