15

555

преди 3 години

До момента един читав брокер не съм видял...

14

Анонимен

преди 3 години

Бизнес който не работи и не се знае кога ще заработи е крайно переспективно. Трябва да имаш страшно много пари, че да си позволиш да вкараш и да чакаш, сокато и другите се оправят. Като ударят още едно-две затварания за над месец и дори работещите бизнеси ще се запънат, а и трябва да продават на някой платежоспособен, който има приходи.

13

Яблани и груши

преди 3 години

Най-ми е готино преди админите да дойдат на работа. Тоя сайт го резцепвам. Гледай какво става по другите статии. Тази не е интересна. Пропускам.

12

Анонимен

преди 3 години

Казах ви да си подадете документи за късо нарезно оръжие в служба КОС, един пистолет струва хиляда и два-триста лева.

11

Анонимен

преди 3 години

Недейте да ревете за разбитият български частник.Той е един жесток и алчен робовладелец.

10

Казано е отгоре

преди 3 години

Ке дойде ден туй де най е скъпо никой ке го не иска а туй де сега никой го не цени ке се плаща със злато.Он де са най богати за леб ке просят.А он де са били у село стар род преди чорбаджии ке станат пак.Стара българска традиция и мъдрост ке спаси народа де има уши да чува и очи да вижда.Он де рано се събудил ке чува земята да му говори и да му казва - тук върви и туй направи.А он де е заспал мътна вода ке го отнесе пред девет планини у десета доде му дойде друг акъл.

9

Анонимен

преди 3 години

Има доста добри оферти. Взех си фитнес уреди почти без пари и едно заведение 90кв. Сега му сменям статута и ще бъде половината гараж, в другата фитнес уредите, тенис маса и билярд. Да си се събираме само с приятели, без миекащи пришълци.

8

Анонимен

преди 3 години

До До 6Ще ги позтроим, бай Тошо как строеше? И ние ще строим.Ако чакаме някой, отнякъде си, да дойде и да ги построи - е няма да дойде. Ние трябва да си ги построим.

7

До 6

преди 3 години

Добре отиваме , само ги покажи къде са тез заводи ?!

6

Казано е отгоре

преди 3 години

Ке дойде време всички софиянци де не са болни ке станат селяни.Ке бягат бърже с торбичките на рамо към балканските села.Ке подаряват апартаментите си на странници без пари *** никой неще ги иска.Големи градове малки ке станат а малки села тесни.Млади момци и момци ке фърлят телефоните, ке остаят нови технологии на страна и ке фанат мотики и лопати храна да посеят ке от глад да се спасят.Туй ми казаха великите сили.

5

Анонимен

преди 3 години

Така. Малкия е среден бизнес е разбит. Всичко е Ок вече. Тъй че да почваме да си живеем както преди. Прекратете с пропагандата и ваксините и да тръгваме да работим по заводи и фабрики за да си върнем производството. Стига по цял ден сме лежали по кафетата и да мрънкаме че нямало работа, нямало пари, нямало това, нямало онова. Сега - на работа по заводите. Това беше с малкия и среден бизнес.

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

народ без наука е обречен на забрава правителството нищо не прави за добруванета на ХОРАТА

3

всички

преди 3 години

всички тръгнаха да стават програмисти.погледнете заплатите им, потърсете "varna24 най-добрите български програмисти доходи"те пък могат да работят от всякъде и цените на имотите в софия ще падат

2

Анонимен

преди 3 години

Да правиш бизнес в България?Да им внасяш данъци и осигуровки?Свършиха се балъците!Тепърва ще търсят заблудени да влагат средства и да се мъчат с тая администрация,която не разбира,че заплатата им зависи от бизнеса!Не благодаря!Не заслужавате тук да си влага парите и труда човек!

1

Активист на БСП

преди 3 години

Без кафенета,фитнес зали и кръчми може !!! Без образование не може !!!Втора година децата биват осакатявани интелектуално от престъпното правителство на ГЕРБ!Само и единствено ,за да се крадат европари !!!