38

Калеко Алеко

преди 3 години

А нашият MUNCHO ще вземе ли отношение по въпроса, нали се води президент на страна членка на ЕС и НАТО, макар и спуснат от Кремъл ... Когато демократичният свят осъди режима на Мадуро във Венецуела само нашият фигурант се изказа ласкаво за него, затото товарищ путин вече го беше взел под крилото си ... !!!

37

Е и

преди 3 години

А защо светът не реагира на Сандж, който разкри какво сащ приминяват на същия този свят!

36

путин си вкара

преди 3 години

путин си вкара сериозен автогол. освен другите работи дето си вкарва.първо ,че всички в русия разбраха че Навални е по-смел от страхливия джуджан-путин.второ ,че международната реакция е доста силна.ама така или иначе джуджан-путин е вече сериозно болен и с изветрял мозък.

35

Бум

преди 3 години

А за огромните щети който нанесе на Руския народ с спектакъла с отравянето, кога ще плаща?!

34

ГосТ

преди 3 години

"Светът реагира остро на задържането на Навални в Москва" Е, и ?

33

Факт

преди 3 години

Навални е доказан крадец с присъда, той е нарушава и това е, какво пищите либерална ***.

32

W

преди 3 години

До 23 - Абе ти не разбра ли, че НЕ Е арестуван защото е напуснал страната с условна присъда, а защото не спазва правилата на условната присъда, а именно - два пъти в месеца да се явява за регистрация пред руските власти? Интересно дали в САЩ, които сега заклеймяват ареста, биха оставили някое условно осъдено лице по свое усмотрение да нарушава правилата на пробацията?

31

Санкции до дупка

преди 3 години

за руската ***!

30

Цирк

преди 3 години

Кой свят бе, фашистка сащ и техните роби ли?

29

Анонимен

преди 3 години

До 35Да :)

28

Крымнаш

преди 3 години

Друго говореше италианският министър на външните работи Луиджи Ди Майо точно преди 10 месеца, Да ви припомня думите, изречени от него на на 22.03.2020 г., при посрещането на първите руски екипи с хуманитарна помощ на авиобазата край Рим:Искам да ви изкажа благодарност от името на правителството на Република Италияза това, че ни се притекохте на помощ и докарахте със себе си нужното ни оборудване.Ние ще бъдем винаги благодарни на Русия за солидарността и дружбата.Виждате какво остана от благо

27

Анонимен

преди 3 години

направо в ареста в Чукотка , хич не *** боли за тоя

26

Ай Сиктир

преди 3 години

До анонимен 7: другарката Захарова беше ясна в становището си: нека всеки се занимава с разрешаването на собствените си проблеми, олрайт?

25

Гост

преди 3 години

От СЪВЕТСКАТА !

24

Знаещ

преди 3 години

Явно Навални е или много ... или му е платено достатъчно. Защото ще ви предам разговор от руски затвор: ... ти какво си направил ( въпрос към нов затворник). "Нищо" отговаря той. " ... аааа, не може да не си направил нещо! Тук за нищо дават 10 години, ти си осъден на 15 ... значи си направил нещо" ... та така с Навални.

23

Realist

преди 3 години

Хайде всяка *** да си гледа "демократичните подходи" към живеещите в нея. Всички видяхме отношението на управляващия демонократичен елит към обикновените хора.Русия е една от малкото държави със СУВЕРЕНИТЕТ и ще прави каквото трябва за да го запази ... за разлика от нашето колониално управление.

22

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 22АМА АЗ ТОВА ИСКАМ!!!!СВЕТА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО ПО МОСКВА И ЕДНА МАЛКА БОМБА СТИГА :D

21

АнонимеН

преди 3 години

До МаринИ КВО КАТО ИМА УСЛОВНА ПРИСЪДА!!!!!УСЛОВНАТА ПРИСЪДА ДА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА НАПУСКАШ СТРАНАТА !!!!-------------------------КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!!!

20

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

свобода за НАВАЛНИ

19

АнонимеН

преди 3 години

До ДДРОнегКАКВО ОБЩЕСТВО И ДЪРЖАВА!!! ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЪС 80% АТЕИСТИ !!!ВСЕ ЕДНО В АДА ДА ОТИДЕШ И ДА ОПИТВАШ ДА ПРОМЕНЯШ НЕЩО :D