67

АнонимеН

преди 3 години

ДО СРЕДАТА НА 2021-ВА НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ И ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БЪРЗА И С НАЕМАНЕ И С ПОКУПКА!АПАРТАМЕНТИ И ЗА ПРОДАЖБА И ЗА НАЕМАНЕ В МОМЕНТА ИМА БОЛ!! ШАНСА ЦЕНИТЕ ЗА СЕ КАЧАТ ПРЕЗ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА 2021-ВА Е 1%ШАНСА ЦЕНИТЕ ДА ПАДНАТ Е МНОГО ПО-ГОЛЯМ, ЗАЩОТО СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ И РЕНТИЕРИТЕ СЕ СТОПИХА ПРЕЗ 2020-ТА И СЕГА КОГАТО ИМ СТАНА ЯСНО, ЧЕ НЕ ИМ ИСКАТ СТОКАТА НА ТАЗИ ЦЕНА ЩЕ ПОЧВАТ ДА СВАЛЯТ БАВНО ПРЕЗ 2021-ВА !

66

София

преди 3 години

Че растат цените, растат, това е факт, за всеки, който се е интересувал от инвестиция в имот -дали за собствен дом или под наем. Все тая. По-лошото е, че предлагането е тотална излагация. Нови строителства, скосени стени, абсурдни квадратури, никакви локации. Излизаш от 'новата кооперацийка' и пред теб сметище или некви порутени сгради. Иначе се води 'централен район'. И на това му търсят сто хилки в лева. Хубави и качествени имоти отдавна няма. Кой хванал промоцията - хванал. Сега са само дупк

65

ГРОБ

преди 3 години

Плащай робе, палащай!!! Знам, че пак ще ме избереш, защото аз съм най-малкото зло!

64

Anonymus

преди 3 години

Брокерите правят последни опити да прилапат някой лев от уморените Българи. За щастие никой не вярва на тия платени публикации, също като на премиера. Живейте брокери, харчете си комисонните, че ви се види края. Стига вече сте цуцали от народа.

63

Кавали Пет Нула

преди 3 години

Драньето ще е до последно, господа европеиди

62

Ром"с

преди 3 години

Хубаво Я изпращате 2020 със скок..,но важното как ще срещнете 2021 ...с "подскок" ли !?)

61

Анонимен

преди 3 години

Всички по цял свят пробиват дупки с хилти и носят ролекс, затова Швейцария е богата, аз пробива, мойде дупки само с швейцарско хилти и нося само ролекси, и всичките ми познати и приятели носят швейцарски ролекси и си пробиват дупките с швейцарско хилти.

60

121212

преди 3 години

До Анонимен 52 Хранително-вкусова промишленост, лека промишленост с високо качество съответно цена които на бедния български пазар няма как да видиш.

59

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 52А нищо не произвеждат, пълна скърб са. Nestle, ABB, Roche, Novartis, Holcim, Schindler, Liebherr, Swatch, Hilti, Rolex, Lindt, Omega, Kopter, Ineos, Swisscom, Lonza.То от шоколади ако се заботяваше, африканците щяха да се с най-високи заплати. Щвейцария е мафоиотска държава която живее от пране на пари на световната мафия и укриване на данъци.

58

Ало...

преди 3 години

...днес, абе актуализирайте си снимките бре!!!!!! В София няма синьо ясно небе от 11 години. Искам да покажете истинското лице на София, с газовите камери и смога от изгарянето на отпадъци в София. Айде бе днес, малко професионализъм, малко смелост тука покажете.

57

Анонимен

преди 3 години

A защо българите са световни шампиони по измиране, като живеят толков добре при американското партньорство?

56

Без.....

преди 3 години

Оправете си заглавието бе ....Иначе триете,като болшевик -комунист текстовете и коментарийте.

55

До Анонимен 52

преди 3 години

А нищо не произвеждат, пълна скърб са. Nestle, ABB, Roche, Novartis, Holcim, Schindler, Liebherr, Swatch, Hilti, Rolex, Lindt, Omega, Kopter, Ineos, Swisscom, Lonza.

54

Анонимен

преди 3 години

Вече сме свикнали с печатните грешки в заглавията ,дори не се възмущаваме ... After all this is Bulgaria :)))))

53

Анонимен

преди 3 години

До БългаринВъпреки очевидната ти ирония, самият ти нямаш и представа колко си прав, всъщност!Българинът живее много по-добре, отколкото северноазийската ко чи на.

52

Анонимен

преди 3 години

Русия измести Германия от мястото на пета световна икономика.

51

Анонимен

преди 3 години

До справкиШвейцария е на около 20-то място в света по БВП - една от мощните икономики в света-----А какво произвежда мощната швейцарска икономика?

50

Анонимен

преди 3 години

Швейцария е една от най-задлъжнялите страни в света, близо 4 пъти повече от САЩ на глава от населението, и освен това нямат никаква икономика и не произвеждат нищо.

49

Българин

преди 3 години

Само преди 30г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува имоти, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

48

справки

преди 3 години

Швейцария е на около 20-то място в света по БВП - една от мощните икономики в света -наравно с Турция, а преди нея от Европа са само Германия, Франция,Италия, Великобритания и Испания. Така че, моля...