83

Лекар

преди 3 години

Хайде ,моля ,да не правим от мухата слон.Ние лекарите имаме доста освободен език, по цял сме в близък контакт с цялата човешка анатомия, биологични функции и сме свидетели на какво ли не. Ако тази студентка има толкова префинена психика ,просто не е за медицина- това е тежка ,груба и брутална професия.Подобен освободен език сме имали с преподавателите/ при това най- добрите/ още от едно време.Тази бъдеща колежка да влезе в час по-бързо , че иначе ще колабира от ужас в операционна зала-хахаха.

82

Анонимен

преди 3 години

Това е българското образование. Партийно-баджанашка мафия, гледаща на студентите като на новобранци и гмеж, а не като на хора. И не учат на нищо.

81

Американ

преди 3 години

Джендерастията нахлува в Бг носена от младото поколение.

80

ДДРОнег

преди 3 години

Мда ...Ето как от мухата се прави слон...Да, може и да не са идеалните думи , но ако някой иска да се възмущава, има много материал за това в България !!!Преди години проф. Марко Тодоров от РУ"Ангел Кунчев", който беше и министър на образованието изпадна в една деликатна ситуация, които някои от нас дори и не забелязахме - обясняваше ни векторни уравнения. Един от векторите беше еb. Всеки може да разбере как звучи, а той го произнесе "вектор "е" с индекс "бе" ". Е, колегата забеляза, аз не ..

79

Аауу

преди 3 години

Студентката не желаела да слуша повече !Тя сигурно ушите ги ползва само за слушане. Кой знае какво завира в тях ?

78

kris

преди 3 години

Аз още в училище имах бая изтрещели учителки!! Физичката редовно обясняваше как задачи няма да преподава на нашия клас, защото сме прекалено ***, за да ги разберем, а най-голямата й изцепка беше коментар за убито наскоро младо момиче. Щом не си седяла вкъщи на г+за - така й се падало.

77

Анонимен

преди 3 години

Интересно, какъв въпрос е задала студентката или групата преди този отговор?Защото това така изрязано ми седи извадено от контекста. Тя явно се включва след като обяснението е насочено пряко към нея. А нека си признаем - на *** въпрос, *** отговор. И ние сме били студенти и сме говорили с преподавателите за какви ли не простотии и сме задавали просташки и *** въпроси.

76

Анонимен

преди 3 години

Инфантилизмът е реалната пандемия на XXI век.

75

Рънърса

преди 3 години

Сакън, много нежни души тия студенти.

74

ФХ

преди 3 години

Отвратително!

73

пецата

преди 3 години

то това не е скандал ами си е нормалното поведение на преподавателите, просто преди нямаше камери а сега като има всичко се записва обаче той човека свикнал да си говори така и не си слага филтър на устата , + домашната обстановка дава една психологическа сигурност и затова стават такива нещаиначе всички на тоя свят се е.б.м и всички говорим глупости , то е ясно че на камера това никой няма да го направи

72

Теди

преди 3 години

Ако не е добър преподавател по-добре да го сменят на какво ще ги научи студентите иначе

71

Анонимен

преди 3 години

Тия неграмотни кифли дето снимат преподавателите си са за бой. Преподавателите са хора - много от тях са особняци, някои - забавни, други - не, някои са искрени, други поизперкали. Същевременно т.нар. студенти са една шайка от ***, ковври, наркомани и непрокопсаници, но видиш ли, много се засягат те. Същото беше с професора от СУ, чиито думи бяха извадени от контекст и беше обявен за новия Хитлер.

70

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Отглеждаме инфантилни недостойни екземпляри готови да доносничат. Къде е достойнството?

69

Бойко

преди 3 години

Ако беше сниман с кюлчета злато и пачки евро, нямаше да му направят проблем.Проверено!

68

Незнайко

преди 3 години

А защо първо не се опитат да говорят с преподавателя, ако не помогне с негов пряк началник и т. н., а се отива в телевизия? От човещина?

67

Санди

преди 3 години

А защо не се коментира поведението на студентите, довело до тази бурна реакция ? След като си позволяват да шмъркат в час като гимназисти и са агресивни към преподавателите си , какво остава за разпасана студентска шайка, събрна от кол и въже за бройка.Да това не са ученици и студенти. Това са БРОЙКИ, със съмнителен интелект и образованост,носещи пари на съответната институция.Дори да са прасета пак ще им измислят 1000 поправки , за да ги държат като бройки.

66

М.К.Д.

преди 3 години

Относно вас "правистите", ако го бях снимала, щях специално да си напиша името отдолу, няма какво да се страхувам. От моите данъци плащат на такива мухялсали извратеняци да пилеят времето и младостта на тея, които искат да се обрзоват.Върху тоя и оная, биохимията, трябва да се повдигнат най-тежки обвинения!

65

такива долу

преди 3 години

И после "науката" каза да бием ваксини. Виждам колко са "Учени", последна дупка на кавала. Първо въпросния учен дядо не знае къде се намира, има затруднение да се локализира въ време и пространството, 2 мисли си, че е авторитет.Колко тъъжна картинка.

64

Не от София

преди 3 години

И такива *** като тоя и като онази биохимичка ни лекуват или поне обучават нашите "лекари". Как да не го е страх да ходи човек на доктор, пълни шизофреници.Малко им е боя от смелите пациенти.