176

Въжраждане на СССР

преди 3 години

ЦРУ си помослиха, че техния агент А. Невални ще създаде "Майдан" или "Цветна революция".Но криво си направиха сметките. Това е Православна Русия, а не Северна Африка!!В Русия тези номера не вървят!!Всеки Американски агент ще си понесе последствията, а господарите му ще си тръгнат с подвита опашка..

175

Навални

преди 3 години

Е политически труп жертва на някакви пари които са му дали и казали да лае срещу Русия.Сорос го е инструктирал докато е бил в Германия. Определено не се знае какво точно иска палати и ли кревак.

174

Счетоводителя

преди 3 години

Тия протестиращи си въобразиха че се намират на жълтите павета в София и управляващ е Баце Боце ! Груба грешка ! Путин ги маа като маче у дирек тоест като прововерен комунист !

173

ОПА

преди 3 години

НАВАЛНИ СЕ КРИЕ ЗАД ГЪРБА НА ДЕЦА-*** СОРОСОИДЕН

172

Анонимен

преди 3 години

"Навални е американски шпионин и предател."Кой е предал?Предал е Родината си и своите съотечественици, като работи за свалянето на легитимната власт в Русия и окупирането й от чужди държави.

171

Анонимен

преди 3 години

Къде работи кака Бойка?Нито стъпва в МС,нито в НС.

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176ма то има ли наш протест?

169

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми са руския протест.Защо не отразявате нашия протест.

168

Анонимен

преди 3 години

До хехеНикой нищо не използва. Просто Отровното трио им е обещало, че ще ги почерпят и по някой лев и те са решили да се включат в "ивента". Кофти, че сами се заснеха какви ги вършат, но ....

167

хехе

преди 3 години

само да попитам...какво правят непълнолетни на уличен протест ???? Полицията ги е прибрала за да ги защити от тълпата ...и от протестиращите...защото аз ако видя 12 годишно на протест лично ще го изведа от тълпата навън и ще го отпратя по живо по здраво? ???това ли е лицето на опозицията... малолетни?или опозицията използва малолетни за да нагнети и нажежи обстановката?

166

Анонимен

преди 3 години

До до 165 от BGХапчетата и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО тая година лятото на Хисаря!

165

до 165 от BG

преди 3 години

Вяра даже не ти е останала скододумнико :)Надеждата умира последна са казали хората, а времето лекува....За мен грижа не бери има си лекари, ТЕЛК и комисии, които всяка година трябва да минавам и все още ги.минавам....:)Имам и честта и достойнството и глава на раменете си да знам кога трябва да де оттегля и да наричам нещата с истинските им имена.Навални е продукт и то *** продукт, не че в началото нв даваше вид на интелигентен човек, но уви опознавайки им групата се разграничих...

164

Анонимен

преди 3 години

До до 159/168Така е, важното е главорезите да бъдат карани до точните местоназначения, това е вярно. Нас едно време ни караха на границата, за да си изпълняваме дълга към НРБ, а дълга ни беше да пазим границата и да стреляме по враговете на народа, които се опитваха да я преминат и в двете посоки. Едно момче от гоцеделчевските села си изпълни дълга като застреля един беглец, който се опитваше да мине в Гърция. Наградиха го с 15 дни допълнителна отпуска, че е спасил родината.

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонименм 169"Навални е американски шпионин и предател."Кой е предал?

162

до 159

преди 3 години

Важното е че бусчетата вървят и вършат работа нали?! Дали са от 80-те или 70-те все тази ако върши работа или друго си е в Мерцедес да те наблъскат, някак си по класно, а?!А защо да са главорези се пита в задачата, след като няма и една отрязана глава или само за сензацията използваш заучени фрази за да придадеш тежест на мисловният си процес, уви непротичащ гладко и логично!?!?

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162"Десетки хиляди, атакували Капитолия, заради сериозни подозрения, че изборите са фалшифицирани"Да са сериозни, да са сериозни, колко да са сериозни, като Тромпета заведе 61 иска за нередности около изборите и загуби 61 дела? Даже си уволни главния юридически съветник. Толкова беше недоволен.:))))

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 164"Русия в днешният си вид е единствената останала крепост на Нормалността."Недей така, севернокорейците се засегнаха!

159

Анонимен

преди 3 години

До BG" .... и не съм освидетелстван!"Не ти вярвам!:))))

158

Анонимен

преди 3 години

Русия в днешният си вид е единствената останала крепост на Нормалността.

157

BG

преди 3 години

@157 - ***! Заповядай тук и ще видиш какво разпокъсано протестче си беше! Хората са уморени, а човеците сме иМорени от хората.Хапчета без предписание не пия, а такова нямам пък и не съм освидетелстван!Истината е че Навални е един *** харчи-паричковец търсещ сензация и слава и ниъо той нито екипа му имат ясна представа или платформа за развитие, а мненията им са крайно противоречиви.В момента най вървежни са инфлуенсери и снимащи ракурс на масовост на протеста, но уви....