57

Анонимен

преди 3 години

И тая откри топлата вода. Щото само тя може да намали данъците, Борисов не се сеща! Хахахаха

56

Росси

преди 3 години

Корни решение ли предлага или само си мрънкаВинаги ми става весело като се сетя, че на всички комунисти децата им отидоха да учат на запад, предимно в САЩ.

55

Евреиска лелко

преди 3 години

фалшивата ви пандемия е това което ни убива !!!а депутатите от продажната ви партийка гласуваха да се платят 180 МИЛИОНА ДОЛАРАна юдо-масонските корпораций за т.н. ваксинатака че и ти си същата продажна юдо-масонска пачаввра като Тиккквоча

54

Случаен минувач

преди 3 години

Между другото, защо никой нищо не споменава за сина й - как живее, как следва в Щатите, колко пари е следването му, колко пари оттук му се превеждат? Интересни цифри ще излязат.

53

1

преди 3 години

Вие другарите от (БКП) нали имате пари ,защото всички олигарси и (бизнесмени) са от вашата партия сега да вземете да дадете малко на хората.

52

4epa

преди 3 години

ПЕЛИКАНКАТА ИМПЕКСОВА !!!!!!! А ЛЕКТОРАТА НА БСП ПЦЕТА ГО ЯЛИ !!!!!!!! ТО НЕМОЖЕ ВСИ4КИ ОТ БСП ДА СМЕ МИЛИОНЕРИ !!!!!!!!!!

51

Случаен минувач

преди 3 години

Тая тъпунгерка ще види власт през крив макарон.

50

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

49

Анонимен

преди 3 години

Алеле как се е усфинила!

48

айде и тия

преди 3 години

не споменават нищо за корупцията и за разграбването на бюджета и здравната каса нито за неработещите прокуратура и съд !! нито дума за раздутата администрация и за неоправданото вдигане на заплатите на администрация,учители,полиция и армия ! сега ако и слави започне да говори подобни глу,пости то не остава за кой да се гласува !!

47

Калеко Алеко

преди 3 години

Най-големият проблем за България е една ретроградна стогодишна партия, която продължава да се кланя на комунистическите си свастики, да чества 9-ти септември, а в Деня на Европа да чества "День победы". Та тази партия зачената на Бузлуджа с Указ от Кремъл е виновна за не една и две национални катастрофи, а нейните беквокалисти и фигуранти и днес водят война с българската държавност и нейните институции ... !!!

46

Перник секта

преди 3 години

В Перник мутри на Соколова и Гешев ме изтезаваха 2 месеца като куче, но полиция така и не дойде!И всичко това за писане на постове в нета срещу ГЕРБ и Каракачанов!

45

Alex2

преди 3 години

Ах ах ах Импексова недей така късаш ми сърцето...а тия които чакат засрамване от комунист не е зле да си направят ПСР тест за глупост !

44

Анонимен

преди 3 години

Идвайте на власт, Нинова!! При вас със сигурност ще имаме "гарантирани" заплати от 5$!! Знаем, че го можете!

43

Анонимен

преди 3 години

Нинова на 28г. дойда в София от с. Крушовица.За нула време прибра 2 куфара с пари и много скоро след това купи Техноимпекс.Сега и викат Техноимпекса.Но както и да и кажат няма да объркат.Хората и знаят спатиите.Яли са и попарата години. Хотела в Халкидики е капка в морето и от офшорки.Толкова е напред с материала, че ви е бедна фантазията.Тези очила са златни.Има още 7 чифта по над 10бона е един чифт.Купува ги от Витошка.А Маргарита майка и живе в мизерия.Тавана и пада.Открадна и касата на БСП.

42

Счетоводителя

преди 3 години

Мндаааа а когато вали дъжд добре е да носим чадър ! Браво нинова страхотно прозрение за несигурните доходи ! Ако дойдеш на власт направо няма да ги имаме и проблема ще е решен !

41

Ха-ха

преди 3 години

Добре, че нямате достъп до управлението. Досега да е съсипана странатаИ никога повече да не стигнете до власт

40

Колапс

преди 3 години

Нинова заради тебе Премиерът Борисов и Гешев са насъскали МВР и ДАНС да убиват и тероризират неубни Българи като през 50-години!Ти си същият биклик като тях!

39

Анонимен

преди 3 години

Не съм чел статията, само видях едно въз тлъсто лелче все едно на някой общак майка му от село, която цял живот яде сланина, суджуци, уж био месо и зеленчуци и се налива с рИкия.

38

малеее

преди 3 години

Докато боко е на власт нейните доходи са 100% сигурни.*** иначе го дава опозиция!