147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154 Русия е на 11то място по БВП в света и на 6то място , ако се сравнява "Паритет на покупателната способност"винаги може да се провери , каква икономика има , лъжите ти не минават

146

Reptile

преди 3 години

Значи всеки по-нахален тип си влиза в ДВОРЕЦА НА ПУТИН, снима, разказва и т. н.Най-интересното във филма е, че Навални разправя, че италианците доставили мебелите са снимали и гордо са качили снимките на сайта си! Навални дори твърди, че същите италианци му дали птлен списък на пакета мебели. Сега, дори разни холивудски кифли не дават да се снима и да се споделя, какво са поръчали... какво остава за ТАЕН ДВОРЕЦ НА ПУТИН?!

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151Дворецът е върха на кича - мечтата на простия новобогаташ. А на цялата тази огромна площ и стотици зали и стаи няма библиотека. Липсват напълно произведеиня на изкуството. Затова пък има зала с ротативки и специална зала за електрическото влакче на инфантила Путин. Както и стая за пушене на наргиле с пилон за танци пред канапетата. Пошлост!

144

Анонимен

преди 3 години

Офффф, пак ли със същия сценарий, както в Киев? Президента на Америка в палатка ли живее, на Франция къде пребивава, стига вече. Този филм сме го гледали дори ние. За Т.Живков се говореше, че има палати, а то какво излезе, че няма нищо. Наш Боко е отличник, той гребе, като за последно, само дето се наложи да си продаде къщата в Барселона, хубава беше, ама той ще купи друга или ще построи, все пак има чекмедже.

143

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Не е на Путин, разбира се - на хартия. На неговия племенник, любовници, съученици и цяла шайка крадци се води. Ама явно не можете да разберете какво обяснява Навални във филма. То и езици трябва да поназнайвате. А че не му трябва, то е ясно. Но побъркания мегаломан не мисли като обикновен човек.

142

Анонимен

преди 3 години

До От БългарияКъде това по-точно? Ай баста с лъжите, много сте елементарни.

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Я се скрпий, бе! Или не си гледал филма, или лъжеш повече и от Путин! Кви стилистични грешк, как ще е преведен от английски? Навални говори превод от английски, така ли? Ти английски и руски знаеш ли, че се изказваш? Защото аз с това си изкарвам хляба. Заткни рот!

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34А кои са по-точно "индустриите" на Русия? Какво произвежда Русия? Живее само от природните си богатства. Срамота, една от най-богатите страни на природни ресурски в света се влачи на опашката на цивилизования свят по БВП.

139

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникАми да, цял град е. Гледай филма и ще го видиш - с разбивка колко е площта на отделните части. Самият Навални това каза - по-точно, 39 пъти колкото княжество Монако.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27"... ще продължат делото му по възстановяването и укрепването на ролята на Русия на международната арена". Боже, прибери си вересиите! Това наистина ли го вярваш? Никой не е навредил повече от Путин в международен план от Путин в последните десетилетия. Банкрутирала и изгубила всякакво уважение, това е Русия днес. Май и Северна Корея е с по-добра репутация.

137

Анонимен

преди 3 години

Дворецът е прекрасен. Удивителното е, че такова великолепие е притежание на един човек, спечелил огромно състояние в порядъка само на две десетилетия...с честен труд, труд и много, много безсънни нощи.

136

Анонимен

преди 3 години

Ако Путин беше разположил по бреговете на Геленджик безаналоговите Ц-400, Ц-500, Ц-600 и Ц-700, сега нямаше да има кадри от дронове!Вместо това той разположи торбички с Ц-200 до всеки русофил в България да си дишат и след това да си постват!

135

Анонимен

преди 3 години

Типичен съветски диктатор. Мислехме, че този вид вече не съществува, но уви. Дори същият има претенциите, че е алтернатива на за западната демокрация. Болен мозък.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26"А вие защо бесите ***?" Класическата защита на червенотиквеничковчетата.

133

Анонимен

преди 3 години

До жоркоЖорко, цените в САЩ не се изчерпват единствено с тези на Колата и хамбургерите, бре, пиленце! Каква е цената на образованието, умниче? Не знаеш? Личи ти - очеизвадно си необразован! Какви са застрахователните тарифи? Какви са местните данъци в добрите квартали? Какви са наемите? Недвижимата собственост?Хайде по-полека, миячи на чинии, а?

132

Анонимен

преди 3 години

До какви смешнициНе международната слуз или каквито там глупости пишеш - не е ясно този народ как търпи наглия луд Путин да го мачка и да се подиграва с него. Ама той стотици години е научен да прекланя главица тоя народ. Какво се чудим. *** изтребиха интелигенцията, шепа мислещи и достойни хора останаха като Навални. Американците след четири години биха шута на своя луд.

131

Нищо ново

преди 3 години

Филмчето е подарък на Навални от ЦРУ за пропагандни цели. Още докато беше в Германия в Русия вече се коментираше, че ЦРУ са го осиновили.

130

Анонимен

преди 3 години

Това едва ли е частен имот на Путин който един ден да може да го продаде. Това по скоро е държавен имот който той обитава.

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Какви стотици дворци, бе! Ти изобщо погледна ли за какво става дума при Путин? Император Нерон ряпа да яде пред умопобъркания мегаломан. Че и нещо с вкус поне да беше докарал за тези милиарди народни пари, дето ги е присвоил. А нашите "дворци" са най-вече от Тошово време. Ама са си селски колиби.

128

жорко

преди 3 години

До Анонимен: Момчета, не сте подготвени. Няма такова нещо като САЩ $7 на час. в САЩ има много държави и те имат твърде различни стандарти на живот, и закон за минималната почасова заплата. Подгответе се. САЩ не мога да бъдат сравнявани директно. В СА и Washington DC имат $15 на час минимална, Kentucky имат $7.25. Но един инженер с десетина години опит получава средно около $50-60 на час. Цените на всичко са сравними или по-ниски от тези в България, с изключение на здравеопазването.