56

Ако не е вярно,

преди 3 години

това което Повънкашната министерша, Захараниова изплямпа в Германия за Марешала Тито и неговата прилика с убиеца Хитлер-фашиста, бойко трябва дя я пенционира, и да я прати да работи при първия й работодател, многоуважаемия прецедент Вплевнядрислиев!

55

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЕто какво, прехода ще започне когато умре и последният комунист Демокрация не се поддържа по тоя начин. Хората си мислят гласуват веднъж на 4 г. и тяхната роля приключва и всичко ще се оправи или някой ще ги оправи. Проблема не е в преклоненaта главица, а в неразбирането на демокрацията. Това е и желанието на повечето партии ъставени от комунисти, хората да бъдат само биомаса и докато е така нищо няма да се промени. Демокрация без гражданско общество не може да се получи.

54

Анономен

преди 3 години

Македония ще инвестира в Гърция, в газовия терминал в "Александрополис". Инвестиция, която ще бъде около 6,5 - 7,5 милиона евро. Те се сближиха с Гърция, отколкото с нас.

53

Ако е вярно...

преди 3 години

Грозна работа.Тези не заслужават и най-малкото уважение.

52

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше истинско ВМРО ,веднаха щяха да издирят подстрекателите и качествено пребити,да не казваме,че и глави се режеха при Ванче Михайлов.Сега начело на организацията е Тумбак Шкембеджийски ,който на приказки е силен ,на действия много ялав.

51

ПроСоТо

преди 3 години

До до ПроСотоизползвах числата само да се мотивирам...та ако трябва да сме още по-точни,"закупените" дози при цените,споменати от теб,би трябвало да са ..ДЕСЕТ МИЛИОНА!..Е,къде са?..Впрочем,на всички е ясно,че всъщност това е ПОРЕДНАТА ГРУБА ДАЛАВЕРА на Мутро"Правителството"....но си траем...ТОВА е "ПРОКЛЯТИЕТО ни"-..."Преклонена глава сабя я не сече"..

50

Тцтц

преди 3 години

И въпреки всичко наскоро безвъзмездно има дарихме 6-700000лв. Искат да ги подкрепим за ЕС и ни направиха смешни пред целия свят. Само сопа трябва за такива недорасли индивиди. Никакъв ЕС, нищо! Да си седят в трета глуха и да се оправят. Албанците ще ги претопят за15-20 г

49

Анонимен

преди 3 години

Бедните държави ще купят ваксини на богатите държави.

48

ПроСоТо

преди 3 години

До амивсъщност,ние НЕ "водим преговори" с ония!..Нашите СЛУГИ само ИМИТИРАТ такава "дейност" докато Брюксел реши какво да прави със СМ...После ще последва.."Така наредиха големите началници",и..ТОЛКОВА!..-"Случая е приключен,забравете!"..

47

До българин от мак

преди 3 години

Па вие и перизборно някога сещали ли сте се за България? Вече 75 години?Никог не се чу откъм вас по македонските тв една добра дума за България.Ако някога някой ходеше да мре за вас бяха само българи. Другите само устите им големи за хулене.

46

до ПроСото

преди 3 години

Най-евтината доза е 1,78 $ най-скъпата е 18 $. Просто за инфо една доза не е 300 лв.

45

ПроСоТо

преди 3 години

*** що ли питам!....Та НИЕ ПОДАРИХМЕ на "бедните кравари" МИЛИАРДИ за "Нероден Петко-Ф..",та некакви си триста милиона че ни са опрат!.........не знам дали некога ше ВИ просветне в съзнанието КАКВО ТОЧНО СТАВА в нашата "Измъчена географска територия"..

44

Анонимен

преди 3 години

Северомакедонците дават всичко от себе си да не влязат у ЕС.

43

ами

преди 3 години

защо въобще водим преговори с тези ?? просто членството им в ес се отлага за неопределено време както това на турция и готово . а на тези които имат българско самосъзнание да им бъде позволено да дойдат в България и да им се издаде статут на постоянно пребиваващи и чак след 20 години да получат гражданство...така ще сме сигурни , че са дошли не заради правото да работят в ес...каквото им продаваха патреотите

42

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,понеже стана дума:-Тиквун са пофали,че бил далНАД 300 МИЛИОНА българска пара за прословутата "ваксина...Е убаво,но къде е "Аритметика на Републиката " да сметне:-АКО една доза струва..300 лева,да речем,то това би означавало,че сме закупили ЕДИН МИЛИОН дози!!!!!!!..Ако ИЗМИШЛЬОТИНАТА струва 100 лв на доза означава,че сме "закупили" ТРИ МИЛИОНА дози !!!!!!!Е,КЪДЕ СА ТИЯ прословути "флакончета",които били щяли "Да ни върнат прегръдката",както са ИЗРЕПЧИ ПСИХАРЯЖЕНЕРАЛГоджи..?

41

Абе

преди 3 години

Тия хора (българите там) трябва да знаят, че ги подкрепяме, и че са мнозинство, така че нека победят почти вековния си насаждан страх !

40

Б'лгарин од мак

преди 3 години

Родината пред изборно се сети за б'лгарите в Македониа.

39

аз-ът

преди 3 години

при един нормален свят - тази измислица ФИРОМ отдавна да се е разпаднала, а българите, гърците и алабанците щяха да делят помежду си софрата. За съжаление света отдавна не е нормален.

38

Зайо Байо

преди 3 години

На мен ми писна от тея .... в главите им само космическа мъгла и супа от времето на големия взрив.

37

ПроСоТо

преди 3 години

До Евроатлантактиктова беше свежо!..че ти ударим адин "палец нагоре",ако това не те обижда..