129

Абе умнико..129...

преди 3 години

В 21-век , трябва ли българския род , да измира като "стадо" за да получи "стаден имунитет", като преди хилядолетия....?!У ТВОЙТО СЕЛО НАРОДА , ТАКА ЛИ "ОЦЕЛЯВА" И ДО ДНЕС...ХА,ХА,ХААААААААА...КАТО ПРИ "НАРОДНАТА ВЛАСТ"!???

128

Сата НАТО

преди 3 години

ти правиш ли разлика между Мутафчийски и Мангъра, бе слагай думи на Мангъра в устата на генерсла. Мангъра заяви че до юли грипчето ще мине през всеки.------- Напротив, точно НОЩ изчисляваше на колко дни се удвояват заразените. И цялата аргументация за "мерките" беше, че вирусът е адски заразен и ще ни удари сички наведнъж и болниците нема да смогват и докторята ще решават на кого да пуснат и на кого да спрат кислорода... То това им е мокър сън на сички, дето влизат да учат медицина.

127

Анонимен

преди 3 години

Ужас! След такива тъпизми хората ще си загубят вярата и в математиката.

126

Анонимен

преди 3 години

"Големите ученици могат да разпалят заразата", а защо като се знае, издавате заповед, да преминат на присъствено обучение?? Големите могат и се справят с ДО! Единствено класовете които ще имат матури да са присъствено! Докога ще преливаме от пусто в празно: намаляха бройките-увеличиха се, отваряме-затваряме?? ДОКОГА?? Хиляди хора останаха на улицата без работа, защото нямат такава възможност да работят дистанционно, каквато имат учениците, нали?? Мислете малко, кое е най-належащо!!

125

До до некой

преди 3 години

Ходи прочети нещо по сериозно от форума тук или Винету!В нас има всякакви вируси и бактерии. Стават опасни при определени условия - например спад на имунната система. По твоите (ненаучни) разбирани - всички хора са заразни с Корона вирус (6 вида са известни от много години които причиняват т.н. 'настинка') Грип, Стафилококи, Стрептококи и още какви ли не 'коки'!Не са 'болни' - нямат признаци, ама са 'заразни'? Как сме оцеляли хиляди години при тази 'всеобща заразност'?

124

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КЪВ "СТАДЕН ИМУНИТЕТ" БЕ....КАКВИ МАНГЪРСКИ , КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ??!КОЛКО БЪЛГАРИ ТРЕБВА ДА ИЗПУКАТ ОТ ТОЯ ВИРУС ....ТА ДА Е "ЗДРАВО СТАДОТО"/според експертите на БКП/БСП/...??!!!Айде стига , с тия "сталински глупотевини"--ТИП КГБ!

123

спомени от миналото

преди 3 години

Какви времена бяха, а?Имаше - Настинка - да сте чували за такова нещо напоследък?Имаше - Ангина - да сте чували...Имаше Грип - да сте ...И така нататъка! И се лекувахме с Чай, горещи бани, компреси, покой. В краен случай - Тетрациклин...Всичко Изчезна! Остана една Самотна Корона...Верваме, нали?

122

до некой

преди 3 години

поредния невеж екземпляр си. Болен си като имаш симптоми. Заразен значи носиш вируса. И в двата случая зарсзяваш околните.

121

123

преди 3 години

Пак лъжете. Хората го изкараха това грипче. Отваряйте всичко.

120

Обективен

преди 3 години

До юли 2020 заразата беше само внос от чужбина. После започна леко и в България, а като пратиха децата на училище присъствено, и заразата избухна. Сега се повтаря в умален мащаб като пратиха най-малките да разпространяват заразата от 4 януари 2021. Данните за броя на заразените по дати и възрастови групи много ясно показват как повишението на брия на новите случаи започва от децата и как се разпространява за 10-12 дни сред всички останали възрасти в определена последователност.

119

до Сата НАТО

преди 3 години

ти правиш ли разлика между Мутафчийски и Мангъра, бе слагай думи на Мангъра в устата на генерсла. Мангъра заяви че до юли грипчето ще мине през всеки.

118

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО - е "колко да е заразен"? - толкова колкото кажат 'Началниците' - точно толкова нито повече, нито по малко...

117

Сата НАТО

преди 3 години

Едва ли повече от 4% от хората в България са се заразили с вируса. Според официалните данни заразилите се са 3,16%.------Според тебе това нещо как се връзва с твърденията на медицинските фашисти, че вирусът е хипер заразен? По първоначалните лъжи на Мутафчийски, цялото население трябваше да е изкарало ковида до края на юли миналата година. Та колко е заразен?

116

Анонимен

преди 3 години

При 20% имунизирани, въпреки че няма стаден имунитет, нещата въобще не могат да се развиват както при 100% уязвима популация. Какво стана, кога ще спират 1000-та лв на вече имунизираните докторя?

115

Анонимен

преди 3 години

Тоя тиквен професор (по аналогия с тиквен медал, не друго) сигурно си мисли, че като се развява по студиата брадясал и рошав, ще постигне приликата с истински учен. Ами не. И в това отношение не му се получава.

114

некой

преди 3 години

Всички "Ковид Шамани" удобно забравят че 80% от хората го карат без да го забележат!Защото ако нямаш симптоми и проблеми - по дефиниция не си Болен! Ако ме тестват сега (слава богу няма ми нищо) - ама ПСР теста ми е положителен - ще ме изкарат Болен. Ама ако ме тестват и за грип, стафилококи, стрептококи и други такива - и ги имам всички (а ни се ги носим всичките) - от какво точно ще съм 'болен' без да го знам? Каквото търсиш - това намираш!

113

Анонимен

преди 3 години

Ако заразилите се бяха 20%, щяхме да сме първи в света по брой заразени на човек от населението, пред Андора и Гибралтар, където имат по 12% и нещо заразили се.

112

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше толкова много заразили се, както твърди тоя, нямаше пускането на децата от 4 януари на детска градина и училище да предизвика новия скок, прекъсвайки спадът. За последните девет дни новите случаи се увеличиха с 35% - 24-30 януари спрямо 15-21 януари.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен114Иначе - носете маски, стойте затворени, карантина, локдаун... и що? Трима лекари вече казват, че вируса не няма нищо общо с медицината а с политиката.

110

Анонимен

преди 3 години

Едва ли повече от 4% от хората в България са се заразили с вируса. Според официалните данни заразилите се са 3,16%.