326

Виц

преди 3 години

До Пенсионер Звонит Лавров Шойгу и говорит: Слушай, Кужугетович, не бей по Нью-Йорку, у меня там дочь живт. Шойгу возмущенно: Блин! Песков просил по Лондону и Парижу не бить, Медведев по Берлину, Мизулина по Бельгии, Жириновский по Швейцарии... Другие наши звонили, список большой. Лавров, куда бить-то тогда в случае чего? Ммм, ну долбани по Воронежу, там наших точно нет.

325

Чебурашка

преди 3 години

До --..... вижте какъв влак пътува между Москва и Питер. Дори след 100 години ние няма да имаме токъв и после пишете.... България няма манията да е световен лидер и да диктува на другите как да живеят а българите нямаме претенции да сме народ - месия, който да освобождава другите народи от нещо си. И като си тръгнал да показваш влакове защо не покажеш японски, френски или китайски? В сравнение с тях руският е като нашето БДЖ!

324

Зозо

преди 3 години

Дребният води Раша по пътя на СССР - фалит!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

323

Life или жизнь

преди 3 години

Да, сеструшките са Много Зле. Слаби и Жалки. Защо ли?!? Просто закъсняха да отровят протежето си с прякор на зеленчук /Тиквата/, който дори си позволява да им се смее на слабостите им - Меко казано. А проституцията в "Задунайская губерния", още не е законен източник на доходи. П. С. Но руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости.

322

--

преди 3 години

До всички *** ***, изгледайте това видеона на този обикновен шофьор блогер и вижте какъв влак пътува между Москва и Питер. Дори след 100 години ние няма да имаме токъв и после пишете.https://youtube/watch?v=C3mcKaF9A78

321

Виц

преди 3 години

Мама, как правильно, расизм или россизм? - Сынок, если ты не любишь негров, то это расизм, а если ненавидишь весь мир, то это россизм.

320

Анонимен

преди 3 години

Жужа плешивИН е с некролог в джоба, скоро неговите олигарси ще го очистят. Вече губят милиарди от санкциите, които бяха наложени заради Жужинските тъпотии... Никой няма да го търпи.

319

Анонимен

преди 3 години

Мда. Значи "лошия" Путин иска да трови опонентите си, понеже в Русия нямат никакво оръжие и други начини, с ферментирал новичок, а "добрите" западняци ги спасяват даже ги изнасят от Русия и ги лекуват напълно безплатно.

318

1

преди 3 години

а на нашия путин ,политиката каква е,всячески се бори да е на власт,то не бяха чекмеджета и кюлчета,а прокуратурата на каскета,ни уверява,че снимките били манипулирани,и ние всичките "повярвахме ".

317

Анонимен

преди 3 години

Кремълските пра.сенца се разквиииичаха ;)Значи Путин/Дудин е разтревожен сериозно ;)

316

Историк

преди 3 години

Русия е водила сама две войни: кримската и руско-японската и ги е загубила. Побеждавала е винаги когато има съюзници. Във всичко. Ако Путин е в изолация е обречен на бавна смърт. Тоя който искаше да прави Америка велика си тръгна. И тоя от Велика Англия е по пътя.

315

Червонец

преди 3 години

"Името "Спутник V" има препратка към космическата надпревара"==================Колективнозападните аналЛизатори са удивително плоско скроени. Как един от тях не се сети да размести две букви, като махне първата и последната. Тогава в названието "Спутник" щяха да открият закодирана фамилията на Руския Президент и щяха да получат неоспорим за мат'ряла коз в доказването на диктатурата на режима.

314

Анонимен

преди 3 години

Когато западните партньори те тупат ,,приятелски,, по рамото,както Елцин значи работата е зле,а когато скърцат със зъби ,както сега Русия е на прав път. Дай боже здраве и дълголетие на Путин!

313

Анонимен

преди 3 години

Предполагам доловихте истината, че цялото това активно мероприятие, изобразяващо атака срещу никаквеца Алексей Навални, е извършено с цел да ни убеди, че лидерът на Русия е притеснен и изобщо не е уверен в бъдещето си.Напразни усилия. Руснаците избраха Путин за Човекът на 2020 година и му вярват.За Путин мнението на колективния запад е без значение.

312

komitataей

преди 3 години

Христова оправила нещата у БГ тръгнала д а анализира режима в Русия

311

Отечествен Фронт

преди 3 години

След изборите ще има закриване на медиии като либералната Сорос медия клоаката Днес .бг ,същото ги чака и Пик и Блиц и другите Сорос парцални медии .

310

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Aлкаш Ами стой си във Българската клоака тогава тук ще ти е най добре за такива *** като теб и по често влизай във другата клоака наречена Днес.бг

309

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Путарин Ще си го премести във другият крачол Вовата ,смени обамата смени тръмпи и на дъртият изкуфелник ще му види сметката .А иначе такива фалшиви публикации галят ухото на такива ******вци като теб.

308

Путарин

преди 3 години

на Януари 20 2021 ще го очаква Байдън.......честита Коледа вова!!!

307

Анонимен

преди 3 години

Русия не учи съседите си как да оправят жените си. Интееесно защо се мъчат да учат Русия на същото.