88

Анонимен

преди 3 години

"Третият момент ние като лекари сме длъжни да го направим"С други думи, принуждават ги, а няма друга ваксина в Блатото.

87

Анонимен

преди 3 години

"Втората причина е абсолютната ни вяра в руската наука."Да ги питат дали работят с руска стоматологична техника и руски стоматологични консумативи.

86

коко

преди 3 години

Аман от руска пропаганда за *** и българските и преписвачи!Проверих и се оказа че в Москва и Московска област НЯМА стоматолози с такива имена.Крайно време е ДАНС да се заеме с разпространителите на неверни факти и чужда пропаганда.

85

Анонимен

преди 3 години

До Боби"и Ти наивно си мислиш че подобна информация е доставена от примерно Пфайзер - копие до българските административни структури? За да можем да оценим вксината?"Документацията се подава в Европейската комисия по лекарствата. Дори можеш да провериш, какви данни са вкарани, заедно с входящият им номер. Само едно нещо ще ти кажа, че Американската комисия не е одобрила Аналгин за ползване, защото не преминава през майлстоуна за безопасност, а ваксината на Пфайзер го преминава.

84

Анонимен

преди 3 години

До Боби"и Ти наивно си мислиш че подобна информация е доставена от примерно Пфайзер"Сигурно е, че Пфайзер е предоставил всичката изискваща се за одобрение информация, за да получи такова. За разлика от руските мужици. Но то е така, русофила, никога не "вярва", че нещо на Запад се прави като хората: това е неговата прилика с блатните: че пропагандата е ВИНАГИ преди здравия разум.

83

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Ваксината е реално какво? Нещо биологическо вкарано насила в организъма принуждаващо насила организъма да атакува какво"По тази логика всяко лекарство е биологично оръжие.Седни си: Слаб 2.

82

Анонимен

преди 3 години

До до 88Ваксината на Пфайзер е преминал първите 3 фази на клинични проучвания и в момента е в 4-та фаза на проучвания. Като и е дадено специално разрешение за ползване по време на фаза 4, като всички имунизации тази година реално ще влязат като данни във фаза 4 на проучването й. Може да прочетете тук: https://pfizer/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-conclude-phase-3-study-covid-19-vaccineЗа ваше успокоение - фаза 4 включва единствено ефективност безопасна е.

81

Анонимен

преди 3 години

До 90хахахахаДо Анонимен 81- """е как да имаш нещо общо с руснаците,като си ***?"""С обиди е най-лесно.Опитайте с нещо друго. А генетиците и по света, и в Русия, доказаха различието ни от руснаците преди около 10-ина години.Четенето (включително и с разбиране) помага малко повече от обидите!

80

до 88

преди 3 години

Ваксината на Pfizer колко от четирите фази на изпитване е преминала?

79

Анонимен

преди 3 години

За да си русофил, трябва са си предимно ниско интелигентен

78

Анонимен

преди 3 години

Прави ми впечатление, че най ниско образованите най много тръбят че ваксините са опасни. СлОчайност, не мисля?

77

Анонимен

преди 3 години

До Боби"В Еврейския парламент повдигнаха въпроса защо не се разрешава Спутник В. Никой не можа да отговори нещо смислено."За да се разреши ваксина за ползвчане в ЕС първо трябва да се подадат документти за това. Никой не е подал документи ор Руска страна. Също така трябва да има пълна документация за преминли фази 1-4 в тестването й, с включени участници, адреси, телефони - подробни медицински досиета. Пълно и кратко описание. Нищо от това за Руската ваксина не е на лице. Как да я одобрят?

76

Анонимен

преди 3 години

"""Междувременно шефа на Пфайзер все още не се е ваксинирал, вероятно защото вярва в качеството на продукта си ахахаха"""Той няма право да се ваксинира преди останалите, защото не попада в никоя от приоритетните групи. Ама е важно да кажеш някоя глупост. Президентът на САЩ се ваксинира и е жив, няма сранични ефекти. Време е хора, които са изкарали образованието си без да искат - да спрат да коментират. Ако искате се ваксинирайте, ако искате - не. Но спрете да си показвате нищото по форумите.

75

Защо бе ;)

преди 3 години

Представителния полицейски ескорт в Москва и Петербург е от Форд, модел Краун Виктория, същите като масовите полицейски коли в САЩ, Канада, Австралия, Мексико.Проверете ;)

74

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Ваксината е вид биологично оръжие"Седни си, слаб 2.

73

Анонимен

преди 3 години

До БобиНещо си се объркал поради тоталната си неграмотност: старите хора няма нужда да се тестват отделно, ако ваксината става. Това, че руската не става е отделен въпрос.Ти даже и логически не можеш да мислиш: ако можеше, щеше да знаеш, че дори това, което твърдиш, че в Русия с приоритет били военните не пречи тестовете да се направят върху всички възрастови групи, и след това да се ваксинират с приоритет военните. Руснаците не са тествали, защото знаят, че "пътника" не става.

72

Анонимен

преди 3 години

До 37 - Анонимен"""Междувременно шефа на Пфайзер все още не се е ваксинирал, вероятно защото вярва в качеството на продукта си ахахаха"""И на Спутник-ваксината също е отказал! Четете!Израел искаха, но вече отказаха Спутник-ваксината, както и Турция.Четете защо...А последните изследвания (и на руски учени) показват, че нямаме общо с руснаците. Пак четете.

71

русафил

преди 3 години

От руските лаiна по-вкусни няма.

70

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, освен, че си неграмотен, не правиш разлика между ваксина и биологично оръжие.

69

Ти да видиш

преди 3 години

До Анонимен Абе по евтина работна ръка от Българското блато няма никъде по светаИма, има - в Русия Мин.Раб. Заплата е 250 лв. ( 12000 рубли ) а в България е 650 лв.В Русия Мин.Раб. Заплата получават около 20 мил.работещи !