43

Най-голямата глупост

преди 3 години

А ако не може да си го плати? Щом е безработен едва ли има излишни 100+ лв. за тест като с тези пари ще яде една седмица.

42

До 65

преди 3 години

Профанчо,достойно е да откажеш работа на капиталиста да му работиш,заради ниско заплащане и неспазване на трудовия кодекс,а не заради някакъв формален тест.Така или иначе навсякъде ви искат МЕДИЦИНСКО СВИДЕТЕЛСТВО ! Съвсем нормални неща са свидетелствата за съдимост и мед.ицинските.Не е нормално да ви експлоатират като роби и да си мълчите,а да кряскате срещу тях за дребнавости ,които не са съпричастни с каквото и да е било репресиране !!!

41

През

преди 3 години

1957 година е имало истинска пандемия на грип при световно население около 3 милиарда и никой не е искал бележки за работа за прекаран грип. Грипът тогава е бил жесток. Почти по цяла седмица болните са поддържали около 39градуса. Вижте Уикипедия. Стига писали за забрани. Всяка следваща здравна забрана все повече се доближава до здравен фашизъм

40

българин

преди 3 години

Изизкването за отрицателен PCR тест е открита и явна дискриминация.Още повече, че дори някой да има положителен тест, ако става въпрос за постоянна работа, то след кратко време заразеният ще даде отрицателен PCR тест и няма да бъде заразен.Нещо повече! По същата логика много повече основания ще имат да изискват и отрицателен тест за HIV вируса, защото болните от СПИН едва ли някога ще оздравеят, нали?Ако човек прояви симптоми и е болен може да го накарат да си направи тест - то е друго.

39

До коментар

преди 3 години

А ако управляваше някой друг ,на кого щяха да са фирмите за тестове ?

38

Анонимен

преди 3 години

А НОВ СВЕТОВЕН РЕД ли е,че не ви дават да си внесете вода в самолета,а трябва да си я закупите ? Рептилите са превзели бизнеса с течности ? БКП също направи НОВ СВЕТОВЕН РЕД през 60те години,когато въвежда задължителните три ваксини и имунизационните паспорти.НОВ СВЕТОВЕН РЕД е и забраната на тютюнопушенето,от както евреите хванаха бизнеса с дъвки и бонбони.

37

Анонимен

преди 3 години

От 71 коментара 65 от писачите им не са прочели статията до край !Веднага се нахвърлят като обезумели,за да се нахранят със злобата,критиката,мрънкането,философстването.И кое толкова ви изненадва?На фона на СВЕТОВНА пандемия,която отне милион животи и беше отложено всяко едно събитие генериращо милиарди,да ви поискат тест при положение,че сте болногледач,детегледач,екскурзовод.Никой не ви иска тест за портиер,шофьор,докер !

36

Бау

преди 3 години

очакваше се. Вие може да не вярвате в "грипчето", но другите вярват.

35

Анонимен

преди 3 години

Нашата фирма от март месец иска PCR тест на новите служители. И така е прсвилно няма да дойде някой и да изпозарази цялата фирма.

34

Шоп

преди 3 години

До ГосТ 64:"Работя само за държавата" -- демек - както и казах - не работиш.

33

Анонимен

преди 3 години

А бе я ДГД. Дано фалират тези, дето ще ми искат тест...

32

Анонимен

преди 3 години

В момента в който ми кажат че ми трябва и ваксина за да бачкам,ще хвърчат бойни куршуми и повода няма да е нова година като зачестилите напоследък случаи...

31

Ми добре

преди 3 години

Още една възможност за корупция.

30

сминдух енд чесън

преди 3 години

У нас по просто от простолюдието ,дето е на власт има ли?

29

Анонимен

преди 3 години

1300 обяви за работа и то за ден пишете в кой сайт е това

28

Анонимен

преди 3 години

Важното е търговията с тестове да върви.То поне да въведат всеки които е минал такъв тест с отрицателен резултат, да е осволоден от спазването на мерки.

27

Шоп

преди 3 години

До ГосТ 45:Не си работил за простолюдието, казваш? Демек не саи работил.

26

Четох,

преди 3 години

четох.... То не било компютри, а компоти. Нищо де, важното е колко клика има публикацията. Че и коментарите са доста. Айде давайте следващата фалшива новина.

25

сминдух енд чесън

преди 3 години

От тази власт очаквам ,че на изборите не пусна ли правилната бюлетина да не чакам аз ваксина.

24

Реалист

преди 3 години

До Анонимен 51:Как бе, нали уж нямало работа!?