69

?

преди 3 години

Гадове!

68

Док

преди 3 години

Спокойно, българи сме, ще прецакаме системата. Влизаш в стаичката за ваксиниране, даваш 5 лева на боцкащия, той мята шишенцето и спринцовката в коша все едно сте ваксинирани и ви вкарва данните в компютъра. Честито, вече сте ваксинирани! Ето ви сертификата! Всичко законно. Няма нужда от фалшификации. Да ходи някой да доказва, че не сте ваксинирани.

67

Анонимен

преди 3 години

До 75А защо сертификат за ваксиниране, а не за антитела?-------Защото ковид не съществува, какви антитела?

66

Анонимен

преди 3 години

Аз защо сертификат за ваксиниране, а не за антитела?Нали не се знае колко трае имунитета от ваксините.Ами ако е 3 месеца, за къф им е този сертефикат на маляките?

65

Анонимен

преди 3 години

След 2 години когато всеки от нас ще е с подкожен чип Ще приема обвиненията, че вярвам на световни конспирации.. И ще се извиня на всички

64

Е нали

преди 3 години

Ваксинираните могат да разнасят заразата. За какво е този сертификат?

63

Анонимен

преди 3 години

До 68"Избраните" вече масово купуват земя в Нова Зеландия.

62

до Демократ

преди 3 години

Щом е демократично, зависи от демуса. Когато демусът не желае да се ваксинира и не смята , че този вирус е животозастрашаващ за него ( в 99.5% от случаите не е), излиза демократично на протест и "демократчните власти" насочват демократични водни уръдия срещу него, някъде нещо не е демократично по веригата. Моето тяло, мой избор. Защо тест за антитела не е валиден, но за ваксина, която не се знае колко е ефикасна е ок?

61

Анонимен

преди 3 години

Коги тва стане, ела ми се обадете!

60

Анонимен

преди 3 години

Някои континенти ще останат незасегнати от войната, и там ще се изнесат богатите, а местното население ще бъде превърнато в роби пролетарии.

59

Анонимен

преди 3 години

КОЛКО СА ЗАРАЗЕНИТЕ ЗА ДНЕС?

58

Анонимен

преди 3 години

Ама вие сериозно ли вярвате, че един грип, макар и малко по-заразен от досегашните налага такива драконовски мерки. Имало е и много по-страшни вируси и никакви мерки не са въвеждани.

57

Анонимен

преди 3 години

С отпадъци не се ваксинирам и това е.

56

Анонимен

преди 3 години

До ДемократВаксиниране с нещо което не е ваксина, срещу какво ве демократе?

55

Анонимен

преди 3 години

Вируса е само преходен период за да се замазват очите на простолюдието да мирува и да се запази статуквото на провалената западна система докато се подотвя рестарта. Текат разчети и компютърни симулации които показват, че ядрена война няма да е толкова страшна, в САЩ ще загинат най-много 200 мил. голяма част от Русия ще бъде унищожена, Европа и най-вече източна Европа - кордона от пушечно месо ще бъде напълно изпепелени. Войната е страшна за политиците и за обикновените хора, но авоарите и властта на капитала и над-националните кукловоди ще останат непокътнати.

54

Анонимен

преди 3 години

Рестартът ще започне на континенти и територии които са незасегнати от войната, там ще бъде въведен новия комунизъм, но не от сталински тип, а от нов тип, без никаква частна собственост, всичко ще принадлежи на управляващите елити, които ще разпределят справедливи за общо, "комунно" ползване от пролетариата и хората ще живеят щастливо, а който не се подчинява ще бъде моментално отстраняван и заличаван виртуално и физически все едно никога не е съществувал.

53

Анонимен

преди 3 години

България принадлежи без съмнение към западния свят, който вярва в евроатлантическите демократични ценности неограничен от полове и национални граници, транслатлантическо единство, мир, безопасност и солидарност. А не към руския свят на автокрация, безправност и политическо робство.

52

Анонимен

преди 3 години

То сертификат....) Тия с фалшивите ваксини обраха милиарди и сега как пък всичките имали проблеми изведнъж,то о нашите се набутаха д с над триста милиона ,ехо наведете с поклон на Путин

51

Демократ

преди 3 години

Задължителното ваксиниране е най-демократичната мярка срещи ковид-19, но европейците са прости и не могат да го разберат това нещо и затова развиват теории на конспирациите.

50

Ще стане,

преди 3 години

що да не стане. Те узакониха еднополовите бракове и нашествието на африканските скакалци, признаха съществуването на няколко пола, пък вие за една ваксинация се тръшкате. Ще стане, щото следващото е задължителна ваксинация, при отказ - уволнение от работа и забрана за пътуване. А може и да обявят неваксинираните за обществено опасни лица. Плюс това, ваксината с бързи темпове ще намали коренното население на Европа. Нали това е целта на всички гореизброени човешки права?