218

123

преди 3 години

С някоя каруца да бяхте ги докарали. Това не е ваксина а химикал за химическа кастрация. Има ли глyпаци да вярват че това е ваксина.

217

пияница мистик

преди 3 години

До 186"a спутник 5 кога ще доставите,хората неискат американски витамини искат истинска ваксина"===Ами дотогава, докато не се научите другарите комунисти да сте грамотни и да започвате изречението с главна буква :)))

216

:)

преди 3 години

Дано един ден да се осъзнаете колко ама кооолко сте зле! С конкурс да ви бяха събирали, нямаше да се получи толкова сполучливо. Отново станахте за смях пред целия свят! Е, можеше и да сте още по-смешни. Пак добре, че не докарахте ваксините с бусове с презервативи!

215

Анонимен

преди 3 години

Какво му обясняваш за сух лед на тъ.пия селянин, той само от тор разбира ама расъждава в интернет за температури, хладилници и ваксини.

214

Анонимен

преди 3 години

Аз не ти бера грижа са финансите, които нямаш. Ти не бери грижа за ваксините...сложили сме компетентни хора да го правят ...не теб кварталния плювалник. Ти кой беше, че говориш за коли и ваксини ? Как ще гарантираш, че това което казваш е вярно? Нали знаеш, че си подсъдим, ако говориш лъжи и внасяш смут в обществото?

213

Анонимен

преди 3 години

В кашоните с ваксини има сух лед който подържа -70 градуса до 1,2 дни, така може да се прекарат ваксините до хладилника с обикновен хладилен камион. Най ***.ите в тая държава се опитват най много да разсъждават.

212

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха купили с държавни пари хладилни камиони щяхте да ревете, че прахосват пари. Няма угодия на тая тъ.па нация. В сащ и там фирма за месо разнася ваксините ама никой не мрънка

211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Беднякк" явно НОЩ ти плаща добре но да пъхаш ваксини с тесен температурен диапазон 5-8 градуса в бус с такъв -10+15 е малко не странно, а малоумно.И за мойте финанси не бери грижа.

210

Анонимен

преди 3 години

Това е за камуфлаж, защото много са желаещите и може да нападнат конвоя с ваксини, за да се набодат първи.

209

Анонимен

преди 3 години

До 262Сигурно хората в щаба са запознати подобре от тебе, какви коли ползват. Та нали те ти дават информация за температурата охльов. Айде спрете да се правите все на по умни от всички. Ти ако беше толкова умен ...тука ли щеше да висиш цял ден. Какво да купят сега и камиони за милиони да ти донесат ваксината ? Беднякк

208

анонимен

преди 3 години

Няма никакъв проблем с бусовете за кренвирши, а и не трябва да се знае кога и къде се транспортират ваксините!

207

Анонимен

преди 3 години

Здравният министър не вижда проблем в кренвиршите или във ваксините. Бусовете за кренвирши нямат хладилни агрегати , а само изолация от външната среда и ако са компрометирани ваксините кой ще ги плаща и носи отговорност за това.

206

Анонимен

преди 3 години

Лелемалей, колко неввменяеми хора има тук. "Ваксината била произведена от неизвестен компютърен специалист". Човече ти сериозен ли си с такива писания? Немога да повярвам, колко глупавати хора има сред нас....чак ми е жал . Защо не си гледаш селския обикновен живот , а разсъждаваш за неща, които са ти космически? Ти картофения бос си компетентен по вируси и патогенни?

205

Ваксина

преди 3 години

Сега трябва да се ваксинираме срещу ГЕРБ

204

Анонимен

преди 3 години

При мен нито една от очакваните реакции не срещнах, чувствам се изключително добреДа, и аз спя върху ножове! Спете и вие нищо няма!Неграмотници пардон негодници!

203

дедо Ташунко

преди 3 години

Толкова му е акъла на "министъра". Изрично е казано ваксината да се съхранява при минус 80 градуса по целзий, за да не се повреди. Всякъде по света спазват това правило, само ние, българите знаем всичко. На принципа "ти ли ше ми кажеш?!". Управляват ни хора, които са неграмотни, нагли и самодоволни.Весело посрещане на Нова Година и никога да не забравяме, че такава е оправията и "управията" българска!

202

Съветски

преди 3 години

Абе аз по телевизара не видях Бус ,а Зил-130 преправен на хладилин камион. Днешните пиленца даже не знаят,че Зил-130 е съветски камион.

201

Анонимен

преди 3 години

Повече смешни и от монкета

200

Анонимен

преди 3 години

***, радвайте се, че не е в бус на Microsoft, че не знам какво щяхте да правите!

199

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 260Не е необходимо да се закупуват, има си транспортни и логистични фирми специализирани в такава дейност, имат си и специални контейнери и фургони, отделен въопрос е че по принцип при толкова много държавни болници би трябвало да имаме поне няколко такива