46

Анонимен

преди 3 години

За Аферата с голф клуба в Палм Бийч не е виновен Тръмп, че го е продал супер изгодно.Не е виновен, този който яде баницата, а този който му я дава.

45

Мяу

преди 3 години

Подчиняване на министерството на правосъдието е най_тежкото престъпление??? Ми аз като чета, като че ли е писано за нашия диктатор. Ами те са 1:1..

44

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименха!..Позната история!.ТУК,во Бугария,през месец има "обяви" за "општествени поръчки" и познай от три пъти кой ги печели?!Тиквата ДО СЕГА е "разпределил" /разбирай "ОГРАБИЛ"/ НАД 500 МИЛИАРДА лева!Парични средства,с които АКО НЕ БЕШЕ ТОВА ТОТАЛНО КРАДЕНЕ,щяхме наистина да станем...е,ако не "Швейцария на Балканите",то поне една НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА държава!..за сега "Ония" държат Мутрьо на власт,защото КРАДАТ ЗАЕДНО!..-Колкото на Мутрьо,толкова и на чорбаджиите му...а вие спите..

43

Журнал

преди 3 години

До ТониМного се лъжеш, приятел. Можем всичко, но не всички могат да плащат.

42

Тони

преди 3 години

Ех, жалка работа. Журналята вече не са това дето бяха. Преписват, преписват и хич не се замислят какво. Никаква мисловна дейност, чак е забавно...

41

Анонимен

преди 3 години

ТРЪМП Е КОРУМПИРАН!Подарили са му къща в Северозапада в БГ заради това, че е укрил данни от Разузнаването на САЩ за Руската Си Връзка!

40

Анонимен

преди 3 години

Тука търсят ли някой да кажат, че са го тровили с Новичок? Да се кандидатира, а после да се правят, че са ме излекували?И НАЙ - ВАЖНОТО - да дадат няколко милиона да се правя на откачалка!

39

ТОЛКИНГ

преди 3 години

Това ми прилича на Комунике по Радиоточка или Рупор по времето на ВСВ - преди беше Гаварит Масква , сега е Толкинг Нюрк .

38

Анонимен

преди 3 години

Тръм имаше имот тук в Палм Бйч Флорида.Беше го обявил за продажба за 5 милиона долара, но никой не изявяваше желание да го купи защото беше прескъп, нормално такъв имот струва 1-1.5 милиона.След като стана президент Руснаци купиха имота за 15 милиона!!Е не Руснаците не му плащат на Тръмп, те просто са много глупави хора

37

Мяу

преди 3 години

Фалшификация на избори ли казвате? Пратете наблюдатели в БГ за да разберете колко класи над Тръмп е Борисов!!

36

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден по 100 статии - Путин , Тръмп , Навални , Путин , Тръмп, Навални Разбира се Путин е най-лош . За Навални се пише , защото чрез него се очерня ВВПСлед като беше избран Байдън вече свободно може да се плюе по Тръмп .Все пак , като беше президент , нямаше как - трябваше да бъде хвален Как пък не се излъга някой да пусне статия за Байдън , малко ли скандали има около него .

35

Анонимен

преди 3 години

Хаха а сатаниста Байдън дето притисна Порошенко да уволни главния прокурор ,че разследваше сина му за далавери за милиони в Украина!

34

Анонимен

преди 3 години

Могу а важну да каат за некуй дека а праил сех. Они кутиу не моат - дъ приказват. *** па моат дъ праат свввиирки. Знаа ли ч'век знаат ли нотите!Моа дъ съ умни!

33

Dalen

преди 3 години

Само като видях че сте преписвали коментари от CNN и не прочетох цялата статия. CNN са най долните и лъжливи новини и не само те. Умните хора с акъл не им обръщат внимание. Тръмп е един от най великите президенти в USA и много ги е истрах от него. Той не им обръщаше внимание, а искаше да направи по добре за обикновените хора който работят и си плащат данъците. Ето сега с новият президент без акъл и който не знае даже какви документи подписва защото е пионка ще започнат проблемите.

32

Това

преди 3 години

Са най известните злоупотреби, а значимостта на другите му мръсни и корумпирани злоупотреби , ще се изяснява от топ прокурорите на Ню Йорк, които коментираха, че злоупотребите на оранжевият бабуин са зашеметяващи и до няколко месеца ще бъдат публикувани. С една дума го очаква разораване и затвор , и не само него но и книга от членовете на престъпната му фамилия.

31

Анонимен

преди 3 години

Жалък сайт. ***, сигурно е готино като журналист да преписваш каквото ти спуснат от НПО-тата и либералните медии. Ставате смешни. Имате нов президент, а вие пак за Тръмп. Толкова ли ви пречи. Нали не ставаше за нищо, но май нещо не е баш така. Предизвиквате обратен ефект с едни същи писания. Сигурно да края на мандата на Байдън ще пишете за Тръмп. Дайте нещо относно новата политика, ама не общи приказки. Сериозен анализ на идеи и мерки. Това е над вашето ниво май.

30

Анонимен

преди 3 години

Днес.бг не могат да изтраят и един ден без да пуснат някоя негативна статия за Тръмп. Алооу, опомнете се, президентът вече е друг! Гледайте него какво прави, Тръмп е в миналото.

29

Анонимен

преди 3 години

Той наш Бочко е къде по увъртян, ама за него нищо не се споменава. Сега ще гледаме нашия цирк.

28

На каишка!

преди 3 години

Четете новата книга на Крейг Унгър "Американски компромат: как КГБ разработвал Доналд Тръмп и други истории за секс, алчност, власт и предателство" (American Kompromat, How the KGB Cultivated Donald Trump, and Related Tales of Sex, Greed, Power and Treachery).

27

ПроСоТо

преди 3 години

не знам с какво е "злоупотребил" Тръмпича...Не прочетох статията...Но съм сигурен,че неговите "прегрешения" са ..НЯКОЛКО СТРАНИЦИ в сравнение с ТОМОВЕТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,които наш Мутрьо надроби за последните 10 години../че и повече/..И понеже стана дума:-Как върви процедурата за импийчмънт на Президента,който НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ?!?!.."Харесвам Мерседес!..Гоу гоу,гърл!"..