57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Инвестициите и помощите от ЕС от години намаляват, а икономиката ни расте, тъй че преценката ти за това кое прави този успех е сгрешена. Между другото, аз често срещам фразите : "откраднаха", "дадоха на техните", само дето "техните" са пак работодателите в България. Когато пътувам в България е ОСЕЯНО с нови производства. Това ли е "кражбата"?

56

Анонимен

преди 3 години

Нищо, нали на вас, мислещите не ви е все едно.Вие ще изградите нова България. С Бойко, Цвък, Валери, Каракачанов...Има мат'рял.Успех!

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Не помниш, но имаше и то повечето. Щетите за България от предните бяха по-големи, като тегли човек чертата. Ти може да си търсиш извинение за позициите в "простотия", но няма извинение за това, че си затваряш очите за катастрофалните политики на доста от предните.

54

Анонимен

преди 3 години

Ако за теб това е стабилна икономика, ок.Нали знаеш за огромните пари от ЕС, които получихме през последните години?Дори гербавите не успяха да ги откраднат всичките. На тях се дължи прословутата "стабилност".Не е заслуга на прочутите икономически експерти от Дулово и Айтос.

53

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз не съм предполагал нищо конкретно за теб, но предположих, че по една или друга причина на такива като вас им е все едно, и ти го потвърждаваш. Само дето, бидейки ти все едно, си се радикализирал напълно. В България е ПЪЛНО с такива, на които им е все едно по една или друга причина. Това, което ги обединява е, че "след тях и потоп", тъй че и най-радикалните глупости не са им чужди.

52

Анонимен

преди 3 години

И аз съм виждал какво правеха тези преди Герб. На достатъчно години съм.Такива нагли пpocтаци като сегашните не помня.

51

Анонимен

преди 3 години

Иначе на мен ми е все едно. Противно на предположенията ти, възрастни родители за гледане вече нямам, а низходящите ми отдавна са извън страната, така че спокойно можете да разграбите и съсипете всичко, вие, гордите потомци на инженерите, изградили половин България. Вече няма особено значение за мен.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60ГЕРБ не е "моята" партия. Аз гласувах за Радан, но такива като теб сте толкова промити, че ви е невъзможно да мислите в други рамки освен "про" и "анти". ГЕРБ не са идеални и определено имаме проблеми с правовата държава под тяхно ръководство, но това не променя нещата, за които говоря. Ти може да си виждал какво правят ГЕРБ, но аз съм виждал И какво правеха тези преди ГЕРБ. За разлика от тях, ГЕРБ държат икономиката стабилна и външнополитическия курс също.

49

Анонимен

преди 3 години

Особено добре осигурява Герб спокойствието на членове на бандата! Виждал съм го лично.Други обаче нямат тоя "късмет".Твоята любима партия превърна България в антипод на правова държава! Не, че предишните не бяха започнали тоя процес, но алчните селянчета от сегашните управляващи го доведоха до абсурдни нива. Знам, че на програмистчета като теб това не прави впечатление, но повярвай ми, ти също ще платиш цената му!

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Въпрос на трезва преценка е каква е ситуацията и на теб тази трезва преценка не ти се удава.Вие наистина сте забавни, защото май от постоянно приказване на глупости за това как ГЕРБ си печелят гласовете сте си повярвали, че за тях гласуват "заблудени" или "платени" хора. Реалността е, че мнозинството от образованите и успели българи искат само спокойствие, за да си разгръщат възможностите и ГЕРБ го осигурява по-добре от всички преди тях.

47

Анонимен

преди 3 години

Не защитавал той...Милият...Извинявай, сигурно съм се объркал.

46

Анонимен

преди 3 години

И по чия команда?Аз нямам вожд-еднокнижник, алчен мафиот.Ти имаш такъв.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Аз не защитавам шайката на СИК, но ти си индоктриниран и ти е трудно да се напъваш да погледнеш отвъд хоризонта ти на омраза.

44

Анонимен

преди 3 години

Не се опитвай да ме убедиш, че си интелигентен човек и защитаваш шайката на СИК!Няма как да стане, обективно е невъзможно!

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52От инженерите, които са изградили половината електропреносна мрежа на България. Казах ти, не се напъвай.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Аз не съм от село, но и да бях, това нямаше да промени нищо за теб: не си се научил да мислиш и това е проблемът. Вярно е, че сме от различни светове: ти си се научил да плюеш по команда, аз, да мисля.

41

Анонимен

преди 3 години

От инженерите на БКП, завършили с Рабфак, нали?Точно такива напълниха София и я превърнаха в това днес.

40

Анонимен

преди 3 години

Не ми е възможно да се разбера с гербавото простолюдие от селата.От различни светове сме.

39

Анонимен

преди 3 години

До До 45/49Баща ми беше инженер. Не се напъвай, не ти се удава.

38

До 45

преди 3 години

Баща ти е бил изключително мъдър за селянин. Или поне ти така си мислиш. Дано те е научил и на нещо друго, освен на страховете си и как да мъзеш козите.И...Да не забравиш да гласуваш "за Баце"!