221

Мяу

преди 3 години

Как няма да се топи населението?? Как??

220

Анонимен

преди 3 години

До МяуПий си хапчетата.

219

Мяу

преди 3 години

Не че съм поклонник на Орешарски искам да кажа, че цените на стоките бяха 4 пъти по ниски от на Ши.ши и Бори.со.в . Социалната пенсия беше 240 лв.на 65 години. Ба.нк.я.нския тарикат я намали на 130 лв. при 4 пъти по високи цени и то на 70години.

218

Анонимен

преди 3 години

Кво става бе, некви хора дето защитават Орешарски па даже те не са гласували за него?Егати.:))))

217

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаЗа кой гласува, та Орешарски не е "твой"?

216

Анонимен

преди 3 години

Нужни са действия, а не политически приказки

215

Ехе

преди 3 години

А до 3000 година ще управляват извънземните...

214

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 253: А за Орешарски не съм гласувал, но въпреки това считам, че е кадърен финансист. можеше и да направи повече ако имаше време. А ти, като си гласувал за бат'си Бойко станал ли е твой? Ще си разделите ли пачките от чекмеджето му?

213

Анонимен

преди 3 години

До Стига глупостиАбе, вие чели ли сте изобщо нещо от предложенията на Корнела: тя държавата, че ще я направи майка, ще я направи, ама с обещанията в нейните "програми" ще ни фалират пак за нула време.Добре, че няма кой да им се върже на акъла да гласува за тях. :)))

212

Стига глупости

преди 3 години

До Анонимен 250: Никой не ти предлага държава-майка. А ще си "напраиш" синдикати, когато си видиш врата без огледало.

211

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаЕ как не е твой?Ти за кой си гласувал тогава?

210

Анонимен

преди 3 години

До ШерлокТи май не си разбрал, че това нито е нешо ново, нито важи само за България.Но червените кратуни трудно проумяват някои неща.

209

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 247: Орешарски не е мой, и няма нищо общо с фалита на частната банка КТБ. Отговорността за това че държавни предприятия си загубиха парите беше на правителството на Бойко, и на Дянков, които ги бяха задължили да си държат парите там.Но за това прокуратурата е сляпа и глуха.

208

Анонимен

преди 3 години

Хайде избийте си от главата идеята за държавта-майка.Какво ми предлагат Нинова и сие:Държавен жандарм, хайде у лево!Бизнесмените да си гледат бизнеса, да са конкурентноспособни на пазара, да си квалифицират работната ръка, да си развиват материалната база и да държат политиците на каишка.Ние от своя страна да си напраим нормални синдикати, които да дишат във врата на бизнеса- не е толкова сложно и всеки да си върши своята работа.

207

Шерлок

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо Тиквич отложи преброяването за да не им цъфнат налъмите преди изборите . Пълен Гробарски фарс те незнаят колко е населението на територията ама иначе щели и фа ваксинират но немогат и да ви кажат цифра на нуждаещите се от ваксинация. Параграф

206

Анонимен

преди 3 години

До До тролската дружинаТо и на теб ти се дадоха аргументи, но не виждам да реагираш, тъй че бегай в пясъчника да си играеш с другите деца.

205

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаСлед всяка такава промяна в България фалират по няколко банки. Справка, фалитът на КТБ при правителството на твоя Орешарски!

204

До тролската дружина

преди 3 години

До Анонимен 239: Чети, мисли, та дано разбереш нещо, и тогава пиши. Дадох ти линк:https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Archive:GDP_per_capita,_consumption_per_capita_and_price_level_indices/bg&oldid=1831652010 година по БВП на глава от населението сме на едно ниво с Румъния.Днес, при вече трети мандат на бат'ти Бойко сме с 30% зад тях пак по този показател по предварителни данни на МВФ за 2020г.Има ли нещо неясно тук? Прехода е в историята, а сега сме 2021г.

203

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаБСП се проваля когато и да вземе властта :))) ДАже и преди въобще да има "Бойко". Това е факто от историята ни, тъй че с приказките за "светлите червени бъднини" в пенсионерския клуб :))) Нормалните хора не гласуват за БСП :)))

202

Анонимен

преди 3 години

До Кафяв герберТва значи, че ти си от "дефектните". Или ти си слънцето,което ще ни огрее?:)))))