65

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането продължава само срещу представяне на членска карта от Партия-Майка ГЕРП. Други приоритетни са шефове в разрушеното здравеопазване което видяхме как се справи. И нищо за възрастните бедни хора. Диктатора от Банкя си знае бизнеса.

64

ПроСоТо

преди 3 години

оффф!..Опитах да прочета статията,но още първия ред.."Положихме огромни усилия" попари мерака ми....Та за това,само ще попитам:-ПО КАКЪВ КРИТЕРИЙ и по каква "логика" "Мъдреците от Харема" определят кой да бъде дезинфекциран?!..пардон,"ваксиниран"?И друго:..-Цели 300 МИЛИОНА лева Тиквоклоуните са отделили вече за тая пуста "ваксина".Е,на какви цени и колко бройки от смехорията СА ДОГОВОРЕНИ?..С КОЙ ДОСТАВЧИК?..това НЕ е "държавна тайна"!!!..НИЕ ще платим за тях и имаме право да знае

63

Анонимен

преди 3 години

Втората ваксина трябва да се направи след 2 седмици, след 21 дни вече няма никаква полза от първата. Но сега гледат да набоцкат колкото се може повече хора, и затова няма да има достатъчно ваксини за втората, ще я правят след 21 дни когото дойдат новите бройки, но каква полза. Всичко е на вятъра, само да оправдаят парите които ЕС са дали, купили са над 1 милиард ваксини, а хората в Европа не искат да се ваксинират.

62

Анонимен

преди 3 години

до 61: ако беше така тези постово изобщо нямаше да стигат до останалите потребители и да ги виждат.

61

Анонимен

преди 3 години

Общините правят списъци със съгласните да се ваксинират.Не е ли по правилно да се каже,желаещите.Все пак внушението е различно.

60

Шофера

преди 3 години

Браво, това е пътя и начина. Давай Бойко, щом комунистите и производните им ДБ и вся осталая *** реве, значи сме на прав път. Четвъртия мандат е нужен за да завършиш започнатото и ние, нормалните хора ще ти го дадем през Март.

59

Анонимен

преди 3 години

Яде ми се салатен боб с праз и лютеница.

58

Анонимен

преди 3 години

Господин MaймyНата, Само да вметнем, че в подобни сайтове постове, като твоя, се трият автоматично. 2 реда код е проверката, пишат я ученици пети клас. Жокери не давам защо. Никой не стои да ти чете малоумщините, сами се чистят. Ама, айде, мисли си, че някой стои и прави това, което става с 2 реда код.

57

Анонимен

преди 3 години

разбира се. винаги ги заслужвам благодарение на такива като вас. добре, че ви има

56

пак същия

преди 3 години

грешка,простете!..Числата тук се менят по-бързо от ветровете в гаванката на Тиквата....така че да гледаме смисъла,НЕ номера!

55

Анонимен

преди 3 години

Баце пак го е ударил на подаяния за народа.Ние не сме клоша ри, а работещи данъкоплатци на тази държава.Прарите от ЕС отиват в джобовете на маз ните и дебе лосери политици и измислени бизнесмени.

54

Анонимен

преди 3 години

ВТОРАТА фаза трябва да включва,на първо време Изриването на един крадец - популист от власта!

53

Анонимен

преди 3 години

А фигуранта ЗАЩО НЕ СЕ ВАКСИНИРА????????????????????????????

52

до 54

преди 3 години

Кой е работил 40 години (СЪВЕСТНО Плащал осигурвки) и взима 300лв., много моля да посочиш ЕГН да проверим! НЯМА такъв! Всеки около мен е с близо до прага (при всички случаи над 1000лв.) и никой няма дори 40г. стаж, а масово са с по 35-38 (баща, майка, тъст, тъща, чичовци, лели- до един). Няма държавни служители. Хора, работили интелектуален труд и честно плащали всеки данък цял живот. Със здраве. Смотан мрънкач безработен.

51

пак същия

преди 3 години

До Анонимен..уточни смисъла на "52-"До 51"",ако обичаш!

50

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно ненужно е да се ваксинират най-възрастните над 90 год. Те и без това имат 100 заболявания, някои едва дишат. И ако развият макар и леки симптоми, за някои може да е фатално. Представете си да имунизират баба ви, която е с диабед, бъбречна или дихателна недостатъчност...

49

Анонимен

преди 3 години

ЗА БЕЗРАБОТЕН : 30 ДНИ ПО 12 ЛЕВА = 360 ЛЕВА ЗА НАЙ ВЪЗРАСТНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ КОИТО СА РАБОТИЛИ И СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ 35-40 ГОДИНИПЛАЩАЛИ ОСИГУРОВКИ ЕДВАМ 300 ЛЕВА . ЛОГИКАТА НА КЛОУНА СЛЪНЦЕ И МУТРИТЕ МУ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ Е ЧЕ КОИТО НЕ РАБОТИ ВЗИМА ПОВЕЧЕ ОТ КОИТО Е РАБОТИЛ И ПЛАЩАЛ ОСИГУРОВКИ 40 ГОДИНИ

48

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименкаква ваксина срещу малоумие?..Нема такава!..Ще си крета с багажеца си.....лошото е,че сме се оставили да ни влачи със себе си!!!!!!

47

до 46

преди 3 години

Пускам сАлза за пенсионерите с по 300лв., които са работили има няма 10-12 години, а останалото време- по софрите и в сивия сектор. И 300лв. са им прекалено много!

46

до 46

преди 3 години

Помощта за беразботни е спрямо платените осигуровки! НИКОЙ не ти е виновен, че си със заплата в плик! Разбирам аз да се оплаквам, че не мога да живея с някакви жалки 80% от някакъв смешен праг, ама седнал някакъв, който стотинка данък не е платил да лае. АЗ имам право да рева, който плащам по над 2000лв. месечни удръжки и издъжам ***! Смятай, ако хора, като мен, загубят работата си къде отиваш. !