195

Мрънкалници

преди 3 години

Хорото, го има от векове и е много глупаво да не състои заради някакъв си вирус! Едва ли през вековете, когато е върлувала чумата хорото е спирано, напротив обичаят се прави за здраве. Някои от вас, ще кажат, че това отживелица и т.н., но знайте, че освен медицината и вярата също лекува! Който го е страх да си стои в къщи и да чака всичко да отмине! Някои говорят за "Локдаун" или хубавата дума затваряне, но кое е затворено освен моловете и кафетата?Или сте глупави или наивни....

194

дедо Ташунко

преди 3 години

Гражданите от Калофер се изнесоха по Европата. Виждам само селяци по снимките. Селяци без маски. Няма ли кой да ги санкционира по някоя стотарка, за да напълни общината касите?

193

ПроСоТо

преди 3 години

До Офффабесмехотворко,НИКЪДЕ,в НИКОЯ държава или територия НЯМА изискване да се лекуват САМО ТЕЗИ,които СПОРЕД местния "фактор" ЗАСЛУЖАВАТ!!!!!!ТИ,като си се сврял до полата на жена си,съотв. до панталона на мъжа ти /защото не знам имаш ли пол изобщо/ и се разболееш,какво?..-ТИ ще си "по-достоен" и "заслужаващ" лечение повече от тия мъже ?Защо бе,астралопитеко?...Защото си гербопитек?

192

Калофер

преди 3 години

Герберастията, ще се изяде от бяс...Бегайте да се ваксинирате ***

191

Оффф

преди 3 години

Ами да подписват по една декларация, че няма да се ползват от болнична помощ, в случай, че им се наложи такава и да заминават да се хвърлят на м а й н а т а си. Най-много държавата да "обеднее" с няколко австралопитека.

190

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

Е ...КОЛКО СА ЖЕРТВИТЕ У КАРЛОВО ОТ К-19 , КАТО СИ ТОПИХТЕ ЗАДНИЦИТЕ ЛАНИ ПО ТОВА ВРЕМЕ ....ПАК ЗА ЗДРАВЕ И БЕРЕКЕТ..??!

189

ПроСоТо

преди 3 години

До аз-ътначи викаш -"Уринирали биле в реката"?Ти па от къде знаеш?..Да не си им пил от водата?...понеже никога не си стъпвал и в студена локве не знаеш,че в ледената вода НАЙ-МАЛКОТО нещо,което му се приисква на човек ,е да уринира!па сподели:-ТИ с какво "запълваш" жалкия си животец?..с нещо "интересно и възвишено"?..-Като да лъскаш пожарникарски чизми?..или с какво?

188

константатор

преди 3 години

Ако крякащите форумни мижитурки са представителна част от нашия народ,значи България вече я няма!

187

Само питам

преди 3 години

Нали тази "мъжка" традиция се прави всяка година, защо след като я направиха миналата 2020 година здравето хич го нямаше?

186

ПроСоТо

преди 3 години

До САМО ПИТАМЕ:питате,ама глупости питате!-Това там са КАЛЕНИ хора бе!!!!..Не са като вас-размекнатите домошарчета,които се разболяват веднага щом прекосят заледената улица!Човек,който е нагазил в ледените води без страх НЯМА да отиде да геберяса на стълбите на "болницата",която нема да го приеме,защото е болен,а болницата "не е здравно заведение"..."КЛИЕНТИ!..Пациенти вече няма"...помните ли тая песен на НЛО?

185

аз-ът

преди 3 години

понеже тия заграват от вечерта преди това оро, половината са насваткани в локвата. И съм сигурен, че се изпускат в потурите да им стане по-топло. Разкошно просто - друсаш се с дрехите в ур*ната на селендура до тебе. *** пък поне си измихте г*зовете. Сега може да издържите така до Август на Ахтопол.

184

Българска му работа

преди 3 години

ВИНАГИ СМЕ У "ГЬОЛА"...ЩОТО И ПАТРИОТИТЕ СА НИ ВСЕ ТАКИВА ....КАТО ТИЯ ПО ГЬОЛОВЕТЕ... ...ХА,ХА,ХАААА....ТОЛКОВА СИ МОГАТ ../горките на 3- ракии../!!!

183

Анонимен

преди 3 години

Ехо ..щабът ,РЗИ ,къде сте ,кметчета и попове не спазват мерките

182

Анонимен

преди 3 години

Наскоро даваха репортаж за българин във Финландия и техния сумасаари. Местните били шокирани как наш *** бил готов веднага да се потопи в замръзналия басейн без да знае правилата.

181

Анонимен

преди 3 години

Браво, калоферци, браво, българи!Показхте, че не всички българи са овце!

180

аз-ът

преди 3 години

А , ПОСЛЕ КОЛКО ОТ ТИЯ "ПАТРИОТАРЧЕТА" , ШЕ УМИРАТ НА СТЪЛБИТЕ ПРЕД БОЛНИЦИТЕ...ХА,ХА,ХААААААА....----дай боже всичките. да си друсат следващото оро, на небесния мегдан.

179

аз-ът

преди 3 години

ей затова в чужбина, чуя ли български - минавам на отсрещния тротоар. С*лска нацийка сте си, генчето, генчето ви е мръсно и д*лно и е лошото, че децата ви са същите, като вас.

178

Анонимен

преди 3 години

Пропуснахте най-важното - че за първи път в "мъжкото" хора се е включила и жена.Горката, тя бе толкова пияна, че на репортерите не знаеше какво да отговори.Абе жендърка барабар с мъжете

177

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

А , ПОСЛЕ КОЛКО ОТ ТИЯ "ПАТРИОТАРЧЕТА" , ШЕ УМИРАТ НА СТЪЛБИТЕ ПРЕД БОЛНИЦИТЕ...ХА,ХА,ХААААААА....

176

Анонимен

преди 3 години

Всички бързат да станат евроГе...йци! Бързат да са като джендърите и всякакви полово неутрални...Всичко друго оправихте до хорото стигнахте. Да знаете, че като карате с превишена скорост и си хвърляте *** през терасите, в горите и където ви падне, също не сте европейци. Де...ба вашта...