466

Иван 48

преди 3 години

В азиатските държави как се пребориха без никакви ваксини?? Фашисти долни !!!Ще ме принудят да поискам политическо убежище в посолството на Беларус , и ще си платя на някоя медия да ме снима ,за да го разоблича тоя фашистки режим ...

465

До 511

преди 3 години

Ами ние не ядем такива *** и вируса аз лично и семейството ми, включително и родителите ми го изкарахме единствено и само с 37 градуса температура 2-3 дни. Това беше и сега всички сме с антитела, а пък вие ако искате и 20 ваксини си набийте. Продължавайте да плюскате *** и после и след ваксините да ви видя как ще сте. Защото и ваксини за варицела имаме почти всички, но аз имам познат, който го хвана на 28 год и въпреки ваксината почина от усложнения. Вярвайте си!

464

Иван 48

преди 3 години

Дръж се доцент Мангъров !!! Тия фашисти няма как да ни пречупят !!!Никога няма да си сложа тая краварска отрова !!!Трябва да се преборим, патриоти !!!!

463

Анонимен

преди 3 години

и като ме уволнят кой ще работикато няма специалисти?

462

Ами

преди 3 години

Отивай да ти направят, че да я изпиташ лично, нали това ти е работата !

461

Гиб Мелсън

преди 3 години

Както винаги Мангъра е прав. Но в страната на овцете, овцете не вярват на немската овчарка, която ги пази от вълка а вярват на овчаря, който ги коли за да ги яде. Щом си дебел, на възраст или имаш някакво заболяване или пък още по-лошо ако си пушач задължително трябва да се ваксинираш, защото шанса да направиш пневмония и да не я преживееш е много голям. Ако си здрав, спортуваш, не пушиш, не вземаш допинг или рзни стероиди по-добре изчакай някоя от хубавите ваксини-казаха ги кои са хубавите.

460

Анонимен

преди 3 години

Ще видите какво ще се случва като ви кажат или ваксина или си уволнен... -------И ти кво?Ше отидеш ли послушно да умреш от глад?Няма ли поне да избиеш 3-4 ваксинирани?

459

Анонимен

преди 3 години

Кармина, натриевия нитрит,изкуствените подлсдители и всички останали химии в храните водят до рак и др.заболявания след време на трупване. А вие сте се захванали за ваксините. Хранителната индустрия всеки ден ни трови но там интересно как всички дори и държавата мълчи.

458

Gregory House, MD

преди 3 години

До: номер 508Е*и му май*ата, абсолютно си прав!С тази декларация си измиват ръцете - досущ като Пилат Понтийски!Ето - ние не ви караме насила да се ваксинирате, но след като сме ви казали, че може да развиете алергична реакция и да се задушите, какво се оплаквате?Прочетете, прочетете декларацията, интересна е!В нея не се казва че ваксината е "вълшебна".В нея има сведения за парализа на част от лицето - като при пациенти получили инсулт!

457

До 506 Малоу...

преди 3 години

Това е ваксина от нов вид, чийто създател публично заяви, че е решил на този етап да не се ваксинира с нея. Защо?! Утре ще ти дадат да подпишеш декларация за информирано съгласие, т.е. ако нещо се случи с теб ти, ако си жив или твоите близки няма да получите никакво обещетение. Ти при коя ваксина, която ти е поставяна през годините досега си подписвал подобна декларация?! Защото аз не помня да съм подписвал такава! Твоята мила родина се застрахова, защото има голяма вероятност ти да я съдиш!

456

До мандъров

преди 3 години

поддържането на човешкото здраве не е като поддържане на автомобил (смена на част след тест и изпитания); Изпитаното "лекарство" през хилядолетията може да се опише като: да се опитва човек да живее спокойно, чисто и честно, така в повечето случаи тялото има собствени сили и интелект да се справя..Обаче съвременния лайфстайл - наблъскан с отрови, лакомия и стрес блокира естествените съпротивителни сили на организма и следват проблемите.

455

мандъров

преди 3 години

доцента може ли да ми каце коя ваксина и лекарство са изпитани според него, повече от тези?няма изследвания които да казват какво ще се случи от лекарство, храна или ваксина, или напитка след 4-5-10-20 г всичко това е теория на вероятностите, изпитанията се правят в рамките на месеци макс година и то при строго контролирани групи от хораняма как да контролираш голяма група от хора повече време. науката е установила че ако за това време няма проблеми значи - няма

454

Доц. Мангъров

преди 3 години

от самото начало си има установена теория за развитието на вируса за разлика от щабчета и ***. Маски, изолация, дезинфекция са утешителни мерки за забавяне и сдържане, но не за предотвратяване на заразяване. Също че заразяване на значи заболяване. После че ваксината не е доказана. После че клетъчния имунитет си действа и не е необходима ваксинация на заразените.Срещу всичко това няма смислено обяснение. А парите се харчат бясно. Затова някои хора нервничат.

453

Анонимен

преди 3 години

Има хора , които са вложили много пари в тази ваксина и не е честно сега да ги оставим на сухо. Дори и да не е сигурна ваксината, ще трябва да рискуваме

452

Българин

преди 3 години

Виц: Питали Путин колко е ефективна Спутник V - той казал ами доста - 50%. Как така питали го ? Ами изпитахме я на двама човека - дъщеря ми и Навални...

451

Анонимен

преди 3 години

Не ни карат насила да се ваксинираме ли? Ще видите какво ще се случва като ви кажат или ваксина или си уволнен... А колко е безопасна дори създателя и не знае. Това е. Ние сме свидетели на най-големия експеримент с хора в днешно време.

450

Българин

преди 3 години

До Истукан: cамо да вметна, че Мангъров сега казва истината, иначе преди изговори толкова бул шит, че и аз исках да го хвана да го сложа в чувал и да го поналагам с тояги. Имах даже чуството, че сякаш някой му плащаше да говори някакви мега глупости и направо гаври. Но сега говори истината.Както един човек писа по-долу явно когато иглата опре до г-ъ-з-а и започва да говори истината.

449

До 493 и 494

преди 3 години

"Много сте умни" - празна спринцовка не означава спринцовка с въздух а означава спринцовка без нищо - празна - както сте я купили от аптеката.Гледайте видеото после пишете и се излагайте тука.

448

Истукан

преди 3 години

Мангъров казва истината. Това че определени индивиди го нападат, означава, че си върши работата, о нозеи *** само лаят по него.

447

Българин

преди 3 години

Какво още обясни Мангъров:"Според доц. Мангъров би било добре човек да си направитест за антитела, преди да предприеме стъпката с поставяне на ваксина срещу КОВИД-19. Ако този човек има антитела, той само ще изхаби ваксината и може да получи негативни ефекти от нея."