130

ЯДЕЦ!

преди 3 години

Комунистически Китай никога не може да стане водеща икономика в света, защото в 2028 г просто няма да съществува такава държава. Не само Китай, но и диктаторските феодални режими на Русия, Иран и Северна Корея ще изчезнат от лицето на Земята след близката космическа война, която те сами ще предизвикат. В 21-ви век Космическа Америка няма да си играе на демокрация с феодалите...

129

Анонимен

преди 3 години

САЩ са комплексирани парвенюта които могат само да се перчат евтино - мейк Америка грейт агейн, йе йе йеее! Китай е хилядолетна цивилизация, от Китай никога няма да чуеш да се перчат че са велики!

128

Анонимен

преди 3 години

До ГосТмного си далече от реалния свят.

127

ГосТ

преди 3 години

Оу, всичко зависи от Путин. Нали знаеш, че първият самолетоносач е японски ? Владивосток - Токио е един хвърлей. Газ, стомана, ядрено гориво за Свещения остров.

126

Анонимен

преди 3 години

До ГосТяпонците разчитат на благонадежни партньори. С балалайки като руснаците никога няма да се занимават.

125

ГосТ

преди 3 години

И между другото, светът ще се оправи когато към Япония потече руска газ и стомана. Това е споразумението на хилядолетието. Затова се бави толкова.

124

ГосТ

преди 3 години

Това че простолюдието е виждало само китайски найлон, не означава че няма китайска коприна. Хахаха хахахаха А между другото, какво хамериканско освен джим бийм и левис са виждали е друг въпрос Хахаха. А компютъра ми е Фуджицу. Ако някой си отвори устенцата.

123

До129

преди 3 години

Може и да е бил такъв замисълът на Запада преди 20-30 години,но реалността в момента е съвсем различна,Китай вече "фабриката"на света с доста добри доходи,с огромно и образовано население,с промишленост която мачка като валяк по себестойност а вече и по качество всичко което му се изпречи!

122

ГосТ

преди 3 години

Хахаха Китай нямали ядрени оръжия. Говедарче, Китай освен ядрени оръжия имат ядрени подвоници и самолетоносач вече. Не че искат. Но краварите ги принуждават. Иначе, биха си произвеждали телескопи (най големия в света) и реактори на термоядрен синтез. Ама селяните се праат....няма как.

121

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Народ имащ държава от 5000 години и дал на света...открития като;барута,хартията,компаса,алкохола,ръчната количка,пастата(макароните),кибрита,коприната и какво ли още не.Сътворили единствения земен градеж през древноста,наблюдаван и сега от Космоса-Великата китайска стена,та този народ е време да заеме...полагащото му се първо място.Даже се позабавиха малко,но ще...наваксат.

120

Калеко Алеко

преди 3 години

Гражданите на тази водеща икономика все още захранват нелегалните канали за трафик на хора към Щатите, Канада и Западна Европа, а на почитателите на Китай, Северна корея или раССия, които по силата на едни стари рефлекси продължават да клеймят загниващия американски империализъм и лошият западен капитализъм, препоръчвам да посетят тези така желани от тях дестинации и да се опитат да поживеят малко там ... ДА ама НЕ ... !!!

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонименза 2028 не се знае. Но 2050 Русия ще е на първо място...като китайска провинция.

118

ГосТ

преди 3 години

Русия е велика ! Вечна слава на Русия ! Революционна !

117

Chimerica

преди 3 години

Това съперничество е за неуки хора и промити мозъци. Китай са фабриката на САЩ. Скачени съдове. Но има производства, които могат да се правят само от бедни жълтурковци за стотинки. И англосаксонците са ги изнесли там. А Китай може като оборот и тройно да надмине САЩ. И какво? Два месеца да не и се купуват джаджите и са дотам. На вътрешният им пазар нямам как да пласират толкова нещо. А пък за някаква суперсила е смешно да се говори. Първо, нямат ядрено оръжие. Второ, коя война спечелили?

116

Анонимен

преди 3 години

До MaйMyнaтaобоснови се. И същевременно ми докажи, че първите сведения за писменост- глинените плочки не са пари.

115

Анонимен

преди 3 години

А,Расия през 2028г. на кое место ще е,на 53 или125след Бангладеш?

114

ГосТ

преди 3 години

Това че простолюдието е виждало само китайски найлон, не означава че няма китайска коприна. Хахаха

113

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

То си знае, че Европа залязва , що тия талибани не бягаха в Китай бе умници ???Защото там не виреят

112

Анонимен

преди 3 години

Путин ще остане на власт докато китайската партия реши. Междувременно висши китайски комунисти плачат в американски ефир и се молят за по-ниски тарифи от САЩ.

111

Анонимен

преди 3 години

Нормално е хора които наблягат на математиката и дори нац. отбор на САЩ да е от Китайци да са номер едно, та кой друг Барбекю Мен от дъмбфакистан ли?