74

юбералес

преди 3 години

От недрата на Русия извират пари, които вместо в пътища, болници и училища в Русия, се превръщат в къщи, коли, яхти, колежи на ривиерата за колониалистите на Русия. Така Русия става суровинен придатък на Европа. За да стане Русия просперираща страна трябва да смени системата си и да стане интересна за световния капитал.

73

Бай Ставри Страстния

преди 3 години

Скоро Навалин ще се запознае с руския братовчет на Бай Ставри Страсния , викат му Иван Косматий и ще има сватба.

72

джамбазов

преди 3 години

До *** Ами погледни къде е Германия (победената страна), къде е Русия (победилата страна)

71

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка аватара ти да не е снимката ти от личната карта ? М!

70

юбералес

преди 3 години

Бездарньх несколко семейпутем богатство и поклоноввладеют родиной моейстоят превьше всех законов1855г

69

Дебил

преди 3 години

До коджакПогледни Меркел колко години е на власт. *** ))))

68

Анонимен

преди 3 години

Русофобите се изтъркаха и като развален грамофон повтарят хейтове писани отпреди 10 години ! Репертоарчето куца вече ,измислете нещо ново.

67

Анонимен

преди 3 години

Дето се вика едно е да искаш,второ да можеш,а трето и четвърто да го направиш.Евроатлантическите главанаци искат само едно от Русия-да я няма.И в това отношение жънат страшен успех в изпълнението на точка едно.А тоя Навални не знам защо въобще се коментира.Те дори в Русия не знаят кой е.Циркаджия.

66

Анонимен

преди 3 години

За да правиш призиви към протестиращите от следствения арест "Матроска тишина", означава че зад гърба ти стоят хора които са не по-малко мощни от Путин в руската политическа олигархия. А това е сигурен знак че Путин си заминава. Всъщност сега Лукашено се е подплашил от събитията в Русия и съветва Путин да бъде по твърд с опозицията.

65

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаИзобщо не е въпросът ще се свърши ли Русия с Путин. Тя ще си продължи да съществува, въпросът е как - дали ще се превърне в колония на едни хора, както почти целият останал свят, или ще си е самостоятелна до колкото е възможно. Борба за пари и ресурси и власт е това, не за демокрации и идеологии!

64

Ресто Гастъпо мерси!

преди 3 години

По трагични са ортаците му от украйската дехлустрация в ПАСЕ.Най активният Укр- поборник сме го виждали когато Профсъюзният дом в Одеса гореше ,Горяченко или Огнеченко все едно,си правеше селфита с хората които загиваха задушавани от пушеците или осъкатявани и умираши скочили от горните етажи за да не изгорят.Ниво!Навални е готин.наизвади накакви замъци,дет уж били на Путин,днес се знае че излъга-харесваното е че Навални е дефакто в служба на москова и нищо чудно да дойде чичото с дългия шлифер

63

коджак

преди 3 години

20 години на власт. Сори, но това го няма дори и в африканските страни. Смешно и жалко. Е затова се бори Навални - за обикновена демокрация, каквато има в повечето напреднали страни. Какво лошо има? Може само да помогне на Русия да се издигне до нивото на развитите държави и да повиши стандарта на гражданите си. И на селяните, разбира се. Иначе за външната политика не е много ясно. Абе винаги ще са крачка назад от отличниците, то е ясно.

62

Анонимен

преди 3 години

Путин толкова ли не може да намери един двойник на Нахални и да го смени, бе! Кво толкова!

61

Анонимен

преди 3 години

До 76. Не си минал през тоталитаризма, че така пишеш. Сега може и удар да получиш на улицата.

60

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че Русия винаги е била трън в зaдниkа на Ротшилдови. Затова са тези активни мероприятия.

59

джанки

преди 3 години

Навални е най-вече против страшната корупция. Това е добре за руснаците. Но дали ще е способен да приобщи Русия към останалия свободен свят, малко е под въпрос - един човек не може да направи чудеса. Много са петолъчките в тази страна. Но за следващите поколения има шанс.

58

Анонимен

преди 3 години

Тоя Нахални какво се оплаква.Ако се покаже на улицата,обикновените руснаци ще му натрошат кофата.А в панделата е на сигурно място.Пазят го,сменят му чаршафите,хранят го,поят го и още нещо...

57

манджа

преди 3 години

До Анонимен 56 Анонимни има много, но анонимни и неграмотни *** сте рядкост

56

Анонимен

преди 3 години

"Не се страхувайте от хлебарката в министерски съвет излезте и протестирайте срещу корупцията и беззаконието."

55

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЯвно си на хранилка от сайта - всеки пост срещу теб се трие . А и представата ти за историята и битието на Сло... е съвсем обща , вземи прочети какво пише за него бившата му съпруга , както и някои от неговите "западни" покровители .И това ниско ниво на анти-руската пропаганда има обратен на очаквания от теб ефект !