94

Анонимен

преди 3 години

До ТеоПечелиш, печелиш. Въпроса е, какво? Не е нужно да е материално.А че си морално банкрутирал мога да го кажа от бързата проверка на моралните ти ценности, които са буквално в канавката. Ако в САЩ нямаше демокрация, там щеше да има погром над т.нар. протестиращи, но както вече казах, ти си нямаш и бегла идея за какво говориш.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94"Има човек отговорен за смъртта на 5 човека на Капитолия, но никой от вас не иска да назове името му. Този човек се казва Доналд Тръмп."Не съм съгласен: всеки пълнолетен нормален гражданин отговаря за действията си: тези хора също. Те сами са си виновни, никой друг. Тръмп е виновен за подбуждане към бунт и оскверняване на национални символи, не за смъртта им.

92

Тео

преди 3 години

Не печеля нищо, но и не губя нищо. Кой си ти, че да казваш, дали съм морално банкрутирал? Това си е твое мнение, явно разбираш от всичко. Факт е, че демокрацията се разпада. Факт е, че търтеите разбират само от права но и не от задължения. Факт е, че няма дисциплина, и когато тези неща придобият монументални размери, стигаме до ситуацията в САЩ. И демокрацията се изпарява.

91

Анонимен

преди 3 години

Всички страни от източна Европа които се ориентираха на запад загубиха високия си стандарт на живот от социализма и днес живеят в мизерия, като в България и Прибалтийските републики положението е просто трагично. Само в Белорус която запази връзките си с Русия днес хората живеят нормално.

90

Анонимен

преди 3 години

До ТеоМорално банкрутирал си :))) Или пълен невежа :)))))

89

Анонимен

преди 3 години

то, като го видиш само...

88

Анонимен

преди 3 години

Има човек отговорен за смъртта на 5 човека на Капитолия, но никой от вас не иска да назове името му. Този човек се казва Доналд Тръмп. Вместо това вадите вода от 9 дерета за бели, черни, латиноси, гейове, глобалисти, со.росо.*** и не знам си какви още, но никога не посочвате истинския виновник.

87

Анонимен

преди 3 години

Защо Лукашенко не въвежда локдаун, защо не въвежда демократична насилсвена принуда за носене на лигавници намордници както е в демократични запад? Защо без никакви задължителни мерки срещу вируса белорусите още не са се изпонатръшкали?

86

Тео

преди 3 години

Не можеш да наречеш човек избран, според теб, демократично, лъжец и да го отстраниш. Това противоречи на бленуваната от теб демокрация. Явно хората си го харесват. А защо аз не го подкрепих и не щурмувах Капитолия - САЩ не си струва , да проливам кръв за нея, не ми е родина. С това въпроса се изчерпва.

85

Анонимен

преди 3 години

До ТеоРазликата е, че в единия случай става дума за чисти провокации на базата на фалшиви обвинения, а в другите два става дума за терор на властите над народа им.Факта, че се се рпавиш, че не виждаш разлика и се опитваш да вкарваш под общ знаменател триете неща, показва още веднъж, че си нямаш и идея какво реално значи "Ниокга повече". Морално банкрутирал си, моето момче, но това се забелязва и с просто око. На мен ми е по-интересно, ТИ какво печелиш от това, че защитаваш диктатури?

84

юбералес

преди 3 години

До Защо?Защото Олег Алкаев (''бившия директор на затвор'') застана пред камерата и заяви че е бил директор на следствен изолатор в който е имало стая в която е убит беларуски опозиионер с пистолет, който е стоял в сейфа на Алкаев.

83

Тео

преди 3 години

Еххх, приятели, щом не сте разбрали, че демокрацията е илюзия - вярвайте си. Няма такова нещо. Винаги, стигне ли се до погром над властта , има ответни мерки. Дори и в САЩ. Колкото и на потресени да се правят в ЕС и САЩ , това е просто сигнал, че нещата не вървят на добре и САЩ си показаха зъбите. Демокрация - да бе! Ефекта винаги е един и същ, само методите на управление са други. Докато не се сгромолясат.

82

Анонимен

преди 3 години

Хитлер беше един от най-уважаваните политици в Европа през 30те, човек на годината на списание Тайм. Дадоха му олимпиадата да направи в Германия, дадоха му Чехия която имаше най-мощната военна индустрия в Европа, дадоха му Полша да си вземе, и поспе го финансираха само и само да унищожи Русия. Тогава помятие нацизъм и нацисти не е съществувало, нацизъм като дума е измислен 60те години.

81

Анонимен

преди 3 години

До ТеоТео, а ти защо не отиде да щурмуваш Капитолия заради кумира си Тръмп?

80

Анонимен

преди 3 години

До ТеоКакъв президент е човек който постоянно лъже? Изобщо не трябва да му дават думата на този дърт мошеник, а ти си се загрижил че го баннали за 12 часа. Той само заради това че все още формално е президент на САЩ не е влезвал в затвора, но дните му на свобода свършват.

79

Анонимен

преди 3 години

При Лукашенко пенсионерите не роват в кофите за огризки от храна.

78

Тео

преди 3 години

Оооопппааа ... благодаря - а, миличък, щом тази жена е престъпник, или както другия льольо над теб казва, щом е привърженик на това "нищожество" Тръмп , тя отдавна е умряла, та, миличък , какви са протестиращите в Хонг Конг? А тези против Лукашенко? И в единия случай хиляди, и в другия. Трябва ли да ги стреляме, миличък. Видв ли как с твоите камъчки се удари по твоята главичка!

77

Анонимен

преди 3 години

До ТеоФакта, че каза, че "Никога повече" няма общо с демокрацията само потвърждава, това, което казах: зверствата на Хитлеристите винаги са били приемани за другата крайност на демократичните ценности: отхвърлянето на тези зверства е препотвърждаване на стремежа към демокрация. Факта, че не го разбираш говори красноречиво за нивото ти. Подкопаването на демокрацията ВИНАГИ води до "тези неща". Историята ясно го е показала: най-големите масови убийци са в диктатурите и авторитарните режими.

76

Анонимен

преди 3 години

В САЩ полицията убива протестиращи!

75

Защо?

преди 3 години

Защо се публикува тази новина, като по същество не пише абсолютно нищо освен общи нелепи внушения? Меко казано е непрофесионално и обидно към читателите да се пишат непотвърдени и верятно неверни "новини". Надали има и един обективен съд на планетата, който да може да докаже нещо с този "запис".