147

Анонимен

преди 3 години

Та това е един лист, какво му е сложното.

146

Вече и лекарите

преди 3 години

започват да се чудят на тези ваксини дето документа е по-важен от имунитета, който създават, предотвратяването на заболяването и гарантирането на здравето. После защо хората вярвали че има конспирация.

145

Българина

преди 3 години

Държавата не може едно здравно досие да пусне 20 г вече но цяла система с за ваксинация инкю ар код вече е готова. Мирише на предварителна подготовка и глобалистки планове.

144

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Лъжа е, че ваксините са помогнали за елимиране на кое да е заболяване... Всички заболявания, които са предполагаемо "изчезнали" имат естествени контейнери в природата - животни, растения, гниеща метерия и продължават да съществуват и до днес... Ваксините не са помогнали за намаляване на заболеваемостта от каквото и да било, а подбряването на хигиената, достъпа до течаща вода на всеки и работеща канализация и пречиствателни станции...

143

До 141

преди 3 години

ТЕЗИ ВАКСИНИ СЪЩО НЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ. ПРОСТО ГО КАРАШ ПО- ЛЕКО И НЕ УМИРАШ. НО ТОВА СА СМЪРТОНОСНИ БОЛЕСТИ. А ПРИ КОВИД СМЪРТНОСТТА Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2% И ДОРИ ПО- МАЛКО. А И ДЕЙСТВА МАКС. 8 МЕСЕЦА.

142

Ай Сиктир

преди 3 години

До обективно: ми да, а иглата в гъбата и сме на шесссс

141

Друг Помнещ

преди 3 години

Като спре тока всичко ще отиде по дяволите.

140

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е СЕГА : ИЛИ СЕ ПОКЛАНЯТЕ ДО ЗЕМЯТА НА МАМОНА ИЛИ ЧАКАТЕ ДА ВИ ЗАБЕРАТ ЗА ОНЯ СВЯТ СЪС ФАЙТОНА

139

въпрос

преди 3 години

Абе тоя от първата снимка "ТО" ли е щот е тясно в раменете а широко в диференциала?

138

Обективно

преди 3 години

Държавата плаща по 10лв. на доктор за поставена ваксина. Вие давате 100 или повече и си решавате проблема. Просто и лесно.

137

Анонимен

преди 3 години

И в момента много антиваксъри не си ваксинират децата, спасява ги това че около тях всички други са с ваксини, когато се натрупа критична маса от неваксинирани и пламне огнище, доста чавета ще изпукат, за съжаление.

136

Георги

преди 3 години

Когато трябва да запазят средствата на здравната каса - не може да се направи. Всеки краде и злоупотребява. Когато трябва да се правят сертификати за ваксинация - не може да има злоупотреби.. Скоро ще има май народна любов.

135

Анонимен

преди 3 години

До края на лятото масово ще имат ваксини, защото ще искат да си пекат задните части на Гърция и просто нищо няма да ги спре тия върли ...

134

Анонимен

преди 3 години

Така са маркирали и концлагеристите в нацистките концлагери,с номер изписан на кожата,сега правят същото с по-модерни методи,също и се убиват хора тихомълком с лъчения и модерни методи!От десетина години насам вървим към нацизъм,доста по-страшен нацизъм и от ВСВ!

133

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

До Анонимен 139КАЗАХА ТИ ЧЕ ИМА УНИКАЛЕН НОМЕР ДЖИПИТО НЕ МОЖЕ ДА ТА СПАСИ ТЕ ХОРА ЗА ТОЛКОВА ЛИ ПРОСТИ ГИ МИСЛИШ ВПРЕГНАХА ЦЕЛИЯ СВЯТ БЕЗ ИСКИМОСИТЕ И ИНДИАНЦИТЕ В ДЖУНГЛАТА

132

Коментар

преди 3 години

Самозабравилата се Фашистка хунта на Бойчу Тиквата затяга яко примката около врата на робското население!След 4 април ще ревем даже!Само стой и гледай!

131

Задължителни ваксини

преди 3 години

За южна Африка: хепатит А и Б, тетанус, жълта треска, за Азия: същите плюс дифтерия, коремен тиф, полиомиелит и бяс. Още?

130

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ПРОСТО СВЪРШИ ХУБАВОТО ВРЕМЕ

129

Анонимен

преди 3 години

Ай,ай ай, какви "умни" здравни тикви имало в България, издават сертификат против далавери и злоуотреби за ваксината, а нямат сертификат за качеството и ефикасноста на ваксината ! Кой избира такива "корнишони" да ръководят овчето стадо, та те го водят директно в "кланицата" за "пъстърма", че от слабост не става за пържоли ? Ха ха ха сертификат против злоупотреби, като , че ли народа е предмет за търговия, ха ха ха докъде се е докарало това тъпо овче стадо ?

128

Анонимен

преди 3 години

Ще изчакам малко да видим по колко ще вървят тези сертификатчета при джипито.Че ще дават пари ще се дават.Ама нали е за здраве!