96

До95

преди 3 години

Значи викаш 250 страни в света се организирана и почнаха да мамят своите поданици?И само ти"Умникът"взе че ги разкри!

95

До 93

преди 3 години

Умират в болниците,защото не могат да дишат бе,заухав ! Човек изпаднал в състояние да не може да си поеме дъх,ще си стои ли в къщи ?! В болниците биват обдишвани и се подобряват в един момент,но после тромб се откъсва и стига до белите дробове.Това е причината за смъртността там !

94

мери

преди 3 години

куНЧЕВ ЧАКАИ КОРЕИСКИЯ ТОЙ ЩЕ ТЕ ПОГРЕБЕ ТЕБ ЗАЩОТО Е НАЙ ОПАСНИЯ ОТ ВСИЧКИ ИЗМИСЛЕНИ ДО СЕГА

93

Анонимен

преди 3 години

Ковид е най-голямата измама в човешката история.Такъв вирус първо не е изолиран, има писмени потвърждения от правителствени огганизации в много страни. ПСР тестът не е годен за диагностика на инфекциозни заболявания. С него могат да откриват "случаи" когато си поскат. Няма да стигне мястото да се изброи всичко...

92

Анонимен

преди 3 години

Абе хора вие наистина ли не виждате че това "грипче" бръсне наред,какво е спасението или се ваксинираш,или се "уреждаш" с него и се молиш да не изтеглиш Късата клечка!Проблема е че нашите шушумиги се изложиха за пореден път оставяйки ни с най малко ваксини в цяла Европа! България-0.47%ЕС-2.39%

91

Анонимен

преди 3 години

Най лошото е, че в тази измамна схема Ковид участват и лекарите.За пръв път в човешката история лекари убиват хора за пари, няма нито един случай на починал от Ковид в къщи всичките умират в болниците.Имам позната която работи в NHC като медицински работник и е на същото мнение.Казва, че пристигат болни от Ковид видимо не чак толкова зле и след 3 дни или седмица са починали.Това е най големия режисиран геноцид над човечеството.

90

Де мон

преди 3 години

До Demonaz Дано да си прав но не мисля, защото властта и парите са сладки а от другата страна е мълчанието на агнетата.

89

"fuf

преди 3 години

Ти нали се ваксинира, какъв ти е проблема. Сега няма да умреш от вируса но от народната любов, сигурно.

88

Анонимен

преди 3 години

Както е тръгнало скоро всяка държава ще си има отделен щам с много страшни последствия , особено изразени при мисловните процеси.

87

Анонимен

преди 3 години

Събудете се, овце! Никой няма да прекрати този театър, само ние заедно можем.

86

Анонимен

преди 3 години

Някакви научни изледвания като доказателство?Или боба така показа, кунчев?

85

Max

преди 3 години

Цял живот държавен хрантутник.

84

Психодиспансер

преди 3 години

Избори.... Щам след щам ще ни удря, дорде не минат и не уйдурдисат резултатите.

83

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да затворим всичко за 10 години :D

82

Анонимен

преди 3 години

Не съм допускал, че на територията върлуват толкова много ненормалници. Откакто изгоря психиатрията, явно ги натириха по софийските улици...

81

Анонимен

преди 3 години

До Demonaz Надали цирка ще свърши толкова скоро. Човешката глупост е безкрайна ми той цирка едва взе да набира скорост.

80

До77

преди 3 години

САЩ при ваксинирано население към 27.01.2021г.-7.45% което прави около 25 милиона,КАКВО значат"видяните"от теб ЧЕТИРИ Американки с усложнения???

79

Анонимен

преди 3 години

ООО, Писна ни от простоиите ви! Не може цял живот да се крием като мишки и да живеем в страх! Отделно толкова приятели останаха без работа, не могат да си издържат семействата, да си плащат сметките... Имаме нужда от адекватни решения, които да не продължават да влошават качеството ни на живот. Нямаме нужда да слушаме всеки ден за този или онзи щам, искаме решения!

78

Анонимен

преди 3 години

Мислехме че от ваксините ще се забогатява то сега и от щамове ми ако не друго може да станеш известен на много е важно това бе ..

77

Demonaz

преди 3 години

Едно и също. Само и само да се задържи страха във филмираните пенсии и младите 52 полови хуманоиди. Цирка ще е до 2022г.