134

Анонимен

преди 3 години

Лошо няма- развиват се. Виж ***-ите *** си стоят на едно и също място само дето вече наемат пикльовци, че работят без пари буквално- толкова са про-сти.

133

Анонимен

преди 3 години

Ааа идват избори ,правете ги депутати )

132

Анонимен

преди 3 години

а тоя ром дето са му дали диплома както са му дали книжка може ли да се изразява правилно и да чете без да се запъва . Малко се съмнявам

131

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези видове ром?Едно време по вдички супри имаше кубински ром и беше евтин - по 3 лева шишето. Три годишен, отлежал ром, 40%! Сега ромовете са скъпи.И правилно е ромове в множествено число, не "роми".

130

Анонимен

преди 3 години

Похвално докато малцинството Ромско, поумнява и се образова, оставайки да работи и гради бъдещето на България. Българите оплюват собствената си страна, и бягат към чужбина за да мият чинии, берат ягоди и лепят гипс картон. Във своята алчност за пари.

129

Анонимен

преди 3 години

Стойне от Чукурово само чакате да излезе някаква статия за роми и хоп чакай малко да пиша че как ги мразя не си мисли че всички сме такива ясно вие крадете убиват курупция и какво ли не още и ако застана до тебе няма как да разбереш че съм ром ясно.

128

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Кът глеам само кви предимства и привилегии имат тия дека крадат,обират,бият,пребиват у убиват българи - не ми се мисли какво може да стане с тия после...

127

истина

преди 3 години

Всичко се продава, всичко се купува. Продават се на тъмно оръжие, дрога, цигари, алкохол, моми и дипломи. Както е тръгнало всички ще сме висшисти. Пазарен механизъм.

126

Minuva42

преди 3 години

За 10 години от 2=>12 или 0т 1=>6?Защо не кажат точно колко са завършили и колко държавата вече е инвестирала, преди да ни мажат очите със стакмистики?

125

Анонимен

преди 3 години

За 10 години шест пъти е спаднало нивото на българското висше образование. Накарайте завършилите да напишат автобиография и ако я напишат без грешка, значи са учили до 4 клас.

124

Ром'с

преди 3 години

Нивото на образование е паднало у нас ,както за ромитеТ,тъй и за българитеТ,но затова не са Виновни ромите,нали?Виновна е системата ,управниците...където всичко се продава,всичко се купува,но българите продават предимно,а ромите купуват шоф книжки,пробации...и Хасан ли е виновен или баницата кой дава?

123

Rom

преди 3 години

Никога няма да чуете Българин да каже, че вината за състоянието в което се намира си е лична негова вина, винаги някой друг му е виновен. Ту Бойко виновен, ту ромите виновни, ту турците виновни...така винаги ще си останете най-бедната страна в Европа, винаги последни по всеки жизнен стандарт.

122

Rom

преди 3 години

Добре че сме ние ромите да крепиме държавата, че иначе България си отива. Навсякъде нив работиме, по строежи, по пътища и заводи.Съжалявам но истината е че Българите са УНИКАЛНО МЪРЗЕЛИВ НАРОД.Просто никъде не съм виждал по мързеливи хора от Българите. Без квалификация, без опит претендират да работят в офиси. Предпочитат да са келнери и да печелят по-малко пари само и само да не отидат на по-тежка работа. Бойко е прав като казва, че на Българина все някой друг му е виновен за положението.

121

баба мара

преди 3 години

ако са верни данните добре че ромските деца завършват висше образованиепример прокурорът от мездра с убитото внуче и още един случаи дадоха по твмладеж на дипломирането си за лекар и баба му на първия ред която каза чее яла само вода и хляб да го изучи

120

Анонимен

преди 3 години

То това говори лошо за висшето образование не друго

119

До ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

"КОЙТО ТРУПА ЗНАНИЯ ТРУПА ПЕЧАЛ. ЕКЛИСИАСТ 1:18"В Библейския текст за знания пише, не за дипломи.

118

Анонимен

преди 3 години

Да неслучайно имат квартал факултето,там е пълно с висшисти!

117

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КОЙТО ТРУПА ЗНАНИЯ ТРУПА ПЕЧАЛ. ЕКЛИСИАСТ 1:18

116

Анонимен

преди 3 години

Щом имат шофьорски книжки без да могат да четат, защо да нямат и висше при сегашното ниво на повечето университети в България.

115

Анонимен

преди 3 години

От 1 на 6? Да, това са си 6 пъти...