84

Анонимен

преди 3 години

До +Светът е доста по сложен от твоето разбиране.______________________________________________Да, и това е единственото смислено и разумно нещо, което каза дотук.

83

Анонимен

преди 3 години

Изпълнителният директор на Пфайзер отказва да приеме собствената си ваксина, което трябва да говори достатъчно.

82

+

преди 3 години

Аз тук мога цял ден да си пиша, обаче главата не е леген, да налееш акъл с каната. Факта си е факт - 60000 хиляди човека са тествали, нито един сериозен страничен ефект. Това и с 500 фалшиви статии и документални филми не можеш го промени. А колко хора направиха пари от рекламки дето им цъкате по фалшивите статии няма да ви кажа.

81

Анонимен

преди 3 години

До + Земи се прегледай. Никой не ти казва да не се ваксинираш, изразяваме мнение. Като искаш си бий и 100 ваксини...ЛУД

80

Анонимен

преди 3 години

Плюсчо, бау излиза от темата, и влизаш ти... Дежурен ли си по тролене и пропаганда?

79

DussetO

преди 3 години

До Бау .. промитко... не разбра ли че дразниш всички...? Дори и на Коледа :D ... Ваксинирай се щом искаш.., спри да се правиш на умен и да агитираш. Весела Коледа ! Нека всички бъдем здрави, добри и разсъдливи !

78

Мяу

преди 3 години

Немския Бай *** много прoст - не иска да се ваксинира и тва е. Няма да се оправи тоз народ - а после Бойко, ъъ пардон - Меркел им била виновна, че *** яката.

77

+

преди 3 години

До АнонименПърво, има хора които са си посветили живота на това, и твоето невярване е сране върху техния труд да ти помогнат. Второ, аз съм разгледал статистическите данни за резултатие от ваксинитие, гледал съм интервюта с хората които са ги тествали, и съм прегледал също статиите в специализираните издания за методологиите които са използвани. Нещо което някой който ми каже - "Що ти как проучи" ментално е нестабилен да осъзнане. Светът е доста по сложен от твоето разбиране

76

Анонимен

преди 3 години

Що така, бе Миме?

75

Анонимен

преди 3 години

До +"И бай *** и пульо, гледали един "dokumentalen" филм правен от режисьори на фалшиви новини, чели 5 статии в интернет докато са в тоалетната и са си "napravili prou4vaneto"."______________________________________________________Що, ти как направи своето? И въобще направи ли някакво или си пееш каквото ти пеят отгоре?

74

до БАУ

преди 3 години

Предлагам другаря БАУ да бъде кас-триран,обезпаразитен ,ваксиниран ,чипиран ,да има стикер баркод на дясното уше и да раздава листовки пред американското посолство за ползите на ваксините на ПФАЙЗЕР .Да му открием сметка в райфайзен банк ,лично ще му преведа 5 лв ,но да направят репортаж от нова телевизия.Например Мартинчо от Нова дето хвана оня ден едни гадни бандити с коледен банкет ,имаше 20 полицаи,репортажа го видяхте.Мисля ,че БАУ ще се съгласи

73

+

преди 3 години

До НОЩЕстествено, че ще дойдем. Гледал два документални филма и чел две статии докато е в тоалетната - и вече е експерт по темата и нямало да се ваксинира. ***, няма ааз да рискувам живота на баба ***, щото теб те е страх да не те заболи ръчичката като се боцнеш. 60000 човека са го тествали това за 6 месеца - смели хора които наистина са си рискували здравето, за да можеш ти да се изакаш на труда им. 60000 човека - нито една сериозна странична реакция. Не задължителни, ами затвор трябва.

72

+

преди 3 години

И бай *** и пульо, гледали един "dokumentalen" филм правен от режисьори на фалшиви новини, чели 5 статии в интернет докато са в тоалетната и са си "napravili prou4vaneto". Абе ***, ти толкова книги през живота си не си чел, за да имаш мнение по въпроса. Нито от виросология разбираш, нито от статистики. Помисли си не си ли питал учителката дали ще ти трябва математиката в живота - сега експерт по ваксините стана. Ей затова трябва да ги направят задължителни, защото простотата иначе ще победи!

71

НОЩ

преди 3 години

Елате и се ваксинирайте. Елате доброволно вие ,за да не дойдеме ние.

70

Анонимен

преди 3 години

До + Не ще вярвам на *** +, а не на логиката. Ваксинирай се там и остави другите

69

+

преди 3 години

Цялата криза показа едно нещо - балъците които вярват на руска пропаганда и фалшиви новини са разпространени дори навсякъде по света, дори и в развитите държави. Много ме кефи как хора вярват на всеки *** и пульо тръгнал да пише статия в интернет, а на учени които са си посветили живота да предпазват хората - НЕ. На това му викаме - храни куче да те лае. От 60 000 човека тествали ваксини - нито една сериозна странична реакция за 6 месеца. Ама сме не народ а ....

68

Анонимен

преди 3 години

Действително трябва повече информираност и обяснения от компетентните лица.Защото и ковид 19 и новините ваксини създадоха много неясноти сред хорара,като няма спор че заразата си върви,болниците са препълнени и смъртността висока.Преди болниците бяха полупразни и се чудвха как да си стъкмят направления.Така или иначе хората ще настроят за ваксина пред риска от зараза.Но трябва да се знае как би протекло ваксинирането при хора без и със антитела ,новозаразени или преболедували леко или тежко.

67

Анонимен

преди 3 години

Няма желаещи защото при ваксинация не дават талон за безплатно погребение.

66

Дядо Коледа

преди 3 години

Бойко маскиран като белобрадия старец с червеното чувалче ще раздава подаръчни ваксини за всеки по една и по две както дойде.

65

Анонимен

преди 3 години

Къде са наще чурясали тикви от нош ли беше ден ли беше , да лъхнат малко нихилизъм