18

До 16

преди 3 години

Така е. В Англуя никой не може да успее Само тук в България всеки има възможност за успешен биз ес..страната на неогранучените възможности.Западния свят ряпа да яде пред тази бизнес среда в страната на мутрите.

17

Анонимен

преди 3 години

Печелил по 12 хил. на ден което е 360к на месец обаче продал бизнеса за 5 цифрена сума а оборота му бил почти милион.Значи е продал бизнеса си за сума която изкарва за два месеца.Доста нескопосана история.

16

Фалшименто

преди 3 години

Ето една друга идея за суперуспешен бизнес в пандемията, регистрирайте си фирма и наемете мармоти да увиват шоколад в станиол.

15

факе нюз

преди 3 години

БЕН ГЪЛИВЪР.....мбуахахахаххахаааааа :))))))))) даже със самото име ви подзказват че ви гъбаркат!!!!.....типична статия FAKE NEWS и нашите обективни Джурналисти само правят копи пейст и слагат в информационните родни сайтове...такава е 99% от "информацията"в родината само fake news и лицемерни откровени лъжи пропаганди и дезинформация.....

14

Питър

преди 3 години

До Така еТака си е, но има и допълнения. В България почти всеки укрива доходи - фирмите, индивидите - дали от бизнес, от чужбина, но това никога няма да спре. Ако утре всичко излезе на светло, може да се окаже, че далеч не сме най-бедната страна. Данъците ни направиха 10 процента и пак почти всички фирми водят двойно счетоводство

13

До така е

преди 3 години

Бъркаш, има ниши, от които може да цоцаш и от тези на минимална заплата. Например, онлайн хазарт

12

данчо

преди 3 години

Бизнес нюх:Как Боко Тиквата пълни чекмеджетата и все още е на свобода.

11

Хах

преди 3 години

Точно, че много добре знам :))) Никой няма да си купи фитнес уреди от някой си Боб. Има стоици големи фирми, които с години са се доказвали в онлайн търговията и се конкурират помежду си. Вие помислете как да подобрите критичното си мислене и да не вярвате на всяка фейк новина.

10

Питър

преди 3 години

Затова българинът винаги ще си остане най-бедният и окаян жител от периферията на Европа - щото винаги знае най-добре, обаче никога нищо не може да направи, освен на критикува из нета... В началото на пандемията двама британски ученици купиха милиони маски от Испания по 1 пенс парчето. Познайте колко стигна после цената и колко милиона направиха... Хората търсят възможности в трудностите, ние търсим трудности във възможностите

9

Така е

преди 3 години

В големите и богати държави какво и да започнеш все печелиш. Там клиенти има за всяка стока и услуга. Достатъчно е да можеш да си правиш сметката и да не те мързи.А в бедните и изостанали държави като България каквото и да започнеш шансовете за успех са малки. Хората са бедни и нищо не купуват. В България не можеш да направиш голям оборот ако ще и най добрия бизнесмен да си. От 7 милиона население само 500хил. имат прилични доходи а богатите са едва 50 000.

8

Анонимен

преди 3 години

До ХахВие явно си нямате и на представа как работи онлайн търговията :)

7

Анонимен

преди 3 години

До 6Ганьо *** :) няма да се оправиш никога :)))

6

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости ,фалшива новина ! Вижте и фамилията му правят ни на луди !

5

Анонимен

преди 3 години

Брей смятай нашите русофили ако имаха малко мозък колко милиони щяха да правят. И те така само с лаптоп ама вместо бизнес за милиони, хвалят Путин и плюят САЩ за някоя копейка хахахахаах

4

Анонимен

преди 3 години

Аматьор, ще каже *** от дивана и ще псува ГЕРБ щото е е беден, няма умения и за нищо не става освен да плюе и да дава акъли.

3

Киро Рамбото

преди 3 години

Брей, много проникновен нюх имал този британец! Заслужил си е милионите. Да са живи и здрави китайците, че бачкат за стинки, за да може този британец да удиви света със своя лаптон.

2

Анонимен

преди 3 години

И един мърмот завива шоколад.... Поредния пик льо дето пере кинтите на някой... Досега на хората изобщо не им е хрумвало, че могат да се продават фитнес уреди и устройства за почистване на зъби, уау колко иновативно... що не си ги изберат за премиер, то и сегашният им е същият па ля чо. Пуснете и един разказ за Рокфелер как е забогатял с една ябълка, че нещо бизнес настроението ми повдигнахте.

1

Хах

преди 3 години

Да, преди него не е имало фирми, които предлагат уреди за почивтване и фитнес уреди :)) и точно на анонимника Боб са се доверили хиляди хора и той направил 1 милион с китайски ментета