246

Русия е в 19 век

преди 3 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

245

Анонимен

преди 3 години

Какво наблюдаваме в западната сфера на влияние? Отан призовава за увеличение на разходите на страните-членки за оръжия. Едва ли Борух Тиквоний да прояви смелост и да се противопостави на отан. Остава да си отговорим на въпроса Увеличението на разходите на България за прескъпи отановски оръжия ще доведе ли до скок на цените на хранителните продукти и до поредно обедняване на честните български граждани /не на корумпираните и крадците/?

244

Анонимен

преди 3 години

Do 308 Пак не позна, в повечето градове в Русия 1 л слънчогледово олио струва 80-90 рубли или 1,85 - 1,95 лв. Може в Москва да е 110 рубли. А в БГ във Фантастико - 1 л - 2,79 лв, Кауфланд - 2,65 лв, Билла - 2,79 лвХабаровск Самберимасло подсолнечные80р. за 1 л 27 января 2021, БрянскПятерочка -78р. за 1 л 25 января 2021,Пенза Караван -80р. за 1 л 25 января 2021,Саратов Пятерочка - 90р. за 1 л 25 января 2021, ЕкатеренбургЛента -80р. за 1 л 08 января 202

243

Анонимен

преди 3 години

До GGИ без клипчета от тубата - по българските села се живее като по швейцарските, зер...

242

До пияница мистик

преди 3 години

Да, ти беше при строителството на "замъка, та знаеш... И май е по-добре да се грижиш повече за палатите и къщите по Барцелона на български крадци с политическа окраска, вместо за Русия. Обезлюдяването на българските села, мръсотията по софийските улици, клошарите, ц.иганките с по 3 деца преди 18, простотията и неграмотността в България са далеч по-смущаващи за страна, която от 15 години е член на прехваления ЕС. Канцерогенното олио в Била за 1.50 лв при пенсия от 180 лв - класика !!

241

Анонимен

преди 3 години

Много мнения, много букви, но... Казвате, че 1 рубла е = 2 стотинки. Да пресметнем колко стотинки струва килограм захар днес в Русия. Цената на дребно на килограм захар днес в Русия е 46 рубли. Тогава 46х2=92 стотинки за 1 кг захар. А каква е средната цена на захарта в българските магазини? Цените на захарта, олиото, макароните, яйцата и картофите в Русия са едни от най-ниските в света, а писалите статията търсят кусури на Путин, като го обвинявате, че се грижи за своя народ.

240

Анонимен

преди 3 години

Как е в Русия не знам!Ама българския куца - вижтепрепятстванеОбразование къде си?

239

пияница мистик

преди 3 години

При двойно по ниски заплати в Джуджистан, цената на олиото 110 рубли = 2,35 лв е направо кощунство и геноцид срещу народа, при положение че тук литъра е 2 лв. Но нищо, докато Мъск и Безос се съревновават да пуснат сателитен интернет по целия свят, диктатора джудже си строи замък за 1 милиард. Важното е сега да го завърши, народа че е мизерен не е толкова от значение.

238

Анонимен

преди 3 години

Русия затънала, а тук плюят Байдън и Боко ...Да, Байдън ще фалира тотално Русията, но в статията пише за съвсем друго нещо!

237

GG

преди 3 години

Россия ! Държава - рай ! Там обикновения руснак живее в богатство. Клипчетата за Россия в тубата са фотошоп и всичко е западна пропаганда !

236

Анонимен

преди 3 години

Русия е заплашена от недостиг на стоки и пълна бедност, а червени *** говорят за Баце, за протести у нас ...Абе вие четохте ли статията изобщо ;)Любимата ви Раша потъва !Явно и Баце много ви плаши щом все за него плюете ;)

235

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтШофьор се опитва да разсъждава: червените трагедии край нямат.

234

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоДа си бил 18 години на власт, от които поне 5-6 петрола беше над 100 долара за барел и да се говори в страната ти за глад ... руснаците трябва да го обесят късия надолу с главата само заради това. Да не говорим за кражбите, Геленджик, убийствата на опозиционери, журналсити и лекари и т.н.

233

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен И от моите дядовци знам какво правеха германците по спогодбата клиринговата спогодба Нойбахер и как ограбиха България по тази спогодба от 1941 година до 1944 година безнаказано и без да плащат за стоките които им пращахме във германия .А по тази спогодба бяхме длъжни дасе грижим и за германската армия във България . по днешен курс Германия ни дължи 40 милиарда лева бе лихвите и вече 80 години си правят оглушки и не искат да ни връщат парите дето ги хрантутихме цели три годин

232

Зозо

преди 3 години

Хахахааааа, руския глад си е класика :)))))))))))))))) Пак ще си ядат накрая ракетите за мезе :))))))))))))))))) И все аха да се разпадне прогнилия запад и то вземат, че пак фалират болшевиките.

231

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 292"имаше и по над 100 хиляди човека"Какво?ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАААААА

230

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 290"и у нас като в Русия, щом са протести срещу Баце са незаконни :)"Глупости, в Русия има забраняват да протестират, в България Баце ви остави да правите каквото ви скимне, даже си позволихте да тероризирате мирни граждани и да обругавате обществени сгради.Пробвате се, но не ви се получава.Чудно ми е само, откъде идва такова отчаяние у вас?

229

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 287"Руснаците са паникьосани от положението си, а нашите хвалят Русия - това е тотална неадекватност :)))"Така става, когато си толкова пропаднал, че залагаш на нещо което не познаваш и като се издъни, трябва да го спасяваш в съзнанието си, нищо че самото нещо е ясно, че се е прецакало.

228

Анонимен

преди 3 години

Бояришниците масово бягат на Запад, щото блаттото им ужасно

227

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтШофьор се опитва да размишлява: червените трагедии край нямат.