416

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЗащо лъжеш и подменяш понятията приятелю на Сорос??? Защо не говориш по същество - структурата на бюджетите на САЩ и Русия. Какъв путин ти се привижда и какво общо има това със структурата на бюджетите???Пфу - гнусно.

415

Боец

преди 3 години

На 6 януари във Вашингтон ще се проведе масов протест в подкрепа на Тръм и с искане оставка на Байдън.Очаква се над 10 милиона човека да излязат по улиците в подкрепа на Тръмп!!

414

СССР

преди 3 години

Байдън е измамник и съвсем скоро ще бъде свален от власт с масови протести и бунтове!!Истинския президент на САЩ е Тръмп, лично одобрен и подкрепен от Владимир Путин!!

413

защо

преди 3 години

Етичен кодекс1.6. B cвoятa paбoтa мeдиитe cлeдвa дa paзгpaничaвaт фaĸтитe oт oцeнĸитe, ĸoмeнтapитe и/или пpeдпoлoжeниятa, дa ce cтpeмят дa пpeдocтaвят paзлични мнeния и пoзиции в тъpceнe нa иcтинaтa, дa cъoбщaвaт и/или oтpaзявaт тoчнo и пpoфecиoнaлнo cъбитиятa c oглeд cъздaвaнeтo нa oбeĸтивнo oбщecтвeнo мнeниe1.12. Πpи пoлитичecĸи и/или гpaждaнcĸи ĸoнфлиĸти мeдиитe cлeдвa дa yвaжaвaт гpaждaнcĸитe пpaвa и cвoбoдaтa нa изpaзявaнe нa вcичĸи yчacтници в ĸoнфлиĸтa и дa ce cтpeмят дa бъдaт нeyтpaлни.https://***/bg/e

412

у нас!!!!!!!

преди 3 години

До Чебурашка340 са новите случаи на коронавирус, скок при починалите

411

Анонимен

преди 3 години

Байдън е един измамник, който открадна изборите в САЩ с изма и помоща на ЦРУ и Израел.Истинскиянизбор на Американския народ е Доналд Тръмп!!Байдън цели унищожаването на демокрацията в Америка

410

Анонимен

преди 3 години

Военновъздушните сили на САЩ не отговарят на изискванията на евентуални бъдещи конфликти заради претовареност на задачите, технически проблеми и недостиг на подготвени кадри. Това съобщава американското авторитетно издание The National Interest, като се позовава на анализи на изследователския център RAND и Сметната палата на САЩ.

409

Анонимен

преди 3 години

Дялът в руския бюджет от износ на газ и нефт днес е 40%, а на САЩ - 35%. САЩ все повече се деиндустриализира, вече не произвеждат почти нищо. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис, Сан Франциско са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора. Ако САЩ не започнат да продават суровини, газ и нефт на ЕС американците ги чака глад и много тежки времена.

408

Анонимен

преди 3 години

Добивът на шистов газ в САЩ, основният конкурент на руския газ в Европа, ще забави растежа си през следващите години поне до 2030г. Това може да доведе до тенденции в Газпром да оптимира цените си за ЕС с цел повишаване на приходите от продажбите на европейския пазар.

407

полуанонимен

преди 3 години

С прапяганда "ефтинджос" Путин не се събаря.НАТО вместо да налива жъти стотинки за нелепа пропаганда в такива жълти продажни медии като тая, да бяха наляли милиарди в икономиките на Украйна,Грузия и Армения - та да видят руснаците колко е хубаво да се живее в либерална демокрация.Вместо това Зеленски се жалва че никой не му дава васксина и ще трябва руска да купува в краен длучей.И трите страни са жалки коахи и 80% съжаляват за цветните революции. Пълна трагикомедия е русофобската борба.

406

Икономиката Глупако

преди 3 години

Притисната от ниските цени на петрола и пандемията,Русия все повече се задъхва икономически.Над 30% обезценяване на рублата,пределни цени за основните хранителни продукти,спад на инвестициите,намалена покупателна способност,международна изолация... Не Байдън,а проблемите,които предизвикаха края на СССР,заплашват и режима на Путин.

405

Анонимен

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери... от Русия, докато 50 милиона американци гладуват. А Русия от 10 години заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и никакво ПВО не може да ги спре. САЩ беснеят, Джо Байдън подскача свирепо срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен да насъскват васалите да лаят срещу Русия.

404

Анонимен

преди 3 години

Дъртото злобно кремълско джудже разбира само от чепата сопа.

403

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 462Мерси, че току що потвърди това, което Чебурашката казва. Кой човек принадлежащ към една нация говори така за нея, когато трябва да избира между своите и руснаците? Отговор: русофилите в България. Единствени в целия свят.

402

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТо пък голяма гордост да си българин - мерзавци, подлезурковци, мекерета, *** и предатели.

401

Българин

преди 3 години

Байдън вече бил забравил, че се е явявал на избори.

400

Анонимен

преди 3 години

За да вгорчи живота на Вл. Путин,на Джо Байдън му трябва много време,а неговото е малко,видимо от досегашните публични изяви.Някой да му подскаже на ухото,че днес Русия се управлява от Путин,а не от Брежнев и Елцин.

399

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 461Точно обективен съм, не съм пристрастен като теб :)) На мен ми е все тая за руснаците, но американците им е фобия от тях :)))

398

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно пристрастен, необективен пасквил от времето на Студената война!

397

бобо

преди 3 години

кога америка е помогнала на България дори и с един гвоздей ако някой знае истина та да напише и самолетите са за скрап