21

Анонимен

преди 3 години

Жорка с прости хора не си имал работа!

20

42Никога

преди 3 години

Жоро не е блестял с ум. За пореден път го доказа.

19

FD

преди 3 години

Мамалев,..ако мога да перефразирам твоя реплика...ако това е наука...да ти пи...ам на науката.това е нишо повече от анти хуманен тероризъм.Дано скоро го разбереш явно акцията е голяма да излизате и да ръсите колко е безвредно всичко.Само дето ние знаем кои са играчите в тоя цирк и изобщо доверие им нямаме.Пък и можем да навържем 2 и 2.

18

Анонимен

преди 3 години

Деде, деде и ти си програмирано. Боцкай като искаш.

17

Анонимен

преди 3 години

Поначало радефчетата са чипирани от Отровител 1!

16

Анонимен

преди 3 години

До 14Гейтс стана черна овца ,защото преди 3-4години има неблагоразумието ,да каже,че ,ако се появи нова непозната болест светът и медицината ,ще са изненадани и неподготвени да отреагират навреме.Това лято ,пък каза ,че нищо чудно в нлизко бъдеще да се появи по опасна болест от коронавируса.

15

Слуги под наем

преди 3 години

Мноого ми е интересно да чета и да гледам "Ентелегенцията" на България - предани слуги на всяка власт и готови да се наведат във всяка посока където да ги погалят по главата докато ги опъват душманската .Тоя и такива като него , които по времето на бай Тошо натрупаха стаж като слуги и лакеи на комунизЪма сега въобще нямат проблеми да продължат със същия плам да слугуват и на новите си господари ... стига това да им носи облаги... по-добра пенсийка ... връзки да уредят синчето , унучето ....

14

Трандафор

преди 3 години

Егати кретенските коментари.Но всички да сме живи и здрави.Това наистина е най-важното.

13

Анонимен

преди 3 години

Аз така и не разбрах как Бил Гейтс стана лош в цялата работа. Струва ми се толкова абсурдно, че трябва много да не си в час. Ама много. Сериозно ли го говорят това хората, или е някакъв майтап?

12

Гробокопач

преди 3 години

Мамулев;))) Смешен, жалък, но винаги искащ да е на трапезата с тези, дето слагат мамбото на нея!

11

Анонимен

преди 3 години

Елитът измъкна тези гладни продажници-лежачида Ви агитират за ваксините.Ако им се връзвате, значи наистина сте доббитъки имате нужда от пъъдар

10

Анонимен

преди 3 години

Мамалев първо да ограничи яденето и пиенето защото има поне 20 килограма наднормено тегло.И да - естествено, че България като територия е от огромен интерес. Четири сезона, без огромни температурни разлики през лятото и зимата, без торнадо, земетресения, вулкани, без отровни змии като кобри, мамби, скорпиони, без т.н. рояци от "черни мухи" в планините САЩ и Канада, които правят на решето човешката и животинска кожа за кръв.Естествено, някой иска да опразни територията за да засели други хора.

9

поредния

преди 3 години

През 1907г в САЩ са приети първите закони за стерилизацията,инициативата на Маргарет Зангер е имала доста последователи и в Европа/Хитлер,Менгеле...../.След това Световен трибунал,а и доста избити ПРОФЕСОРИ и в БГ с колове по улиците.

8

Язека

преди 3 години

Е, не. Утрепал се от работа - като шивачка у Доспат

7

Хемус

преди 3 години

Мамалев винаги ще бъдеш в сянката на незабравимия Велко Кънев и на Павката

6

Az

преди 3 години

Дребно човече ,а и от там с мислене на дребно....

5

DussetO

преди 3 години

Ооо... Пропагандьор... Весела Коледа... на теб явно акъла ти е море а главата шамандура... виждам пак четейки между редовете, какви се опитваш да ги свършиш... хората са будни няма да ти се получи ;) И вече ми е ясно... и не само на мен че си платен пропагандьор ... на Коледа стават Чудеса !! Весел празник

4

Анонимен

преди 3 години

Да си лекува деменцията и да не изказва по теми дето не разбира.

3

СЕЛЯНИН

преди 3 години

Да поизтупа нафталина от себе си. Посредствен комедиант, актьор без талант и голям разбирач от всичко

2

Анонимен

преди 3 години

Мамула първо да каже каква е работата на blackrock като много разбира.