27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защо им е на вирусите да нападат човека ?"За да могат техните съучастници от фармафията да правят гушки.

26

Анонимен

преди 3 години

Един ден да не се окаже, че вирусите всъщност са добронамерени микроорганизми, които помагат на човека да се пребори с болестите, които сам си е причинил с ненормалния начин на живот.

25

ДА

преди 3 години

Да припомним,клиничната пътека за Ковид е 1200 лв,за обикновена пневмония май беше 200-300 лв.Е,за какво говорим!?

24

Анонимен

преди 3 години

КАК ЩЕ ИМА КАТО ВСИ4КО ЖИВО И УМРЕЛО ПРЕПИСВАТЕ НА КОВИД,НЕЩАСТНИЦИ...

23

ОСТАВКА

преди 3 години

МАНИПУЛАЦИЯ

22

Анонимен

преди 3 години

Не им завиждам на сектантите от сектата Последователи на ковида от последния ден. Ще има да им представят ребрандирани "нови" щамове докато съвсем не изкукуригат.

21

Анонимен

преди 3 години

нема грип, нема настинки, хрема.............

20

Анонимен

преди 3 години

Ковид-а сигурно изяжда другия във въздуха

19

DD

преди 3 години

Забелязахте ли онзиденшните изказвания на Чорбара...знаел кои раси са устойчиви на вира..но нямало да ги каже... какво знаете вие продажници с престилки което вече над година ни спестявате? Викааммм...нещо да събираме менгеме,трионче,... всеки има елементарни инструменти и мерак,..да изтръгнем истината от знаещите... :)

18

Запознат

преди 3 години

Ами намериха си по-печелившо заболяване от грипа, така че тази година го изкараха в пенсия.

17

Анонимен

преди 3 години

А стига бе необичайно било, ами те хората откога казват че вече други болести няма и от друго освен от ковид не се умира, вие обаче ги обвинявахте че ви се подиграват. Може би тоя новия вирус освен много страшен и смъртоносен за хората е такъв и за останалите вируси, вирус вирусояд, а? Смееех, гола вода сте всички.

16

Анонимен

преди 3 години

Кога ще има български вариант. Все сме последни.

15

Анонимен

преди 3 години

Преди повече от 100 години да не е имало грип?Всичко се пуска изкуствено за да се купуват лекарствата,включително и Ковид-19,20,21 и т.н.Вижте рекламите само да прочетете листовката и другите за съвременното робство-кредитите!Това са бизнесите вече.

14

Питанката

преди 3 години

Че кое му е необичайното при положение, че цяла зима сме заключени вкъщи, а грипа е с пъти по малко заразен от Корона вируса? Покрай локдауна за Короната, убихме грипа!

13

Анонимен

преди 3 години

Е, то от 9 месеца няма не само грип... Няма инфарктни, инсулти, няма неврологични и очни проблеми, няма настинки... Само корона е, както те учудва како професор?

12

Носят се слухове

преди 3 години

Поради икономическата криза западните производители на грипни вируси са затънали в дългове и имат проблеми с производството. Ако догодина се стабилизират може пак да почнат да продават грипен вирус ама не е сигурно.Дотогава големите началници са решили да спасяват положението с евтин корона вирус внос от Китай.

11

ДА

преди 3 години

*** ка щяло да има друг вирус!?Да не смееш да кихнеш или да се изкашляш,камо ли да изстинеш и да вдигнеш темрература!?Други вируси и грип няма тая година-само Ковид!Ай,сик.р!

10

Анонимен

преди 3 години

Грип = Ковид, крайно време е да се разбере. С тази смъртност даже и грип не е. 0.13%

9

до 1 от славянин

преди 3 години

''Аха, както ако не знаеш да ти кажа ли защо няма грип? Макар че ме съмнява да не знаеш защо... Та причината да няма грип у нас й викат "клинична пътека". Не че няма грип, просто тази година не е модерен в болниците и го водят за корона.''Преди около месец разбрах, че за грипна пневмония по клинична пътека нашите болници и ''герои'' в бяло получават от здравната каса по 350 лева, а за пневмония от ковида получават по 1200 лева! Простата кифладжийска сметка показва защо грипния вирус е в пенсия

8

Анонимен

преди 3 години

Защо им е на вирусите да нападат човека ?