38

Анонимен

преди 3 години

Ваксините идват, ама друг път!

37

Анонимен

преди 3 години

Я ...ЕС говорят за трета вълна ,Ко става с ваксините май са менте )

36

неваксиниран

преди 3 години

Да ги сложат в някакви разтворими куршуми (например от лед) и да ни гърмят по улицата. Може да попитат ЦРУ за онези които причиняват инфаркт. Ако трябва писмено съгласие и подпис, че приемаме звяра, не мога да им помогна.

35

Анонимен

преди 3 години

Има ли на кой да ги слагат или там във фризера в мазето зимнина?

34

Stamat

преди 3 години

"крайно време е тези глупави ограничения да се прекратят."Ама разбира се, да се прекратят - УТРЕ!Това ингилизи, това германци, това белигийци - всички прости та дрънкат.Само ние знаем истината за конспирациите на световния елит.Те (елита демек) командват цяла Европа, Америка абе де що се сетиш.Че даже и Ердоган и Путин също им козируват.Ам' че кЪ.Тва е световен елит а не букова шума, ше козируваш не ами ... и хоро ще играеш

33

Анонимен

преди 3 години

До Зозо Зоро ти ли си

32

Василев

преди 3 години

Стройте и се пребройте, и всеки да каже откровенно колко му струва труда, какво произвежда и с какво качество е продукта, независимо дали е интелектуален или физически материален!!!И на тази база , всеки да си пренареди приоритетите и да си знае гьола, от който ще с.е.ре срещу бати Бойко!Агент Дейвид Джеймс Палиджар!ЦРУ!!!

31

Зозо

преди 3 години

Ако щете се ваксинирайте... не е задължително, кво се пените по целия интернет?

30

Анонимен

преди 3 години

колкото ваксините са помогнали грипа да изчезне толкова ще ви помогнат и тези ваксини.крайно време е тези глупави ограничения да се прекратят.

29

Василев

преди 3 години

Бати Бойко е велик , а вие сте селяни прости!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

28

Див селянин

преди 3 години

Язе че се топна у село на ряката да удариме едно хоро.

27

Анонимен

преди 3 години

"Вие си боледувайте, щом смятате, че вируса е по-безвреден от ваксините."Мерси, но 99% от човечеството го прекарва без симптоми без да разберат че са били болни. Тази тънка подробност която все ви убягва на вас ваксърчетата. ;)

26

Анонимен

преди 3 години

До Зозо 29Слушай, не е хубаво да се напуска заведението без разрешение на санитарите!

25

Истукан

преди 3 години

Аз разчитам не на ваксината, а на натуралния имунитет. Затова няма да се ваксинирам. Ваксината ми се вижда изкуствен имунитет. Човек трябва да си изгради естествен имунитет.

24

Гражданин

преди 3 години

Аз съм готов да се ваксинирам веднага, но кой знае кога ще останат ваксини и за обикновените хора. Вие си боледувайте, щом смятате, че вируса е по-безвреден от ваксините.

23

Анонимен

преди 3 години

До БобчоКогато Тръмп излезе от болницата след един ден, каза че ако бъде преизбран, хората ще научат истината за COVID-19. Онзи ден, един лекар от Германия каза: COVID-19 няма нищо общо с медицината, на политическа основа е.Преди 10 дни, една лекарка във Финландия каза: COVID-19 е създаден в лаборатория и е пуснат. Не е природносъздаден.

22

КЛ

преди 3 години

"Вчера от Националния ваксинационен щаб декларираха пред президента Румен Радев, че проблем с ваксинацията няма да има и здравната система има капацитета да реализира получените дози своевременно."Това е поредната нагла лъжа. Нямат капацитет да ваксинират толкова хора. Дори и да тръснат ваксинациите на джипитата.

21

Анонимен

преди 3 години

До CNNС 500 кинта няма ме излъжат. Аз искам 100 000 евро. В кеш.

20

Дядо Иван

преди 3 години

Дарявам хладилник Мраз 1968. С катинарче е, щот жената ми забраняваше да ям сланина лятно време. Дарявам го за нуждите на МЗ. Разбрах че имат само един ЗИЛ 1970 с катинар. Моя е по стар, но МРАЗ е по добър. Ще събере поне 100 бройки, щот съм наблъсквал 30 юзчета за имения си ден.

19

Анонимен

преди 3 години

Според мен на 28 март вота не трябва да е таен а явен и който гласува са тия дет управляват сега герб,дпс и вмра задължително да го ваксинират .